Sayfa 67 / 142 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon
1,981 ile 2,010 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006

Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz. Gerçekleşen iki transferimiz. Bu yıl yönetim iki iyi Türk Takıma kazandırdı. Bana göre defansada bir iki genç Türk aldığımız zaman yedek kulübemizde çok iyi olacak.

Yabancı golcü de EURO 2008'den sonra açıklanacak büyük ihtimalle, eğer Güiza ile anlaşmış olmasaydık yeni golcümüz açıklanırdı şimdiye kadar, açıklanmadığına göre büyük ihtimalle Güiza. Avusturya kampına ne zaman gidilecek tam olarak bilmiyorum ama sanırım 3-4 Temmuz gibi, o zamana kadar yeni golcü açıklanır ve kampa katılır.

Hareketli günler bekliyor bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben Emre'nin bu askerlik işini sakat buluyorum.. Sezön öncesi hazırlık kampına katılamayacak değil mi?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yabancı golcü de EURO 2008'den sonra açıklanacak büyük ihtimalle, eğer Güiza ile anlaşmış olmasaydık yeni golcümüz açıklanırdı şimdiye kadar, açıklanmadığına göre büyük ihtimalle Güiza. Avusturya kampına ne zaman gidilecek tam olarak bilmiyorum ama sanırım 3-4 Temmuz gibi, o zamana kadar yeni golcü açıklanır ve kampa katılır.

Hareketli günler bekliyor bizi.
    EURO 2008'den bir golcü ise bu tarihte katılmayabilir. Çünkü yerli oyunculara tatil için ek süre verildi. Bu Aragones ve EURO 2008'den gelecek oyuncuyada aynı süre verilecektir. Bu yüzden 3-4 temmuz'da kampa katılacağını düşünmüyorum.

Bu arada wikipedia'da okudum. Güzia, annesine böbreğini vermiş ve tek böbrek ile yaşıyormuş. Bu arada bu yıl gol kralı olduğunu bilmiyordum.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Daniel_Gonzalez_Guiza

Bunu kim yazmış ise bu oyuncuyu Fenerbahçe'de göstermiş.

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Ben Emre'nin bu askerlik işini sakat buluyorum.. Sezön öncesi hazırlık kampına katılamayacak değil mi?
    Ben de sana katılıyorum. Emre hazırlık kampına katılmayacak, ne Samandıra'daki ne de Avusturya'daki. Kötü oldu bu, bence bize bu yıl faydası çok az olur. Adam zaten sakat, bir de idmansız olacak, hazırlık kampında kondisyon yüklenemeyecek, Aragones'in çok fazla şans vermesini beklemiyorum. Boşuna aldık bence Emre'yi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    EURO 2008'den bir golcü ise bu tarihte katılmayabilir. Çünkü yerli oyunculara tatil için ek süre verildi. Bu Aragones ve EURO 2008'den gelecek oyuncuyada aynı süre verilecektir. Bu yüzden 3-4 temmuz'da kampa katılacağını düşünmüyorum.

Bu arada wikipedia'da okudum. Güzia, annesine böbreğini vermiş ve tek böbrek ile yaşıyormuş. Bu arada bu yıl gol kralı olduğunu bilmiyordum.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Daniel_Gonzalez_Guiza

Bunu kim yazmış ise bu oyuncuyu Fenerbahçe'de göstermiş.
    Orası halka açık bir sözlük bende ronaldinho'ya Çorumspor yazmıştım zamanla düzeliyor

Ama o ileride doğrulanabilirde..

Burak Yılmaz hayırlı olsun.Güzel bir transfer olacağı kanısındayım.Beşiktaş'ta başarılı olamamasının sebebi özgüven eksikliğiydi.Sürati,tekniği gayet çok iyi.

Yabancı santrafor Güiza olacak gibi duruyor,malesef çok karamsarım bu konuda.Umarım Güiza değildir,iyi bir oyuncu fakat biz daha iyisini alabilecekken Güiza'yı almamalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Arkadaşlar kusura bakmayın ama Fenerbahçe şu şartlarda Güiza'dan daha iyi kimi alabilir ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Fenerbahçe'nin, İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'dan transfer ettiği Emre Belözoğlu, Temmuz'da resmi sözleşmeye imza atacak.Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Vatani görevi nedeniyle hazırlık kampına katılamayacak olan Emre Belezoğlu'nun 22 Temmuz'da Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlecek törenle resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Yani hazırlık kampında yok malesef
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Herkes tutturmuş daha iyisini alabiliriz diye de, şu şartlarda Güiza'dan daha iyi olarak kimi alabiliriz?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeye hayırlı olsun çok yetenekli bir futbolcu.. hemen hemen deividle aynı bölgelerde oynuyolar bakalım hangisi aragonesten formayı ka***ak ve bu transferle fenerin kadrosunda şişkinlik oldu colin kazim ali bilgin kemal gürhan burak deivid..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kadro derinliği her zaman için iyidir. Bazen sıkışırız Deivid forvet oynar bazen sıkışırız Burak forvet oynar.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak iyi transfer olmuş.

Yetenekli bir futbolcu ama genç yaşta 2. ligden direk Beşiktaş'ta oynamayı kaldıramadı.Şimdi bize süper lig tecrübesi olarak gelicek ve bu iyi bişey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında Deivid'e iyi bir teklif gelse satılabilir. Bence Kazım daha çok kullanılmalı artık. Burak da alternatifi olur. Forvete Türk alacağız dendi ama gerek yok bence. İlhan Parlak 2 sene önce bile oynuyordu Kayseri'de. Önü açık bir genç kullanılmalı artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@ms1907

Bildiğim kadarıyla İlhan Fenerbahçe'ye gelmeden önce Kayseri'de iken fazla forma şansı bulamıyordu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

benim hatırladığım oynuyordu hatta Fb'ye gol atmıştı. Yinede emin olmak için baktım 2006-2007 sezonunda 36(27 si lig) maç oynayıp 6(5 i lig) gol atmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Fenerbahçe'ye karşı bir golü var hatırlıyorum sanki.

Bu yıl çift forvet oynarsak eğer daha fazla faydalanırız İlhan'dan. Güiza'nın geleceğini varsayarsak, forvet ikilisi Semih-Güiza olur, ceza ve sakatlıklarda ise İlhan ile Burak forvette şans bulur, tabii Burak sağ kanatta da şans bulabilir. İlhan'ın bu yıl şansı daha fazla, geçen yıl tek forvette Kezman oynuyordu, yedeği Semih idi, anca ikisi de sakatlanacak veya cezalı duruma düşeceklerdi ki İlhan öyle şans bulacaktı, o yüzden de İlhan geçen yıl hiçbir önemli maçta oynayamadı, sadece yedeklerin oynadığı maçlarda forma giyebildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bu yıl çift forvet oynarsak eğer daha fazla faydalanırız İlhan'dan. Güiza'nın geleceğini varsayarsak, forvet ikilisi Semih-Güiza olur, ceza ve sakatlıklarda ise İlhan ile Burak forvette şans bulur, tabii Burak sağ kanatta da şans bulabilir. İlhan'ın bu yıl şansı daha fazla, geçen yıl tek forvette Kezman oynuyordu, yedeği Semih idi, anca ikisi de sakatlanacak veya cezalı duruma düşeceklerdi ki İlhan öyle şans bulacaktı, o yüzden de İlhan geçen yıl hiçbir önemli maçta oynayamadı, sadece yedeklerin oynadığı maçlarda forma giyebildi.
    Kezman'ı sildin 2 dakkada bakıyorumda. :asdsad

Bence Güiza-Kezman oynayacak bu sezon. Çift forvet oynayacağımız kesin. Semih yine son dakikaların adamı olur gibime geliyor. Aragones disiplinli adam Kezman'ı yola getirceğini hissediyorum. Patlar bu sezon Kezman.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kezman'ı sattın heralde...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Satılcak tabi:s Guiza geldi varsayarsak , Semih var , Burak var , İlhan var kezmana ne gerek var...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Satılcak tabi:s Guiza geldi varsayarsak , Semih var , Burak var , İlhan var kezmana ne gerek var...
    Burak forvete alınmadı. İlhan'ın ise bence 1 sezon kiraya verilmesi lazım. Kayseri'den Fenerbahçe'ye kaldıramadı bence. 1 sezon kiraya verilp biraz pişmesi lazım zaten daha çok genç önünde uzun yıllar var.

Kezman'ın ise bence en verimli olacağı sene bu sene Aragones onu ispanya'dan tanıyor. Güiza ile birlikte ileriye sürecek bence Kezman-Güiza çok can yakacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kusura bakma ama bence kezmandan hiç birşey olmaz...

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Kezman'ı sildin 2 dakkada bakıyorumda. :asdsad

Bence Güiza-Kezman oynayacak bu sezon. Çift forvet oynayacağımız kesin. Semih yine son dakikaların adamı olur gibime geliyor. Aragones disiplinli adam Kezman'ı yola getirceğini hissediyorum. Patlar bu sezon Kezman.
    Kezman-Güiza oynayamaz, mümkün değil

Deivid, Edu, Lugano, R.Carlos, Alex. 5 oyuncuyu banko oynuyor varsayarsak geçen yılkı gibi, bir tane yabancı hakkımız kalıyor, o da Güiza olur gelirse, Kezman kontenjana takılıyor. Ya şu saydığım 5'inden biri kesilecek Kezman öyle oynayacak, ya da oynamayacak.

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Kezman'ı sattın heralde...
    Kezman'ı satılır gibime geliyor, satılmasa bile forma şansını az görüyorum hem kontenjan hem performans olarak.

