Hayırlı olsun.Bir süre ismi ciddi kaynaklarca anılıyordu.İyi bir yedek olacağını düşünüyorum Fenerbahçe'de.
Printable View
Hayırlı olsun.Bir süre ismi ciddi kaynaklarca anılıyordu.İyi bir yedek olacağını düşünüyorum Fenerbahçe'de.
Burak Yılmaz fazla şişirildi Beşiktaş'ta iken, sonra hayal kırıklığı yaşadı BJK taraftarı ama Manisa'da kendini topladı gibi. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.
Burak için geridönüş fırsatı ...
Burak transferi iyi oldu bizim için.İyi bir alternatif oldu.Özellikle Alex için.
Kendi kendime karar aldım Aragones hakkında hiç bir sey yazmıcam bakalım neler olacak.
Guiza konusuda netlik kazansın artık sıkıldık beklemekten.
Turnuva bitmeden o konu belli olmaz;)
Burak transferiyle yurtdışından başka Türk golcü alacağımızı düşünmüyorum görünen o ki bir santraforla transferi kapatıcaz.Aslında bu da bir bakıma takım için iyi kadroda da istikrar önemli eğer Aragones oyuncularla Zico'nun olduğu kadar olmasa bile uyumlu çalışırsa önümüzdeki sezon başarılı olabiliriz.
Burak Yılmaz Fenerbahçe'de...
MANİSASPOR, geçen sezon Holosko'ya karşılık Beşiktaş'tan aldığı Burak Yılmaz'ı Fenerbahçe'ye verdi.
Siyah-beyazlı kulübün Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, transferi uzun süredir gündemde olan golcü futbolcu konusunda kesin anlaşmaya varıldığını açıkladı.
"Burak artık Fenerbahçeli" diyen Zeki Ayaydın, "Bu oyuncuya karşılık bir miktar para ile geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Zonguldakspor'da oynayan Güven Güneri'nin bonservisini aldık. Fenerbahçe ayrıca iki kiralık oyuncu daha verecek. Bu futbolcuların kimler olacağı hazırlık kampı sonrası kesinlik kazanacak. Teknik Direktörümüz Levent Eriş'in ısrarla istediği Olcan, Süper Lig'de oynama konusunda ısrarcı olduğu için bu transfer gerçekleşmedi" şeklinde konuştu.
Uğur İnceman için Beşiktaş'la görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekleyen Zeki Ayaydın şöyle devam etti: "Bu transferde de önemli mesafe kat ettik. Uğur'a karşılık bir miktar paranın yanı sıra geçen sezon Altay'da kiralık oynayan Adem Büyük'ün bonservisini talep ettik. Muhtemelen salı günü bu olay netlik kazanacak."
Bu arada 3 Temmuz'da başlayacağı açıklanan antrenmanların Teknik Direktör Levent Eriş'in talebi doğrultusunda 6 Temmuz'a ertelendiği bildirildi.
Burak gelirse servet gibi olabilir. Yani servet bizdeyken kötüydü sivasta pişti gsde tam bir patlama yaşadı..
FB TV şimdi Burak'ı söyledi.. Hayırlı olsun:)
Burak Yılmaz Fenerbahçe’de
28 Haziran 2008 Cumartesi
Fenerbahçemiz Emre Belezoğlu'ndan sonra , Vestel Manisaspor forması giyen Burak Yılmaz'ı da renklerine kattı. Fenerbahçemiz, Türk futbolunun genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen, hem orta saha hem de forvet mevkilerinde oynayabilen 23 yaşındaki Burak Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladı. Burak Yılmaz'ın imza töreni Pazar günü (29 Haziran 2008)Saat 13.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın toplantı odasında yapılacak. Öte yandan vatani görevini yapmak üzere hazırlık kampına katılamayacak olan oyuncumuz Emre Belezoğlu için 22 Temmuz 2008 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenlenecek.
BURAK YILMAZ KİMDİR?
