Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

13 61.90%
  • Eskişehirspor kazanır

3 14.29%
  • Berabere biter

5 23.81%
1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Galatasaray - Eskişehirspor [20. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

3-3 mü olacaktı ne olacaktı yani? varsa bir savunmanız, başkalarına sizin bilip onların aklından geçmeyen savunma argümanınızla dile getirin derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    3-3 mü olacaktı ne olacaktı yani? varsa bir savunmanız, başkalarına sizin bilip onların aklından geçmeyen savunma argümanınızla dile getirin derim.
    3-3 olmayacağını nerden bileceğiz? 75 ve 77. dakikalarda 2 gol atabilen bir takımdan bahsediyoruz. O dakikadan sonra 3-4 bile olabilirdi. Aynı şey Galatasaray için yapılmış olsaydı memleket yangın yerine dönmez miydi?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    3-3 olmayacağını nerden bileceğiz? 75 ve 77. dakikalarda 2 gol atabilen bir takımdan bahsediyoruz. O dakikadan sonra 3-4 bile olabilirdi. Aynı şey Galatasaray için yapılmış olsaydı memleket yangın yerine dönmez miydi?
    İlk devrede Bursaspor'la ASY'de yaptığımız maçta Volkan'ın çok net 2. sarı verilip atılmadı ne yangın yerine döndü ne bir şey. Hem de o kadar kritik andı ki o olay. 3-0'ken bize bu ofsayt çalınmasa -ben ofsayt olduğunu düşünmüyorum- emin ol birşey olmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    İlk devrede Bursaspor'la ASY'de yaptığımız maçta Volkan'ın çok net 2. sarı verilip atılmadı ne yangın yerine döndü ne bir şey. Hem de o kadar kritik andı ki o olay. 3-0'ken bize bu ofsayt çalınmasa -ben ofsayt olduğunu düşünmüyorum- emin ol birşey olmazdı.

İlk devrede kimse çıkıp böyle bir açıklama yapmıyor. Hep 2. yarılarda yaygaralar koparılıyor. Maç Galatasaray'ın hakkıymıştı kabul. Hatta fark bile yermiştik ancak böyle olaylara medyanın tek taraflı bakması insanın canını sıkıyor. Pozisyon ofsayt değil. Tam çizgide Batuhan'ın vücudu...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri