İyi transfer olur, parlatırız.
Printable View
İyi transfer olur, parlatırız.
Galatasaray, Basel'de forma giyen Xherdan Shaqiri'yi renklerine bağlamak için girişimlere başladı(NTVSPOR)
işte bu adam iş yapar bak sol açıkta :D
10 Milyon € verebilirsek alırız. Cok yetenekli bir oyuncu.
10 milyon ona, 10 milyon Melo'ya versek, 15 milyona da 2-3 kaliteli türk alsak kadroda sorunlar giderilir :D Ama bence 35 milyon harcamazlar şu anda
Shaqiri de iyi gider aslında. :D Ama CL'de 2.tur yapmış bir takımın yıldız oyuncusu biraz zor gelir.
bu arada mevlüt habeleri çıkmıştı bi ara onun yerine ereni alabilsek bi ah varya ne çoşturur bu ligi tr de futbol oynamak istediğinide söylemişti bi ara
Shaqiri'yi FM'den biliyorum çok sağlam adam oluyor ilerde :)
Shaqiri'nin geleceğini düşünen varmı : )
Bana göre gelmez. Galatasaray veya X takım olduğu için değil. Son dönemde avrupada yetişen en iyi gençlerden birisi. Kaptırmazlar öyle 3-5 e.
Shaqiri'nin gelmesi çok zor ManU falan peşinde ilk tercihi burası olmayacaktır...
Shaqiri şu anda uş hedef gibi.Zaten böyle adamları bu yaşlarda alırasan Avrupa'da felan iş yaparsın.Transfer yapılacaksa forvete ve Kazım'ın yerine adam alınmasını isterim.Hücumda çeşitliliği arttırmalıyız.
Shaqiri'ye yüklü miktarda nakit verileceğini sanmam. Muslera gibi para + oyuncu teklif ederiz. En makuluda Riera + para teklif etmek zaten
Tribun Dergi
DEDIKODU - Eveton'li Tim Cahill'in twitterda GalatasaraySK hesabini takibe almasiyla Cahill transfer mi oluyor dedikodulari basladi.
adamın belki sempatisi vardır bizde paranoyak olduk :D
Bu cahil kaç yaşındaki
"cahil" derken? :)
6 Aralık 1979 doğumlu. Yani 33 olacak... Gereksiz...
Cahill Avusturalya'lıydı sanırım arkadaşı Kewell söylemiştir Galatasaray'da oynadığınıda o vesilyle eklemiştir :)
Tim Cahill'in Galatasaray'ı takip etmesinin ardından #takipedenitakipederim hashtagını twitlemesi kafalarda soru işareti yarattı.
"Amrabat ne yapacağına kendisi karar verecek"
2 Ocak 2012 11:25 | NTV Spor
Yarın sahasında Bursaspor'u ağırlayacak Kayserispor'da gündem Amrabat. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Şota Arveladze, Faslı oyuncu için, "Ne yapacağına artık kendisi karar verecek" dedi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/220/abrabat3_YXT09.jpg
Kayserispor'da Nordin Amrabat bilmecesi devam ediyor. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Şota Arveladze, geçtiğimiz günlerde ismi Galatasaray'yla anılan Amrabat konusunda ellerinden gelen tüm anlayışı gösterdiklerini belirtirken, Faslı futbolcunun kendi kararını kendisinin vereceğini söyledi.
"Galatasaray çocuğun kafasını karıştırdı" diyen Gürcü teknik adam, "Antalya kampında kendisiyle oturup konuştuk. Kayserispor'da kalmak istemediğini söyledi. Ama kulüple daha 3.5 yıllık anlaşması var. Ne yapacağına artık kendisi karar verecek" şeklinde konuştu.
Ambrabat'ın Kayserispor'u hafife almaması gerektiğini belirten Şota, şu saatten sonra biz de işimize bakacağız, o da işine bakacak. Kayserispor küçük kulüp değil. Kulübü, taraftarı ve medyayı hiç kimse yok sayamaz" ifadelerini kullandı.
Faslı futbolcu Ambrabat, 21 Ocak - 12 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası için 8 Ocak'ta takımının kampına katılacak.
Amrabat'ın kararı belli değil mi?