Burak Yılmaz, 15 Temmuz 1985 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Futbola 2001 yılında Antalyaspor altyapısında başlayan Burak Yılmaz, Antalyaspor ile ilk resmi lig maçına 25 Mayıs 2003 tarihinde Sivasspor karşısında çıktı. 2005-06 sezonunda gösterdiği başarı ile takımının İkinci Lig A Kategorisi'ni ikinci sırada tamamlayıp, Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan Burak Yılmaz, bu performansı üzerine yaz döneminde Fatih Terim tarafından Türkiye A Milli Futbol Takımı'na çağrıldı. Dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın ısrarlı isteği sonucu 14 Haziran 2006 'da Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz 1,5 yıl Beşiktaş'ta forma giydikten sonra, Vestel Manisasporllu Filip Holosko için takım arkadaşı Koray Avcı ile birlikte Vestel Manisaspor takımına bonservisiyle birlikte verildi. Antalyaspor formasıyla İkinci Lig'te çıktığı 78 maçta 35 gol atan Burak Yılmaz, Turkcell Süper Lig'de 2 sezonda çıktığı toplam 55 maçta 15 kez rakip fileleri havalandırdı. 2006'da başladığı Milli Takım kariyerinde toplam 4 kez milli formayı giyen Burak Yılmaz, geçtiğimiz yarı sezonda Vestel Manisaspor ile 16 lig maçına çıkıp 9 gol kaydetti ve sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu.
Burak Yılmaz
Doğum tarihi: 15 Temmuz 1985
Doğum yeri: Antalya,
Boyu: 1,88 m.
Mevkii: Orta Saha - Forvet
Altyapı Kariyeri
2001-2003 Antalyaspor
Profesyonel Kariyeri
2003-2006 Antalyaspor
2006-2007 Beşiktaş
2007-2008 Vestel Manisaspor
fenerbahce.org
Hayırlı olur inşallah. Hem forvet hem de sağ kanat için iyi bir alternatif. Bu arada Ali bilgin gidiyor mu bilgisi olan varmı??
Kalıyor bildiğim kadarıyla ..
Zaten alınması hataydı bence.Karakter bakımından yetersiz bir oyuncu bence
Ali Bilgin çok fazla yazıldı çizildi zamanında. Yeterince şans ta bulamadığı için birşeyini göremedik. Gönderilir herhalde.
Burak Yılmaz hayırlı olsun, transferin günler öncesinden bitmişti ancak teknik direktör belli olmadığı için açıklanmıyordu. Bundan sonra artık transfer haberi daha çok duyarız :) Ben Fenerbahçe'de başarılı olacağını düşünüyorum, artık Burak da geldiğine göre Kezman ile kesin olarak yollar ayrılmalı. Burak uzun boylu bir oyuncu, hava toplarında da etkili, sağ kanatta da oynayabiliyor, eğer çalışır Aragones'in gözüne girerse ilk onbir oynayabilir.
Burak Yılmaz hayırlı olsun.Takımın sağ kanadına ve forvetine rekabet getirecektir.
http://img187.imageshack.us/img187/5503/adszpu2.jpg
Bencil oynamazsa çok faydası dokunur. Kulübeyi zenginleştirecek belki de çok iyi performans gösterip as olacak. Kulübümüze hayırlı olsun.
Burak Yılmaz büyük bir yetenek.O boy ve fiziğe rağmen o sürat,üstüne hiçde azımsanmayacak bir teknik.Ben Beşiktaş'tan gönderilmesini yanlış buluyordum ve en beğendiğim oyuncular arasındadır.Beşiktaş'ta başarılı olamamasının nedeni,kendine olan özgüvenini kaybetmiş olması.Taraftarın sürekli kendini yere atıyor diye gösterdiği tepki.Gençliğin vermiş olduğu tecrübesizlikle bunları yapıyordu.Topu ayağına her aldığında ıslıklar başlıyordu,oda ister istemez ya kaçırırsam,ya kaptırırsam diye düşünürken pozisyon ölüp gidiyordu.Manisa'da herkes ona güvendi,maçlara rahat çıktı ve ikinci yarı baya gol attı.Trabzon'a,F.Bahçe'ye ve G.Saray'a da golleri vardı.Daha yaşı genç,bunlar aşılamayaak problem değil.Eğer Burak kendine güvenildiğini ve sahiplenildiğini hissederse çok büyük başarılara imza atar,Türk futbolu içinde büyük şans Burak.Ben bir futbolsever ve Burak Yılmaz sever olarak son derece mutlyum bu transferden dolayı.Hayırlı olsun...
Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz. Gerçekleşen iki transferimiz. Bu yıl yönetim iki iyi Türk Takıma kazandırdı. Bana göre defansada bir iki genç Türk aldığımız zaman yedek kulübemizde çok iyi olacak.
Yabancı golcü de EURO 2008'den sonra açıklanacak büyük ihtimalle, eğer Güiza ile anlaşmış olmasaydık yeni golcümüz açıklanırdı şimdiye kadar, açıklanmadığına göre büyük ihtimalle Güiza. Avusturya kampına ne zaman gidilecek tam olarak bilmiyorum ama sanırım 3-4 Temmuz gibi, o zamana kadar yeni golcü açıklanır ve kampa katılır.
Hareketli günler bekliyor bizi.
Ben Emre'nin bu askerlik işini sakat buluyorum.. Sezön öncesi hazırlık kampına katılamayacak değil mi?
EURO 2008'den bir golcü ise bu tarihte katılmayabilir. Çünkü yerli oyunculara tatil için ek süre verildi. Bu Aragones ve EURO 2008'den gelecek oyuncuyada aynı süre verilecektir. Bu yüzden 3-4 temmuz'da kampa katılacağını düşünmüyorum.
Bu arada wikipedia'da okudum. Güzia, annesine böbreğini vermiş ve tek böbrek ile yaşıyormuş. Bu arada bu yıl gol kralı olduğunu bilmiyordum. :)
http://tr.wikipedia.org/wiki/Daniel_Gonzalez_Guiza
Bunu kim yazmış ise bu oyuncuyu Fenerbahçe'de göstermiş.
Ben de sana katılıyorum. Emre hazırlık kampına katılmayacak, ne Samandıra'daki ne de Avusturya'daki. Kötü oldu bu, bence bize bu yıl faydası çok az olur. Adam zaten sakat, bir de idmansız olacak, hazırlık kampında kondisyon yüklenemeyecek, Aragones'in çok fazla şans vermesini beklemiyorum. Boşuna aldık bence Emre'yi.
Burak Yılmaz hayırlı olsun.Güzel bir transfer olacağı kanısındayım.Beşiktaş'ta başarılı olamamasının sebebi özgüven eksikliğiydi.Sürati,tekniği gayet çok iyi.
Yabancı santrafor Güiza olacak gibi duruyor,malesef çok karamsarım bu konuda.Umarım Güiza değildir,iyi bir oyuncu fakat biz daha iyisini alabilecekken Güiza'yı almamalıyız.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama Fenerbahçe şu şartlarda Güiza'dan daha iyi kimi alabilir ?
Fenerbahçe'nin, İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'dan transfer ettiği Emre Belözoğlu, Temmuz'da resmi sözleşmeye imza atacak.Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Vatani görevi nedeniyle hazırlık kampına katılamayacak olan Emre Belezoğlu'nun 22 Temmuz'da Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlecek törenle resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
Yani hazırlık kampında yok malesef
Herkes tutturmuş daha iyisini alabiliriz diye de, şu şartlarda Güiza'dan daha iyi olarak kimi alabiliriz?
Fenerbahçeye hayırlı olsun çok yetenekli bir futbolcu.. hemen hemen deividle aynı bölgelerde oynuyolar bakalım hangisi aragonesten formayı ka***ak ve bu transferle fenerin kadrosunda şişkinlik oldu colin kazim ali bilgin kemal gürhan burak deivid..
Kadro derinliği her zaman için iyidir. Bazen sıkışırız Deivid forvet oynar bazen sıkışırız Burak forvet oynar.
Burak iyi transfer olmuş.
Yetenekli bir futbolcu ama genç yaşta 2. ligden direk Beşiktaş'ta oynamayı kaldıramadı.Şimdi bize süper lig tecrübesi olarak gelicek ve bu iyi bişey.
Aslında Deivid'e iyi bir teklif gelse satılabilir. Bence Kazım daha çok kullanılmalı artık. Burak da alternatifi olur. Forvete Türk alacağız dendi ama gerek yok bence. İlhan Parlak 2 sene önce bile oynuyordu Kayseri'de. Önü açık bir genç kullanılmalı artık...
@ms1907
Bildiğim kadarıyla İlhan Fenerbahçe'ye gelmeden önce Kayseri'de iken fazla forma şansı bulamıyordu.
benim hatırladığım oynuyordu hatta Fb'ye gol atmıştı. Yinede emin olmak için baktım 2006-2007 sezonunda 36(27 si lig) maç oynayıp 6(5 i lig) gol atmış.
Evet Fenerbahçe'ye karşı bir golü var hatırlıyorum sanki.
Bu yıl çift forvet oynarsak eğer daha fazla faydalanırız İlhan'dan. Güiza'nın geleceğini varsayarsak, forvet ikilisi Semih-Güiza olur, ceza ve sakatlıklarda ise İlhan ile Burak forvette şans bulur, tabii Burak sağ kanatta da şans bulabilir. İlhan'ın bu yıl şansı daha fazla, geçen yıl tek forvette Kezman oynuyordu, yedeği Semih idi, anca ikisi de sakatlanacak veya cezalı duruma düşeceklerdi ki İlhan öyle şans bulacaktı, o yüzden de İlhan geçen yıl hiçbir önemli maçta oynayamadı, sadece yedeklerin oynadığı maçlarda forma giyebildi.
Kezman'ı sattın heralde...:n: