Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 324 sonuç

Konu: FM 2011 - 11.3 Yaması Yayınlandı!

Freddy adu kiralanmış ama nedense benficada başlıyor, bunu düzeltmek için gelme tarihini 31.1.2011 yaptım ve can recall 'ın işaretini kaldırdım oldu. Misimovic, ibrahim üzülmez ve teofiloyu da manuel bir şekilde hallettikten sonra galatasarayı yapıp başladım. Daha lige başlamadım ama izlenimlerim; takım moralen çökmüş durumda. culioyu iyi yapmışlar. kewell'ın kondisyonu hemen bitiyor baros ise daha ilk maçtan sakatlandı. ama transfer yapmak mümkün (gerçi ben misimoviç gitti diye +800k ekledim kendime ) gökhan zan aykut ve barış ucuza gitti bir tane amc transferi yapabildim.

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

Quote Originally Posted by b7baris View Post
    Şu ana kadar olumsuz bir şey dememiştim ancak bu ne böyle ya? İlkay Gündoğan ve Barış Özbek nasıl oluyor da Türk Milli takımında oynuyor. Bu oyuncuların tercihleri önceki yamada oyunda mevcutken bu yamada nasıl oldu da oyundan kalktı anlamıyorum. Hatalı şeyleri düzeltmemekle kalmayıp doğru şeyleri de hatalı hale getiriyorlar...
    ilk ay sectı mıllı takımı barısta teklıf gelırse kabul ederım demıstı bence cok dogru yapmıslar..

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ne Muhammed miş arkadaş büyüsede görsek neymiş bu çocuk
    ne olduğu konusunda belki biraz fikir verir.

http://goo.gl/7bpPf

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cenk1905 View Post
    ilk ay sectı mıllı takımı barısta teklıf gelırse kabul ederım demıstı bence cok dogru yapmıslar..
    İlkay Alman milli takımını seçti geçenlerde. Barış Özbek Alman milli takımını seçeli yıllar oluyor.

http://www.sporhaberleri.gen.tr/2011...mn-tercih.html

http://www.haberler.com/baris-ozbek-...h-etti-haberi/
    7

Maç motoru bir hayli derli toplu olmuş, oyuncular özelliklerini yansıtıyor sahaya. Karşı karşıya pozisyonlarda Baros ve Niang gibi özellikleri tavan yapmış isimler affetmiyor. İyi defans çalışan bir takım çok top kapabiliyor.
    Dikkatimi çeken tek olumsuz noktaysa, uzaktan şutların adeta stadın dışına vurulması...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Orduspor'un Fiorentina ile olan anlaşmasıda girilmemiş ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by tearkan View Post
    ne olduğu konusunda belki biraz fikir verir.

http://goo.gl/7bpPf
    Eee biliyorum zaten bunları ben futbolunu görmek iiçin dedim büyüsede as takıma katılsa dedim

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

oyun kolaylaşmış sanırım.11.2 yamasıyla Adanasporda küme düşmeme savaşı verirken aynı taktikle 11.3 te şampiyonluğa oynuyorum ve 8 puan fark attım 2.yle aramda

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Deniycez görcez bakalım neler değişmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende sıkıldığım için indirdim ancak bazı arkadaşlarda olduğu gibi win32 uygulaması değil diyor. Tekrar indireceğim bakalım.

İnanılmaz hata Ranocchia İnter in yeni transferi Genoa dan ama oyunda Brezilyadaki İnternacional de başlıyor oyuna. Gerçekten çok ama çok komik bir hata ya koskoca oyun şirketi nasıl yapar bu hatayı amatörce çok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftalarca hata hata diye bekletildik, sonucu hüsran anlaşılan.

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    İnanılmaz hata Ranocchia İnter in yeni transferi Genoa dan ama oyunda Brezilyadaki İnternacional de başlıyor oyuna. Gerçekten çok ama çok komik bir hata ya koskoca oyun şirketi nasıl yapar bu hatayı amatörce çok
    Bende Inter'de.

Perpetua , XML dosyasını alabildin mi ? Bekleyelim mi daha ? Yoksa kendim editleyip oynamaya başlayacağım da...

Fatih Tekke de Beşiktaşdan değilde direk Zenitten Ankaragücüne gelmiş gibi gozukuyor.

Bence bunu hata saymamak lazım çünkü oyun 2010 haziranından başlıyor. Hem bjk yazıp hem ankaragücü yazmak mantıksız olur adamın history kısmına.

Ranocchia için durum öle sanırım. Genoda hiç forma giymeden aynı tarihte Intere gitmesini saçma bulmuşlardır.

Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    Fatih Tekke de Beşiktaşdan değilde direk Zenitten Ankaragücüne gelmiş gibi gozukuyor.

Bence bunu hata saymamak lazım çünkü oyun 2010 haziranından başlıyor. Hem bjk yazıp hem ankaragücü yazmak mantıksız olur adamın history kısmına.

Ranocchia için durum öle sanırım. Genoda hiç forma giymeden aynı tarihte Intere gitmesini saçma bulmuşlardır.
    Senin örneğinle bunun alakası yok sanırım. Ranocchia zaten Genoada 4 sezondur. Hata isim benzerliğinden geliyor. Italya daki İnternatzionale yerine Brezilya dakine göndermişler direk. Bizim için iyi tabi direk almak mümkün oluyor taş gibi defans ama gerçekçilik gidiyor tabi. çok yazık çok

sakary Ali Misafir

İkinci lig için de dosya hazırlanacaktı sanırım..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ranocchia zaten 11.3'te Inter'de.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

İlk maçımı yaptım 11.3'te ve fark ettiğim kadarıyla karşı karşıya pozisyonlarda öyle aşırı kaçırma durumu yok. Forvetler saçma paslar vermiyor. Galibiyet ise baldan tatlı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

şu önceden yayınlanmış ocak transfer yaması varya turksportal ın.

11.2 ye uyarlanmış olan.

onu bu yamada oyun açıp seçsek. bi sorun olurmu acep?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

.xml dosyasını mı beklesem kariyere başlasam mı karar veremedim

Muhammed Demirci database'de var ama 16 yaşından önce oyuncular çıkmıyo oyunda demişsiniz. Yani ilk sezonun sonundan sonra görmeyi bekleyebilir miyiz mami'yi?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    .xml dosyasını mı beklesem kariyere başlasam mı karar veremedim

seninle tamamen aynı durumdayım. ve şuan düşünüyorum önümde de uzun bi gece var fm oynamama müsait

Bence beklemeden oynayın. Zira 1-2 sezon sonra yeni transferlerin bir önemi olmaz. Zaten düzeltilecek 3-4 isim var galiba.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

doğru söze ne denir
    zaten o 3-4 transferinde benim oynayacağım takımla ilgisi yok

doğru...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sakin ol Şampiyon.

Sende sakin ol şampiyon. Sanırım güncellemeyi çıkar çıkmaz indirenlerde var bu hata

Uploaded with ImageShack.us

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bende hemen indirdim onu napıcaz (:

Bilmiorum onu napıcağını. banane napıyosan yap. Ben bendeki hatayı koyuyorum buraya. Kendim editleyipmi koyucam hata diye. Bende böyle çıkıyor işte Ranocchia 11.3.0 la kurduğum halde oyunu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

beyler sakin. olabilir böyle hatalar. gorkem35 tekrardan bi kurmayı denesen yamayı. eğer denemediysen

Quote Originally Posted by smithykingdom-selçuk View Post
    beyler sakin. olabilir böyle hatalar. gorkem35 tekrardan bi kurmayı denesen yamayı. eğer denemediysen
    Yamayı fmnin orrjinal sitesine bakarken direk çıktığı dakikada indirdim. Ranocchia dışında hepsi normal duruyor transferlerin. Birtek o hatalı anlamadım gitti ama tekrardan indirip kurucam şimdi. Fazla kimsede yok sanırım bu hata yabancı forumlarda gördüm bitek

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri