Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Atletico Madrid

22 52.38%
  • Galatasaray

11 26.19%
  • Berabere

9 21.43%
1 ile 30 arası toplam 178 sonuç

Konu: Atletico Madrid - Galatasaray | Uefa Avrupa Ligi Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Berk kimse farketmiyo ama Galatasaray'ı Mustafa Sarp - Mehmet Topal taşıyo. Antalyaspor maçında gol kaçırdı falan ama kaç tanede tehlikeli atak kesti. Mehmet Topal yine aynı şekilde. Ama sorsan Mustafa Sarp berbat oynadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Berk kimse farketmiyo ama Galatasaray'ı Mustafa Sarp - Mehmet Topal taşıyo. Antalyaspor maçında gol kaçırdı falan ama kaç tanede tehlikeli atak kesti. Mehmet Topal yine aynı şekilde. Ama sorsan Mustafa Sarp berbat oynadı.
    Evet.İsmail abide benim dediklerimi daha anlaşılır hale getirmiş.Ön Liberoların ne iş yaptığı hiç anlaşılmıyor.Mustafa Sarp golcü dahi değil fakat forvet oynayan adamdan daha çok gol atmış olacak iş değil.Yanarım da Liberolara yanarım.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Evet.İsmail abide benim dediklerimi daha anlaşılır hale getirmiş.Ön Liberoların ne iş yaptığı hiç anlaşılmıyor.Mustafa Sarp golcü dahi değil fakat forvet oynayan adamdan daha çok gol atmış olacak iş değil.Yanarım da Liberolara yanarım.

ön liberolar işini yapsaydı eğer sezon başından bu yana, bugün atletico'yu makaraya alırdık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mustafa zaten kötü adam değil. Savunmada başarılı ama atakta çok başarısız. O yüzden atağa çıkmasın çakılı ön libero oynasın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sarp'ın yaptıgını inan herkes yapabilir , tek artısı müthiş gücü kimse yıkamıyo ama onun dısında ben pek bi artısını göremiyorum , Topal'da çıtkırıldım bu aralar pek bir artıları oldugunu sanmıyorum ama yinede iyi topculardır.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri