İnanılmaz hata Ranocchia İnter in yeni transferi Genoa dan ama oyunda Brezilyadaki İnternacional de başlıyor oyuna. Gerçekten çok ama çok komik bir hata ya koskoca oyun şirketi nasıl yapar bu hatayı amatörce çok
Printable View
İnanılmaz hata Ranocchia İnter in yeni transferi Genoa dan ama oyunda Brezilyadaki İnternacional de başlıyor oyuna. Gerçekten çok ama çok komik bir hata ya koskoca oyun şirketi nasıl yapar bu hatayı amatörce çok
Haftalarca hata hata diye bekletildik, sonucu hüsran anlaşılan.
Fatih Tekke de Beşiktaşdan değilde direk Zenitten Ankaragücüne gelmiş gibi gozukuyor.
Bence bunu hata saymamak lazım çünkü oyun 2010 haziranından başlıyor. Hem bjk yazıp hem ankaragücü yazmak mantıksız olur adamın history kısmına.
Ranocchia için durum öle sanırım. Genoda hiç forma giymeden aynı tarihte Intere gitmesini saçma bulmuşlardır.
Senin örneğinle bunun alakası yok sanırım. Ranocchia zaten Genoada 4 sezondur. Hata isim benzerliğinden geliyor. Italya daki İnternatzionale yerine Brezilya dakine göndermişler direk. Bizim için iyi tabi direk almak mümkün oluyor taş gibi defans ama gerçekçilik gidiyor tabi. çok yazık çok
İkinci lig için de dosya hazırlanacaktı sanırım..
Ranocchia zaten 11.3'te Inter'de.
İlk maçımı yaptım 11.3'te ve fark ettiğim kadarıyla karşı karşıya pozisyonlarda öyle aşırı kaçırma durumu yok. Forvetler saçma paslar vermiyor. Galibiyet ise baldan tatlı. :D
http://i56.tinypic.com/ezpeyq.jpg
şu önceden yayınlanmış ocak transfer yaması varya turksportal ın.
11.2 ye uyarlanmış olan.
onu bu yamada oyun açıp seçsek. bi sorun olurmu acep?
.xml dosyasını mı beklesem kariyere başlasam mı karar veremedim :)
Muhammed Demirci database'de var ama 16 yaşından önce oyuncular çıkmıyo oyunda demişsiniz. Yani ilk sezonun sonundan sonra görmeyi bekleyebilir miyiz mami'yi?
Bence beklemeden oynayın. Zira 1-2 sezon sonra yeni transferlerin bir önemi olmaz. :) Zaten düzeltilecek 3-4 isim var galiba. :)
doğru söze ne denir :)
zaten o 3-4 transferinde benim oynayacağım takımla ilgisi yok :)
doğru...
Sakin ol Şampiyon.
http://i55.tinypic.com/28mk7le.jpg
Sende sakin ol şampiyon. Sanırım güncellemeyi çıkar çıkmaz indirenlerde var bu hata
http://img694.imageshack.us/img694/2686/ranqr.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Bende hemen indirdim onu napıcaz (:
Bilmiorum onu napıcağını. banane napıyosan yap. Ben bendeki hatayı koyuyorum buraya. Kendim editleyipmi koyucam hata diye. Bende böyle çıkıyor işte Ranocchia 11.3.0 la kurduğum halde oyunu
beyler sakin. olabilir böyle hatalar. gorkem35 tekrardan bi kurmayı denesen yamayı. eğer denemediysen ;)
Yamayı fmnin orrjinal sitesine bakarken direk çıktığı dakikada indirdim. Ranocchia dışında hepsi normal duruyor transferlerin. Birtek o hatalı anlamadım gitti ama tekrardan indirip kurucam şimdi. Fazla kimsede yok sanırım bu hata yabancı forumlarda gördüm bitek
Bendede oyuncu İnterde gözüküyor sanırım o arkadaşın oyunu bozuk :D
Beyler önceki yamaları yüklemeden 11.3'ü yüklesem bir sorun olur mu?
Ama fikstür meselesi gerçekten can sıkıcı cinsten... Süper Lig maçlarının hepsi aynı gün aynı saatte oynanıyor, eğer bir mani yoksa... Diğer liglere de bir bakmak lazım, eğer böyle değilse, vay halimize :D Yeni yama da çıkmaz daha :)
Maç motorunu çok beğendim. Çok zevkli geçiyor maçlar. Saçma sapan şutlarda kaybolmuş oyundan :))
oyuncunun adının üstüne sağ tıklayınca küçük fotoğrafı görünüyor listenin en üstünde.
Harbi yaw baktımda öyle fikstür bi arkadaş düzeliyor demiş bende görüntü hep aynı düzelme yok.
Sakatlık sorunu artmışmı ne deneme amaçlı 2 hazırlık maçı yaptım 4 sakat verdim hepside +1 ay.
Maç motoru çok güzel.Gol daha çok oluyor kaçırma olayı azalmış Volkan gibi one one da kek kaleciniz varsa yandınız.
Aklıma gelirse yazarım oynadıkça :)
sanrım böyle bir şeyden bahsediyosun :D
http://img25.imageshack.us/img25/7366/33089213.jpg
Aynen :D 4 maç yaptım maç başı 4 golün altına düşmedi sürekli karşılıklı gol oluyor :)
Vallaha ya bi ortasını bulamadı Sigames önceki yamada top girmiyordu şimdi takır takır bir o kaleye bir bu kaleye.Taktik üzerinde çalışmalarım sürüyor deminki maçta gol yemedim 4 attım :D şu son Forumun güncellemeside çıksın misimovic adu vs yeni güzel kariyere başlarım
valla bende bi sorun yok gol açısından, 5-0 da bşten maçım oldu 0-0 da.. Bence yerinde olmuş.
Korner bugu gelmiş bu arada oyuna. Far Post yaptığım her top gol oluyo. Serdar Kesimal'la 6 gol attıysam 10 maçta daha iyi bir uzun oyuncuyla daha etkili olabilir diye düşünüyorum.
Ya ben bu Fm'yi anlayamadım gitti:DAdamlar bi ortasını bulamıyolar işin 11.2'de gol kaçırma rekoru kırarken şimdi Karabükspor gibi takımla K.Paşa'ya 8 Konya'ya deplasmanda 6 attım.Vurduğumuz giriyo desem yeri.Hayır severim gollü maçları ama nerde görülmüş her maçın bu kadar gollü geçtiği:)
Karşı karşıya da kesin düzelme var diyorum bugünden sonra :D Umut bile gol atıyor arkadaş :D
Deneme amaçlı yaptığım kariyerde 6 resmi maçta 6 sarı kart 5 direk kırmızı kart gördüm,tackling hiçbir oyuncumun hard değil,saçmalamışlar bu konuda