Galatasaray'da Amrabat'ı istemiyor. Teklif ettik, reddedildi. Bir daha da görüşmedik diyor sürekli yöneticiler.
Ne Amrabat'mış arkadaş!Olay oldu adam! Sanki gelince Messi etkisi yaratacak :n: Gelmesin yahu.150 tane amrabat var ülke dışında.Türk olsa hadi diyeceğiz bunlardan az bulunur ama yabancı adam :)
Ha Amrabat ha Hurşut Meriç benim için..
Tarık Hodzic
MİSİMOVİC GALATASARAY'A DÖNMEK İSTİYOR"
Bu sezon takımın durumunu nasıl görüyorsunuz?
Çok fazla yeni transfer yapıldı. Futbolcuların birbirine alışması için vakit gereklidir. Şimdiden iyi futbol sergileniyor olmasına şaşırdım. Bir sene sonra çok daha iyi olacaklardır.
Zvjezdan Misimovic'in Galatasaray'da tutunamamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Misimovic, Almanya'da şahane futbol oynadı. Santrfor arkasında çok etkili bir isim. Günümüzde en önemli şey gol pası. O anlamda çok başarılı. Ama Galatasaray'da olmadı ne yazık ki. Şimdi basına "Galatasaray'a dönmek istiyorum. Para talep etmiyorum çünkü orada oynadığım dönemde hiçbir şey veremedim. Fatih Terim gibi büyük bir hocayla çalışmak istiyorum" diyormuş
Her isteyen geleydi..
Misimovic'in gönderilmesi hataydı. Keita'nın da keza öyle ama Misimovic tarzı bir oyuncuya şu an acil ihtiyacımız yok. Bence gidenlerden dönmek isteyip de dönme ihtimali olan tek adam Keita.
devre arasi transferi yapmicaz galiba
Bugün maç sonrası Fatih Terim transferle ilgili de konuşacak dedikoduları var.
LoverFootbol ; Tekrarlıyorum Doka'nın kulübü İBB ve oyuncuyla her konuda anlaşılmış.Doka Galatasaray'da.Bu akşam resmiyete dökülmüş.Kulüpler imzalamış.
ne kadar dogru bilmem tabi :D
Doka'nın bu akşam Engin'e attığı tekmenin etkisi var mı acaba bu transferde.
Dokayla anlaşmışız. Madem bize gelecekti ne diye gergilik çıkardı maçta ?
Doka'ya nazaran Holmen ve Vişça daha iyi olurdu bence.
Hakikaten ama o tekmeden sonra Engin karşılık vermediyse bu işte birşey var :D
Doka ,Holmen ve Kiamil Zayatte dün İBB'nin en iyi oynayan 3 ismiydi. Doka yaşlı sanırım?
Transfer sezonunun resmi olarak başlamasına sayılı saatler kala birbirinden farklı iddialar gündeme gelmeye devam ediyor!
Ara transfer döneminde kadrosuna maksimum 2 oyuncu katacak olan ve bu 2 transfer için de yerli pazara yönelen Galatasaray'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Doka'ya teklif götüreği ve Brezilya futbolcunun da yüksek ihtimalle sezonun ikinci yarısının kalan haftalarında sarı-kırmızılı forma ile mücadele edeceği haberi spor kamuoyuna bomba gibi düşmüştü.
Yaşanan gelişmeleri Sporx.com'dan Fatih Şamlıoğlu'na değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Doka'nın transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'dan Doka için şu ana kadar resmi bir teklif almadıklarını ancak alabileceklerini belirten Dizar, "Doka bizim en güvendiğimiz oyuncularımızdan biri... Kapasitesi oldukça yüksek ve böyle bir oyuncunun transfer söylentilerine adının karışması oldukça normal. Ancak şu ana kadar Galatasaray'dan bize ulaşan bir teklif yok. Ancak Galatasaray'dan bir teklif gelse de biz bu teklifi kabul etmeyeceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ifade eden Dizar, "Bu sezon play-off hedefimiz var ve biz de kadromuzu korumak hatta bir kaç takviye yapmak istiyoruz. Doka'nın bu sezon takımdan ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Şu anda bir teklif yok ve bu teklif gelse bile değerlendirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.