Kötü günün dostu olduk iyice :) Fener ne zaman sıkışsa ilaç oluyoruz :D
Printable View
Kötü günün dostu olduk iyice :) Fener ne zaman sıkışsa ilaç oluyoruz :D
O top,içeri girmeyeceğim dediği zaman,Arda gibi bir oyuncu dahi boş kaleye kaçırabiliyor.Ya da daha önce neredeyse hiç frikik kullanmamış olan Arda'nın iki topu direkte patlayabiliyor.Şu laftan geçen sene nefret ettim ama,ah Baros nerelerdesin,demekten alamıyor insan kendini.
Fenerbahçe ise,10 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele etti.Santos çok şık bir gol atarak takımına galibiyeti getirdi.Tebrikler.
Selcuk'a herkes saydiriyor da, benim gorebildigim kadariyla ayagi yanlislikla takildi, ki bir hazirlik macinda bu kadar kolay kirmizi kart gosterilmemeli. Onun disinda hakeme kimse laf edemez, FIFA'nin kurallari net, mesaleler yasak ve sahaya madde atildigi an anons yapilir ve sonrasinda mac tatil edilir. Sikiyorsa UEFA Avrupa liginde atin bakalim sahaya mesaleyi, neler oluyor. Almanya'yi Turkiye, Alman hakemi de Turk sandi bazilari herhalde, adam gerekeni net bir sekilde yapti.
Tebrikler fenerbahçe :)
Ben kuralları uygulamasında değilim ama her iki takımın oyuncularına bakışı, davranışı... Kendisini sömürge valisi zanneden bir duruşu vardı ve bu tavrı beni çok rahatsız etti. Aynı hakem Bayern Münih'li futbolculara bu kadar kolay kart gösterebilir ve bu kadar rahat azarlayabilir mi? Selçuk'a gelince... Bence bir refleksle uzattı ayağını ve son anda çekmeye çalıştı, ama geç kaldı. Yoksa ben ilk hamleyi direk hakeme yönelik yaptığını düşünüyorum. Sonrasında kontrol edemedi, geri çekemedi hamlesini... Yani ayağını uzattıktan sonra jeton düştü ama iş işten geçti. Bence kırmızıyı haketti.
Dia Borussia Park Stadı’nda
21 Temmuz 2010 Çarşamba
Profesyonel Futbol Takımımızın yeni transferi Issiar Dia,Fenerbahçemizin Galatasaray ile oynadığı Dostluk Kupası maçını izlemek için Almanya'ya geldi.
Dia, Borussia Park Stadı'nda oynanan karşılaşmayı tribünden izleyerek takımımızı yakından izleme olanağı buldu.
http://img705.imageshack.us/img705/2...1diamac001.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/7...1diamac002.jpg
Çok kolay kart gösterdi evet. Fakat meşalelere alışık olmadığından ve Almanya'da yasak olduğundan oda doğal olarak bildiği ve öğrendiği şeyi yaptı. Fakat aynı meşaleler tekrar yakılınca bu sefer birşey yapamadı. Soyunma odasında ne dedilerse artık hakeme. :D
Bu arada Selçuk'un poziyonu izledim kasıt yok gibi.Ön yargıyla yaklaşmışım galiba :D
FB yi tebrik ederim , hazirlik macida olsa gelenek bozulmadi FB ye karsi olan sanssizligimiz devam etti ,
macin son 15 dakkasini izleyebildigim yapabilicegim tek yorum Serdar Ozkan icin , eger son ceyrekde oynadigi futbolu oynarsa kanat oyuncusu almamiza kesinlikle gerek yok benim gercekten cok sasirtti Serdar , ama onun en buyuk problemi zaten istikrarsizligi , ligde bu performasini uzun surece yayabilicekmi sorun burda
"Selçuk öyle bir şey yapacak birine..."
G.Saray ile F.Bahçe arasında oynanan Spor Toto Dostluk Kupası'nda gülen taraf 1-0'lıks korla Fenebrahçe oldu. Maçın ardından F.Bahçe Spor Kulübü sportif direktörü ve teknik direktörü Aykut Kocaman karşılaşmayı şu sözlerle değerlendirdi:
"Adı ne olursa olsun bir F.Bahçe - G.Saray karşılaşmasıydı. Maç için çok sağlıklı şeyler söylemek kolay değil. Anlamsız bir şekilde maça sarı ve kırmızı kartlar damgasını vurdu. Ön eleme öncesi ciddi bir hazırlık maçıydı, bunlar maçı anlamsız bir hale getirdi.
Maçı 11'e 11 tamamlamak bizim için daha iyi olacaktı. Maçın ikinci yarısı rakibin baskısı altında geçti ve müthiş bir mücadele örneği verdik. Skora tutunma arzusu üst düzeydeydi. Bizim için olumluydu."
Kocaman Selçuk'un kırmızı kartıyla ilgili olarak, hakeme çelme çaktığı iddiası için "Selçuk öyle bir şey yapacak birine de benzemiyor. Görmediğimi için bir şey diyemeyeceğim gördükten sonra sağlıklı yorum yapabilirim." dedi.
Kocaman kazanma arzusuna dikkat çekerken "10 kişi oynamak çok kolay değil. Maçı kazanma arzusu yüksek bir şekilde mücadeleyi tamamlamak bizim için önemliydi. Takım direncini artırmak için arayışlar içindeydik. Zaman zaman doğru, zaman zaman yanlış oluyor. Bir aylık periyodu en az sıkıntıyla atlatabilirsek biraz daha yükselen ve organizasyonu yüksek bir takım olmamız daha kolay gözüküyor." ifadelerini kullandı.
Takımın yeni transferi Issiar Dia içinse F.Bahçe çalıştırıcısı "Bugünün oyununda en önemli özelliklerden bir tanesi sürat gibi gözüküyor. Dayanıklılık da önemli, buna sahip oyuncularımız var. Kenardan içeri koşacak, süratli oyunculara ihtiyacımız vardı. Stoch ve Dia bunun için yapıldı. Transfer risk de taşıyor. İki oyuncunun da takımımıza önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum." diye konuştu.
21.07.2010
Kaynak : Sporx.com
Hakem hazırlık maçı değil de resmi maçmış gibi yönettei, içeri girdiği anda da herhalde bir uyarı yapıldı, kartlar azaldı.
Fenerbahçe 10 kişi kalmasa belki daha keyifli maç olabilirdi, 2. devre hücumu hiç düşünmeyen bir anlayışla oynanınca Galatasaray da o savunmayı geçecek fazla pozisyon üretemeyince sıkıcı bir maç oldu, 10 kişi kalmasak bu kadar geri çekilmezdik, geride de daha fazla pozisyon verirdik muhtemelen.
Zevksiz bir maçtı, sıkıcı bir maçtı, Santos'un golü ve Arda'nın direkte patlayan frikiki dışında pek göze hoş gelen hareket yoktu.
Fenerbahçe adına sahanın en iyisi Stoch'du diyebilirim, 1 oyuncu bu kadar direk etki edebilir takıma, umarım Dia da istikrarsız olmaz Kazım gibi, Kazım bugün etkili değildi.
Alex'i kenara almak istediğinde oyuna girecek adam yoktu, Emre, Özer ve Mehmet kadroda olsa, devre arası orta sahaya bunlardan biri girerdi, Alex defansın önüne yerleşip oynadı çıkana kadar.
Maçı kazanmak bu maçın en güzel yanı oldu, bu geceden akılda kalacak sadece başka bir Galatasaray galibiyeti olacak.
sakin olun ve bunun bir hazırlık maçı olduğunu unutmayın.
@ izmer96
Ntv spor'da özet izledim :
Galatasaray bize göre daha iyi oynamış.Kaçan 2 tane çok net gol var.Birisi Mehmet Batdal'ın birisi ise Arda Turan'ın.
Fenerbahçe'nin golü ise gerçekten çok güzeldi.
Cana'nın top tekniği bana göre hiç yok fakat savunma anlayışı mükemmel.Ama Mehmet Topal'mı Cana mı deseler Mehmet Topal şuanki performansa göre öndedir benim için.
Stoch ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu tekrar tekrar anlatıyor.
Merak ettiğiniz bir oyuncu varsa açıklayayım kendi düşüncelerimle.
aslinda benim en cok merak ettigim oyuncu Kazim , performansi nasil , gecen sezondan bir kirginlik kuskunluk varmi yoksa gecen sezonun ilk yarisinin son 5-6 macindaki gibi yine guclu ilerde topu tutabilen bir tarzdami oynuyor
Cana ilk yarı nefis bir ara pası verdi. Bilmiyorum özetlerde verildi mi ama klas bir pastı ve kalemizde tehlike oldu.
Fenerbahçe'yi tebrik ediyim öncelikle, bu maça göre 2 takımı da değerlendirmek yanlış olur çünkü hem eksikler çok hem oyuncular ağır bir antrenman programı içinde ayrıca sonuçta bir hazırlık maçı oyuncular o kadar da fazla asılmıyorlar maça...
maçı takımdan çok oyuncu olarak incelemek lazım.. Ali Turan'ın bek oynıyamıyacağını anladım çünkü atağa çıkamıyor yeteri kadar Lucas - Servet 2'lisinin yedeği ya da Servet'in yerine oynar, Cana umarım daha yeni geldiği için böyledir çünkü Mustafa Sarp daha iyi bu performansına göre Cana'nın tek artısı defansı çok iyi ama top tekniği kötü baya.. GS'lı Serdar = BJK'lı Serdar pek bi fark yok, ben Mehmet Batdal'ı çok beğendim topu alıyor tutuyor rakibe sırtını yaslayıp top vermiyor geleceği çok parlak bence. Musa'ya bakarsak daha çok genç ama yetenekli iyi değerlendirilirse A Milli takımın ve Galatasaray'ın vazgeçilmezlerinden olur bana göre..
8 eksik olsa bile kaybetmemeliydik adı üstünde bu Galatasaray - Fenerbahçe maçı hazırlık maçı falan dinlemez .Arda son dakikada onu nasıl kaçırdı anlamadım, altıpastan boş kaleye .Rıdvan Dilmen de biraz objektif olsa seviniriz, takımını çok belli ediyor .
Maçtan sonra Fenerbahçe kazanır diyenler 17'ydi. Şu an 18 olmuş aramızda böyle arkadaşlarda var demek :D
niye oyle diyorsunki adam saglamciymis macin sonucu gormeden tahmin yapmak istememisdir belkide :)
Kazım mesela dün oynana maçta oyuna girdi ve sonuca direk etki etti, 2 asist yaptı, 1 tane de %100'lük golü kaçırdı.
Klasik Kazım, devamlılığı yok, bu maçta pek görünmedi hala kendisine güvenilip tüm sezon forma giyecek durumda olmadığını gösterdi.
http://www.yukleresim.com/images/367...5369599909.jpg
http://www.yukleresim.com/images/771...4733831560.jpg
http://www.yukleresim.com/images/517...2282790156.jpg
http://www.yukleresim.com/images/157...9552451883.jpg
http://www.yukleresim.com/images/904...2986897508.jpg
http://www.yukleresim.com/images/886...0094455031.jpg
http://www.yukleresim.com/images/525...9353794652.jpg
http://www.yukleresim.com/images/823...5050250533.jpg
mac 10 dakika durmus , hazirlik macinda kirmizi kart var , macin son 10 dakkasinda bir pozisyon yakaladim yere dusen dos santosa sabrinin sert mudahalesi var , simdi Alex'e hak vermemek eldemi ? FB ve GS hazirlik maci yapmaz , ligi beceremiyorlar bari su derbiyi pazarlamayi becersinler
Gökhan Ünal çok etkisizdi, diğerleri gayet iyi oynadılar. Tebrikler Fenerbahçe'mize.
Ntvspor şimdi son dakika haberi veriyor.Bazı taraftarlar bizim takım otobüsüne 6 işareti yapmışlar.Sabri ve Arda otobüsten inerek taraftarlarla tartışmış.Güvenlik görevlileri müdahale etmiş olaya.Bir tanesi Sabri'den şikayetçi olmuş:D
Şu maçın ne kadar gereksiz olduğu bu olayla tescillendi bence.
Kupa da pek küçükmüş :)
Aynısından Galatasaray da aldı.:) Ayrıca 2 takımın ceplerine koyduğu paralar da yanlarına kar kaldı, zaten bu kadar para kazanacak olmasalar, 2 taraf da hayatta yanaşmazdı böyle bir maça.
Takım otobüsümüze saldırmış fenerliler
Sözlü tacizde bulunmuşlar fenerliler 6 hareketi falan yapmışlar..
Sabri inmiş otobüsten kavga başlamış Arda da inmiş ayırmaya çalışmış..
Sabri boğazlamış adamı Adamın boğazında tırnak izleri varmış
Arda ve Güvenlik güçleri ayırmış
Alıntı!
Yahu bırak Sabri, 6-0 üzerinden neredeyse 10 sene geçmiş, basit bir hazılık maçı, adam yapsa ne olacak işaret, kavga edecek kadar sinirlenecek bir maç değildi.
Şu öfke kontrolünü öğrenip tüm öfkeyi sahada kazanma hırsı olarak yansıtıp maç sona erdiğinde bu öfkeden kurtulmuş hale gelmesi lazım bazı oyuncuların, bizim Emre de böyle, biraz hakim olun kendinize ya.
:zuhaha sabri'ye bak aslanım benim :D
Şimdi NTV haberi düzeltti: TARTIŞMA GALATASARAYLI FUTBOLCULARLA GALATASARAY TARAFTARI ARASINDA OLMUŞ.
fazla bi şey anlayamadım ama güvenlik zafiyetinden dolayı taraftarlar takıma küfür etmişler önce GS TV genel yayın yönetmeni ya da GS TV'den yetkili biri ve Arda konuşmuş sonra Sabri girince olay biraz büyümüş mü n'olmuş...
G.Saraylı oyuncular ve taraftarları arasında kavga!..
Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği Spor Toto Dostluk Kupası maçının ardından Galatasaraylı taraftarlar olay çıkardı.
Galatasaray takımını taşıyan otobüsün stattan ayrılmasının ardından Fenerbahçeli bir taraftarın 6-0 hareketi yapması üzerine futbolcular el ve kol hareketleriyle karşılık verdi. Bunun ardından Sarı-kırmızılı taraftarlar, futbolcuların yaptığı hareketleri üzerine alınarak, takım otobüsünün önünü kesti. Yaklaşık 200 taraftar, otobüse bira şişesi ve taş atarak saldırıda bulundu. Taraftarların otobüsün geçmesine izin vermemesi üzerine kaptan Arda Turan otobüsten indi ve taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra otobüsten inen Sabri, Galatasaraylı bir taraftarın boğazını sıkıp "Yeter ulan, sizinle mi uğraşacağız" şeklinde bir ifade kullandı ve bunun üzerine taraftarlarla futbolcular arasında arbede yaşandı. Galatasaraylı taraftarlar, fiili müdahalede bulunmaya çalışınca futbolcular tekrar otobüse bindi. Güvenlik güçlerinin yetersiz kalması üzerine polis ekipleri olay yerine geldi ve taraftarları otobüsten uzaklaştırdı. Takım otobüsü daha sonra polis eskortu eşliğinde takımın konaklayacağı otele hareket etti.
DHA
Ntvspor görüntü veriyor da pek birşey anlaşılmıyor.
İnsanım diye geçinenler tutuyorum dediği takımı otobüsüne taş ve şişe atıyor öyle mi??? Bunlar da Galatasaraylıyım diye geçiniyor. Aferin o zaman sana Sabri az bile yapmışsın. Bu 2 takım hazırlık maçı filan yapmasın kardeşim bazı insanlar bunun bilincinde değil. Bu takımların hazırlık kampında olduğunun farkında değil. 1-0 yenildiğimiz takım birkaç gün önce maç yaptığımız Pas takımı olsa bu olaylar böyle mi olacaktı? Hayır. Siz böyle yapınca takımın aklı başına gelir mantığıyla mı yapıyorsunuz bu hareketleri. Eğer öyleyse hepsine allah akıl fikir versin. Bir takımın taraftarı olmak demek ona sonuna kadar destek vermek demek. Protesto edebilirsin evet ama hazırlık kampında neyi protesto ediyorsun? 2 takım da derbinin heyecanına kapıldılar evet ama antrenörler hiç kapılmadı. Bütün oyuncularını sahaya sürdüler neredeyse. Bunu göremeyecek kadar kusura bakmayın ama gerizekalı mı bu insanlar bu saldırıları yaparken. Akşam akşam sinirlerim bozuldu. Allah sabır versin futbolculara. Umarım bu olaydan etkilenmezler ama etkilenmemek elde değil ben bile etkilendim burada.. Bu insanlar da takımını sorunca Galatasaraylıyım diyor.. Ben 4 yaşındayken hepinizden daha Galatasaraylıydım sahtekarlar.