Berk kimse farketmiyo ama Galatasaray'ı Mustafa Sarp - Mehmet Topal taşıyo. Antalyaspor maçında gol kaçırdı falan ama kaç tanede tehlikeli atak kesti. Mehmet Topal yine aynı şekilde. Ama sorsan Mustafa Sarp berbat oynadı.
Berk kimse farketmiyo ama Galatasaray'ı Mustafa Sarp - Mehmet Topal taşıyo. Antalyaspor maçında gol kaçırdı falan ama kaç tanede tehlikeli atak kesti. Mehmet Topal yine aynı şekilde. Ama sorsan Mustafa Sarp berbat oynadı.
Bu Arada Madrid Tribünlerinde pkk lehine pankart açılmış. Hiçkimse yazmamış buraya burdan kimse görmedimi :)
Tebrikler Galatasaray.Dün gece Rijkard'ın takıma en büyük katkısı takıma haddini bilerek oynatması oldu heralde.Forvetsiz deplasmanda yapabileceğinin en iyisini yaptı Galatasaray.Golde Leo'nun hatası vardı fakat diğer birkaç pozisyonda iyiydi bence.Dos Santos tam bir kayıp 3 kere topla buluştu 3 geriye pas 1 kere Arda'dan top almaya çalışırken resmen savunma yaptı Ardaya.Neil çok çok iyiydi.
Bu turu Samiyende geçeriz.Tekrardan tebrikler Galatasaray.
Galatasaray gerçekten çok avantajlı bi skorla döndü Vicente Calderon'dan...Eğer kendi sahasında ki maçta kontrollü ama biraz daha hücumu düşünen bi futbol oynarsa turu geçeceğini düşünüyorum.
Çok avantajlı bir skorla döndük.Heleki haftaya hem İstanbul'da oynayacağız hem de Kewell'in oynayabileceği söyleniyor(ne derece doğru bilmiyorum sadece söylenti bu duyduklarım)Eğer öyle olursa çok iyi olur ama atamazsan yemeyeceksin felsefesi ile çıkıp 0-0 a yatsak yine biz çıkacağımız için biraz daha rahat oynarız galiba.Atletico'da gol aramak için fazla açılırsa Galatasaray İstanbul'da neler yapabilir biraz düşünelim.Eğer bu turu geçersek önümüz açık olur.Hem sakatların iyileşmesi(tam kadro sahada olacağız anlamına gelir bu da)artı Everton ya da S.Lizbon A.Madrid'den kesinlikle iyi takımlar değil A.Madrid'i elersek çok iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum...
Skor avantajını yakaladık ve Agüero'yla Forlan'dan gereğinden fazla korktuğumuzu gördük çünkü bence özellikle de Forlan ismine göre performans gösteremedi daha doğrusu göstertmedik...
Bu arada Ümit Everton'u küçümseme bence At.Madrid kadar iyiler ve aynı zamanda tecrübeli bir EPL takımı :D
Maçı izleme şansı bulamadım ancak iyi bir skor elde ettiğimizi düşünüyorum.İkinci maçı 0-0 ve ya galibiyetle bitirirsek tur bizimdir. :)
İşte Bu sadece 1 pankart. apo nun resmi. Maç içindede pkk bayrakları açılmış. Önce kargaşa çıkmış sonra polisin müdahalesi ile olaylar yatıştırılmış
http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_574532078.jpg
Daha net izlemek isteyenler Reyesin golünün tekrarını izlesinler.
Çok avantajlı bir skor aldık bence burada maça kontrollü başlayıp 2. yarıda 1 gol bularak turu rahat geçeriz diye düşünüyorum. Birşey soracağım eğer biz turu geçersek Jo'yu oynatabilecek miyiz ?
Galatasaray avantajli bir skor aldi deplasmanda.Burada cok dikkatli oynamalari gerekiyor.Ben burada Atletico'nun en az 1 gol atacagini dusunuyorum.Bakalim guzel mac olur bence..