Katılıyorum

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Burak forvete alınmadı. İlhan'ın ise bence 1 sezon kiraya verilmesi lazım. Kayseri'den Fenerbahçe'ye kaldıramadı bence. 1 sezon kiraya verilp biraz pişmesi lazım zaten daha çok genç önünde uzun yıllar var.

Kezman'ın ise bence en verimli olacağı sene bu sene Aragones onu ispanya'dan tanıyor. Güiza ile birlikte ileriye sürecek bence Kezman-Güiza çok can yakacak.
    İlhan'a yeteri kadar şans verilmediğini düşünüyorum, o şansı yakalasa o zaman görürdük performansını, inşallah bu yıl şans bulur.

Kezman ile Güiza dediğim gibi beraber oynayamazlar

Kusura bakma ama bence kezmandan hiç birşey olmaz...
    Kezman eski Kezman olsa ortalığı dağıtır ama eski Kezman değil maalesef, o yüzden de sıradan bir oyuncudan farkı yok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

------------------------ Güiza --------------------------------
    ------------------------ Alex ---------------------------------

--- Uğur ----------------------------- Deivid --------------
    --------------- Emre -----------------------------------------

----------------------- Aurelio ------------------------------

Carlos ------- Edu ---------- Lugano -------- Gökhan

----------------------- Volkan ------------------------------

Burak forvete yedek olsun, giden maçta 3. forvet olarak sağa yakın oynasın diye alındı.

Aradones FM08'de 442 / 451 yapılmış, halbuki tek forveti seven bir hoca..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daniel Guiza's proposed switch from Real Mallorca to Fenerbahce is on hold following interest from a number of clubs, according to the striker's agent.

Guiza, currently on international duty with Spain at Euro 2008, had been expected to soon complete his move to the Turkish giants after reports claimed a five-year deal had been agreed.

However, the 27-year-old's agent, and girlfriend, Nuria Bermudez has explained that he is considering his options after receiving a number of approaches from other European clubs, reportedly including Manchester City, Roma and Barcelona.

"The move to Fenerbahce has yet to be finalised," Bermudez told AS.

"Now we have received some other offers and it is necessary to study the situation."

Guiza has caught the eye after he claimed the Pichichi in the Primera Divison last season as he top-scored with an impressive tally of 27 goals.

Kisacasi, Fenerbahcenin isi artik zor. Isteyen kulupler arti, ins Fenerbahceye gelir ama

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Semih yinemi yok ilk 11 kadronuzda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aragones’in Fener'i üzen yemini

Aragones, Avrupa Şampiyonası öncesinde katıldığı TV programında, büyük bir yemin etti. Aragones'in yemini Fener'i üzecek gibi.

Fenerbahçe’nin çiçeği burnundaki teknik direktörü Luis Aragones’in, Euro 2008 öncesinde verdiği söz, sarı-lacivertlilerin canını sıkacak.

İspanya Milli Takımı’nın başında, bugün Almanya ile oynanacak final maçına çıkacak olan tecrübeli çalıştırıcı, şampiyona öncesinde televizyondan ilginç bir söz verdi. İspanyol resmi televizyonu TVE1’in popüler programı “Sana bir sorum var” programına katılan Aragones, “Eğer İspanya şampiyon olursa, Madrid-Santiago de Compestela (Corunia) yolunu yürüyerek gidip, hacı olacağım” dedi. Spikerin, “Bu gerçek mi?” sorusuna, İspanyol hoca, “Buradan, 40 milyon İspanyol önünde söz veriyorum, şampiyon olur olmaz bunu gerçekleştireceğim” yanıtını verdi.

Yaklaşık 600 kilometrelik yolu yürüyerek gideceğini belirten Luis Aragones’in, bunu gerçekleştirmesi halinde, Fenerbahçe’nin çalışmasına en az 15-20 gün geç katılacağı, bunun da Fenerbahçe’yi güç durumda bırakacağı belirtildi.

Hıristiyan dünyasının en kutsal yerlerinden biri olarak olarak kabul edilen Santiago de Compestela Katedrali’ne her yıl yüz binlerce kişinin yürüyerek gittiği, bu şekilde hacı oldukları ifade edildi.

internetspor.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala Kezman'ın patlamasını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Öyle saçma bir şey olacağını sanmıyorum yok 600 km'lik bir yürüyüş yapacakmışta falan filan.Çift forvet oynarsak Deivid ile Kezman rotasyon olur kanımca bazen Deivid oynar kanatta yeni gelicek yabancının yanına Semih gelir.Bazen de Kazım sağ kanat Kezman 11 oynar.Tek forvet oynarsak ve Güiza gelirse Kezman'dan daha iyi oynar tek forveti ancak çok fazla başarı farkı olacağını düşünmüyorum.Zira Kezman bu sezon oynayamayı bilmediği bir pozisyon olmasına rağmen 11 gol attı ki bence bu rakam iyiydi bile.

Mesaj Yetkileri