Ayağa kalkmayan Fenerli olsun diye tezahurat yapılıyor bu ülkede her statta. Daha ne beklersiniz :D
Printable View
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ222371SXQQuote:
Seyrantepe'deki TT Arena Stadı'nda oynanan Galatasaray -Eskişehirspor maçının ilk yarısında meydana gelen olayda 10 yaşındaki Galatasaray taraftarı Batuhan Sağır, nasıl ve nerden geldiği belli olmayan bir meşrubat şişesinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Batuhan kafatasında kırıkların oluştuğu belirlendi. Hemen ameliyata alınan minik taraftar için hayati risk oluşturan kemik parçası çıkarıldı. Batuhan'ın tedavisi sürüyor.
İleride derken hangi ileri?35-36 yaşına gelince mi:)Daha ilerisi yok bu kalecinin.Zaten yapılan antlaşmada bunu ispatlıyor.Zaten bize vereceği katkı en fazla diğer sezon sonuna kadar.Günü kurtarmak için yapılmış transfer.Sadece kaleye yabancı adam almak için alınmış bir oyuncu.Önceki mesajlarımda dediğim gibi daha genç ve gelecek vaad eden kalecileri almalıyız.
Eskişehir taraftarının nasıl taraftar olduğunu zaten herkes biliyor. Yıllardır her geldikleri maçta olay çıkartıyorlar. Yakında Fener derbiside var bu statta ama hala deplasman tribünü için bir önlem alınmadı. Eğer o maça kadar araya birşey koymazlarsa yine birsürü olay çıkar.
Verirsen 10 milyon euro alirsin genc ve gelecek vaad eden kaleci. Kaan'in da dedigi gibi kaleci aylardir mac yapmamis. Hem demet akalin'in manitasi Ufuk'a kaleyi teslim edecegime ya da profesyonel futbol kariyeri boyunca bi yan topa cikmayan Aykut'a teslim edecegime Zapata'ya veririm bu sansi.
Ümit Karan vuruşu yaparken Zapata'nın topa uçuşu nasıl bir kaleci olduğunu gösteriyor. Bunun uzun süre oynamama ile alakası bulunmuyor. Yoksa bir kaleci 2 maçta 10 golde yer. Yediği gole göre değil kumaşına göre konuşmak lazım. Zaten uzun süredir oynamaması da herşeyi ortaya koyuyor. Oynamayan kalecinin bizde işi ne oda ayrı konu. Yani neresinden tutarsanız tutun. Zapata'dan bize kaleci olmaz.
Abi yine bi maca göre bakarsak Petr Cech'den kaleci olmaz. Örnek olarak Cek'lerle bizim milli takimin macinda yaptigi hatalar.
Ben oyuncu konusunda her türlü Hagi'ye güvenirim kaleci forma buldukca iyi performans gösterecektir bana göre. Bu arada begenmedigimiz De Sanctis'in de neler yaptigini görüyoruz.
Bende onu diyorum. Zapata 2 maçta 5 gol yedi. 10 golde yiyebilirdi. Sorun yediği gol değildir. Kaleci elbette maç oynayarak form tutar ama bizim istediğimiz kaleci Zapata değil. Mesela yılı tam hatırlamıyorum ama deplasmanda bir Liverpool maçımız vardı. Roma, Barcelona, Liverpool ile aynı gruptaydık. Mondragon o maçın 0-0 bitmesini sağlamıştı. Maç kurtaracak bir kaleci değil Zapata. Mondragon hiç mi kötü oynamadı elbette oynadı. Ama 10 maç kurtardıysa 3 maç batırdı.
Şimdi Ümit'in golüne laf yok çok güzel gol yedik valla :n::n: Zaten 3-1'den sonra dedim bunlar maçı çevircek, sonra frikik olunca içime doğdu gol olacağı :D ama işin iyi yanı 6 gol oldu 5'i benim arkasında olduğum kaleye geldi :n::n:
Zapata'yı daha önceden izleyip gördüğünüz bir kaleci bilmiyorum ancak 6 aydır oynamamış bir kaleciye ne kadar güvenilir bilmem.Ben hiç takip etmedim kendisini.İlk 2 maça göre yediği goller Ufuk'tan bir farkı yok.2 maça göre adammı değerlendirilir diyorsunuzda Culio ve Stancu'da 2 maçta neler yapabileceklerini gösterdi.Dediğiniz gibi inşallah iyi bir kaleci çıkarda yanılırım.Bekleyelim bakalım neler yapacak.Zaten oynamayan adamı almamız başlı başına bir hata...
He şunuda diyim Ufuk ve Aykut'a göre Zapata'yı her türlü tercih ederim.Ancak aradığımız kalecininde Zapata'nın olmadığını düşünüyorum...
Ne maçmış arkadaş 175 post var :zuhaha
Fener - Galatasaray derbisini geçti :D
2001-2002 sezonu, mondi'nin ilk yılı ve kiralık yılı(sonradan 4,5 milyon avroya bonservisi alındı[rakamı tam bilmiyorum fm'nin yalancısıyım]) . liverpool'un deli coştuğu ve çılgın attığı, owen'ın zirve yaptığı, hamann vs li dönem. maç boyunca uzaktan şut yağmuruna tutulmuştuk. mondragon harikaydı ve evet bize böyle kaleciler lazım ve evet zapata o kaleci değil maalesef.
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/8/1849.png
Bu pozisyon 3-0 iken verilen ofsayt. Batuhan bu pozisyonda topu ağlara göndermiş ama verilmemiş. Bir Allah'ın kulu çıkıp Eskişehirspor'un hakkı yenmiştir dedi mi? Demedi. Neden?...
3-3 mü olacaktı ne olacaktı yani? varsa bir savunmanız, başkalarına sizin bilip onların aklından geçmeyen savunma argümanınızla dile getirin derim.
O pozisyon 3 - 0 ken oluyor.İlk topu Zapata kurtardı ardından hakem düdüğünü duyunca topu bıraktı hakeme baktı zaten tutucaktı o topu.
Yalnız bu görüntüye göre Batuhan'ın kolu ve omzu çizginin sağ tarafında. Koluyla gol atamayacağı için ofsayt sayılmaz ama omzu çizgiyi geçtiği için ofsayt verilmesi gerekir, ben mi kuralı yanlış biliyorum?
İlk devrede kimse çıkıp böyle bir açıklama yapmıyor. Hep 2. yarılarda yaygaralar koparılıyor. Maç Galatasaray'ın hakkıymıştı kabul. Hatta fark bile yermiştik ancak böyle olaylara medyanın tek taraflı bakması insanın canını sıkıyor. Pozisyon ofsayt değil. Tam çizgide Batuhan'ın vücudu...
Bu mantıkla gidersen Eskişehirspor'un ilk golünde de ofsayt var. O pozisyonda aktif ve topa hareket eden bir oyuncu daha var ve o oyuncu ofsayt pozisyonunda. Topla oynamamış olabilir ama kaleciyi yanıltan bir pozisyonu olduğu için ofsayt olarak değerlendirilir. Ayrıca Eskişehir spor'un ikinci golünde de de baraj yaklaşık 10 metre mesafede ve bu bariz bir avantaj, topun gidiş şekline bakarsan nizami bir baraj söz konusu olsa Ümit'in o şutu barajda kalır. Bu veriler ışığında bakarsak o zaman her iki golde de Galatasaray'ın hakkı yendi, normalde maç 4-0 bitmeliydi. Peki bitti mi, hayır 4-2 bitti. kimse bu pozisyonlardan bahsetti mi, hayır bahsetmedi. Çünkü senin bahsettiğin dahil tüm pozisyonlar art niyet aranmadan hakem taktiri olarak düşünülebilecek pozisyonlar, körün görebileceği, art niyetli pozisyonlar değil.
He eskiye gidersek ilk yarıdaki Bursaspor maçından itibaren Galatasaray'ın doğrandığı çok maç buluruz. Galatasaray son maça kadar iyi oynadı mı, hayır ama şu anda ilk 5 içerisinde bulunan hiçbir takımdan çok da kötü oynamadı. Son iki senedir STSL'de zaten futbol oynanmıyor ya o da başka bir konu...
http://im.htspor.com/2011/02/08/5992...jpg?1297174303
TT Arena'da oynanan mücadelede attıkları yabancı maddelerle bir ağır iki çocuğun yaralanmasına neden olan holiganlar güvenlik kameralarınca tespit edildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, şişelerin iki kişi tarafından deplasman tribününden atıldığının tespit edildiğini ve görüntülerin de emniyet yetkililileriyle Eskişehirspor kulübüne iletildiğini söyledi.
"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK"
Polat, iki holiganın kimlik tespitlerinin yapılmasının ardından kulüp hukukçularının da harekete geçerek sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağını sözlerine ekledi.
"TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"
Başkan Polat, son olarak, "Bu tür çirkinliklere tahammülümüz yok. Sorumluların bulunup cezalarını alması için elimden geleni yapacağım ve bunlarla mücadelem sonuna kadar sürecek. Bundan sonra stada girişte aramalar daha hassas bir şekilde yapılacak ve herhangi bir yabancı maddenin içeri sokulmasının önüne geçilecek" dedi.
Bu çocuğun suçu neydi şimdi kendini bilmez taraftar denir bunu yapanlara reziller.
G.Saray şişe atan kişiyi buldu!
Galatasaray Kulübü, Eskişehirspor maçında yaralanan Galatasaray taraftarına şişe atan kişiyi tespit etti.
http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/muratyalcindag.jpg
Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Ali Sami Yen Spor Kulübü Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray - Eskişehirspor maçında 10 yaşındaki Batuhan Sağır'a şişe atarak yaralanmasına neden olan kişiyi tespit etti.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, kendisine ait twitter hesabında şişeyi atan kişinin tespit edildiğini şu ifadelerle bildirdi; "Küçük kardeşimize şişe fırlatanları tespit ettik ve güvenlik birimlerine bildirdik."
Kaynak: SporX
Deplasman taraftarının üst katta olması büyük saçmalıktı ama alt katta olsa bu kez de locaların dibindeydi bunu hesap etmeyip nasıl o locaları sattılar anlamıyorum.
Böyle insanlar(!) oldukça futboldan soğuyorum, daha önemlisi şu anda ailemden, Allah'tan ve sevdiklerimden sonra en çok önem verdiğim şeyden soğutuyorlar valla.
Ayrıca şunu belirtmek isterim ki Emir Sarıgül az önce NTVSpor'da resmen şov yaptı. Dün minik Batuhan'ın amcası bizimle 1 otobüs Eskişehirspor taraftarı gelip ilgilendi (Boğazın Kırmızı Şimşekleri) Galatasaray yönetiminden kimse ilgilenmedi dedi. Emir Sarıgül çıkmış olay olduğu andan itibaren ben ilgilendim diyor. Ayıptır..