Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 36.84%
  • Galatasaray

31 54.39%
  • Beraberlik

5 8.77%
1 ile 30 arası toplam 249 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | Hazırlık Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben kuralları uygulamasında değilim ama her iki takımın oyuncularına bakışı, davranışı... Kendisini sömürge valisi zanneden bir duruşu vardı ve bu tavrı beni çok rahatsız etti. Aynı hakem Bayern Münih'li futbolculara bu kadar kolay kart gösterebilir ve bu kadar rahat azarlayabilir mi? Selçuk'a gelince... Bence bir refleksle uzattı ayağını ve son anda çekmeye çalıştı, ama geç kaldı. Yoksa ben ilk hamleyi direk hakeme yönelik yaptığını düşünüyorum. Sonrasında kontrol edemedi, geri çekemedi hamlesini... Yani ayağını uzattıktan sonra jeton düştü ama iş işten geçti. Bence kırmızıyı haketti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Ben kuralları uygulamasında değilim ama her iki takımın oyuncularına bakışı, davranışı... Kendisini sömürge valisi zanneden bir duruşu vardı ve bu tavrı beni çok rahatsız etti. Aynı hakem Bayern Münih'li futbolculara bu kadar kolay kart gösterebilir ve bu kadar rahat azarlayabilir mi?
    Çok kolay kart gösterdi evet. Fakat meşalelere alışık olmadığından ve Almanya'da yasak olduğundan oda doğal olarak bildiği ve öğrendiği şeyi yaptı. Fakat aynı meşaleler tekrar yakılınca bu sefer birşey yapamadı. Soyunma odasında ne dedilerse artık hakeme.

Mesaj Yetkileri