Sayfa 667 / 1204 İlkİlk ... 1675676176576656666676686696777177671167 ... SonSon
19,981 ile 20,010 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

"Amrabat ne yapacağına kendisi karar verecek"

2 Ocak 2012 11:25 | NTV Spor

Yarın sahasında Bursaspor'u ağırlayacak Kayserispor'da gündem Amrabat. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Şota Arveladze, Faslı oyuncu için, "Ne yapacağına artık kendisi karar verecek" dedi.

Kayserispor'da Nordin Amrabat bilmecesi devam ediyor. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Şota Arveladze, geçtiğimiz günlerde ismi Galatasaray'yla anılan Amrabat konusunda ellerinden gelen tüm anlayışı gösterdiklerini belirtirken, Faslı futbolcunun kendi kararını kendisinin vereceğini söyledi.
    "Galatasaray çocuğun kafasını karıştırdı" diyen Gürcü teknik adam, "Antalya kampında kendisiyle oturup konuştuk. Kayserispor'da kalmak istemediğini söyledi. Ama kulüple daha 3.5 yıllık anlaşması var. Ne yapacağına artık kendisi karar verecek" şeklinde konuştu.
    Ambrabat'ın Kayserispor'u hafife almaması gerektiğini belirten Şota, şu saatten sonra biz de işimize bakacağız, o da işine bakacak. Kayserispor küçük kulüp değil. Kulübü, taraftarı ve medyayı hiç kimse yok sayamaz" ifadelerini kullandı.
    Faslı futbolcu Ambrabat, 21 Ocak - 12 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası için 8 Ocak'ta takımının kampına katılacak.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Amrabat'ın kararı belli değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray'da Amrabat'ı istemiyor. Teklif ettik, reddedildi. Bir daha da görüşmedik diyor sürekli yöneticiler.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Galatasaray'da Amrabat'ı istemiyor. Teklif ettik, reddedildi. Bir daha da görüşmedik diyor sürekli yöneticiler.
    İstemeselerdi teklif etmezlerdi ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ne Amrabat'mış arkadaş!Olay oldu adam! Sanki gelince Messi etkisi yaratacak Gelmesin yahu.150 tane amrabat var ülke dışında.Türk olsa hadi diyeceğiz bunlardan az bulunur ama yabancı adam
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ne Amrabat'mış arkadaş!Olay oldu adam! Sanki gelince Messi etkisi yaratacak Gelmesin yahu.150 tane amrabat var ülke dışında.Türk olsa hadi diyeceğiz bunlardan az bulunur ama yabancı adam
    Katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    katılıyorum
    Last edited by GeNç KaRTaL : 03.Ocak.2012 at 18:57 Reason: silinen mesajdan alıntı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ha Amrabat ha Hurşut Meriç benim için..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tarık Hodzic

MİSİMOVİC GALATASARAY'A DÖNMEK İSTİYOR"

Bu sezon takımın durumunu nasıl görüyorsunuz?
    Çok fazla yeni transfer yapıldı. Futbolcuların birbirine alışması için vakit gereklidir. Şimdiden iyi futbol sergileniyor olmasına şaşırdım. Bir sene sonra çok daha iyi olacaklardır.

Zvjezdan Misimovic'in Galatasaray'da tutunamamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
    Misimovic, Almanya'da şahane futbol oynadı. Santrfor arkasında çok etkili bir isim. Günümüzde en önemli şey gol pası. O anlamda çok başarılı. Ama Galatasaray'da olmadı ne yazık ki. Şimdi basına "Galatasaray'a dönmek istiyorum. Para talep etmiyorum çünkü orada oynadığım dönemde hiçbir şey veremedim. Fatih Terim gibi büyük bir hocayla çalışmak istiyorum" diyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her isteyen geleydi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Misimovic'in gönderilmesi hataydı. Keita'nın da keza öyle ama Misimovic tarzı bir oyuncuya şu an acil ihtiyacımız yok. Bence gidenlerden dönmek isteyip de dönme ihtimali olan tek adam Keita.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

devre arasi transferi yapmicaz galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün maç sonrası Fatih Terim transferle ilgili de konuşacak dedikoduları var.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

LoverFootbol ; Tekrarlıyorum Doka'nın kulübü İBB ve oyuncuyla her konuda anlaşılmış.Doka Galatasaray'da.Bu akşam resmiyete dökülmüş.Kulüpler imzalamış.

ne kadar dogru bilmem tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Doka'nın bu akşam Engin'e attığı tekmenin etkisi var mı acaba bu transferde.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dokayla anlaşmışız. Madem bize gelecekti ne diye gergilik çıkardı maçta ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Doka'ya nazaran Holmen ve Vişça daha iyi olurdu bence.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakikaten ama o tekmeden sonra Engin karşılık vermediyse bu işte birşey var
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Doka ,Holmen ve Kiamil Zayatte dün İBB'nin en iyi oynayan 3 ismiydi. Doka yaşlı sanırım?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Transfer sezonunun resmi olarak başlamasına sayılı saatler kala birbirinden farklı iddialar gündeme gelmeye devam ediyor!

Ara transfer döneminde kadrosuna maksimum 2 oyuncu katacak olan ve bu 2 transfer için de yerli pazara yönelen Galatasaray'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Doka'ya teklif götüreği ve Brezilya futbolcunun da yüksek ihtimalle sezonun ikinci yarısının kalan haftalarında sarı-kırmızılı forma ile mücadele edeceği haberi spor kamuoyuna bomba gibi düşmüştü.

Yaşanan gelişmeleri Sporx.com'dan Fatih Şamlıoğlu'na değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Doka'nın transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan Doka için şu ana kadar resmi bir teklif almadıklarını ancak alabileceklerini belirten Dizar, "Doka bizim en güvendiğimiz oyuncularımızdan biri... Kapasitesi oldukça yüksek ve böyle bir oyuncunun transfer söylentilerine adının karışması oldukça normal. Ancak şu ana kadar Galatasaray'dan bize ulaşan bir teklif yok. Ancak Galatasaray'dan bir teklif gelse de biz bu teklifi kabul etmeyeceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ifade eden Dizar, "Bu sezon play-off hedefimiz var ve biz de kadromuzu korumak hatta bir kaç takviye yapmak istiyoruz. Doka'nın bu sezon takımdan ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Şu anda bir teklif yok ve bu teklif gelse bile değerlendirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TEKLİF GELSE DE KABUL ETMEYECEĞİZ

Galatasaray'dan Doka için şu ana kadar resmi bir teklif almadıklarını ancak alabileceklerini belirten Dizar, "Doka bizim güvendiğimiz oyuncularımızdan biri... Kapasitesi oldukça yüksek ve böyle bir oyuncunun transfer söylentilerine adının karışması oldukça normal. Ancak şu ana kadar Galatasaray'dan bize ulaşan bir teklif yok. Ancak Galatasaray'dan bir teklif gelse de biz bu teklifi kabul etmeyeceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ifade eden Dizar, "Bu sezon play-off hedefimiz var ve biz de kadromuzu korumak hatta bir kaç takviye yapmak istiyoruz. Doka'nın bu sezon takımdan ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Şu anda bir teklif yok ve bu teklif gelse bile hedeflerimiz doğrultusunda değerlendirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Doka Maduriera 28 yaşında. Onun yerine daha genç bir oyuncu alınması lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın kanat bölgelerinde sorun var diye halısahada bile kanat oynayan kişileri transfer amacıyla yazarlar. Forvette eksik olsaydı, gerek Avrupa'daki gerekse ligdeki tüm forvetlerle anılırdık. Defans olsa, ortasaha olsa diye bu şekilde örnekleyebiliriz.

O yüzden yönetimden bir haber gelmedikçe bu haberlere itibar etmemek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

İsviçre'de yaşaşan FIFA Menajeri Yüksel Demir, Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Basel'in Arnavut asıllı futbolcusu Shaqiri'nin sarı kırmızılı takıma ve Türkiye'ye sempatiyle baktığını söyledi. Daha da fazlası Shaqiri'nin kendisine sms atarak "Fatih Terim'le kim çalışmak istemez ki!" dediğini açıkladı.

GALATASARAY VE BAYERN MUNIH İSTİYOR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Demir, "Shaqiri şu anda Meksika'da tatilde. Kendisi ve ağabeyiyle sürekli görüşüyorum. Tatilde olduğu için dün birebir görüşme şansımız olmadı; ama bugün bana iki sms attı. 'Galatasaray'a gelmek istyor musun?' diye sordum. Gülen yüz "" cevabını verdi. Ardından 'Fatih Terim'le kim çalışmak istemez ki' şeklinde bir sms gönderdi" dedi.

Galatasaray'a sıcak baktığını düşünüyorum. Ağabeyi menajerlik işlerini yürütüyor. Çok kulüpten teklif aldığını söylüyor. Bunlardan bir tanesi, Bayern Münih. Galatasaray'yla temasta olduklarını söyledi" dedi.

ROONEY GİBİ BİR OYUNCU

Futbolcunun özellliklerinden de bahseden Yüksel Demir, "Basel'e de bazı teklifler geldiğini biliyorum, ciddi transfer görüşmeleri yapılıyor. Basel'in Shakiri için 10 milyon avro bonservis ücreti istediğini biliyorum. Çok çabuk bir futbolcu, gol vuruşları çok iyi; üst düzey bir futbolcu; büyük bir yetenek. Sağ ve sol kanatta oynuyor. Bazı maçlarda daha ileride oynuyor. Ben onu Wayne Rooney'e benzetiyorum. Çok dinamik bir futbolcu. İsviçre Milli Takımı'nda direk oynuyor. 2014 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi devam ediyor" diye konuştu.

TÜRK ARKADAŞLARI VAR VE TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYOR

Galatasaray'a gelme ihtimali konusunda da değerlendirme yapan Demir, "Zor bir transfer olarak gözüküyor; ama tabii ki yapılacak teklif çok önemli. Çok fazla takım Xherdan Shaqiri'yi istiyor. Kendisiyle Galatasaray ve Türk futbolu hakkında çok sohbet ettik. Türk arkadaşları var. Türkiye'yi çok seviyor ve ülkemize çok sıcak bakıyor; ama inanın çok büyük kulüplerden pek çok teklif var. Dolayısıyla Galatasaray'la ilgili kararını vermiş değil. Sadece Galatasaray olsaydı; eminim düşünmeden kabul ederdi. Zor bir karar" ifadelirini kullandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Dünya'nın en etik kulübüsün Galatasaray Sonunda hem futbolcuyla hem de kulübüyle anlaşılmış bir iç piyasa transferinde,büyük olay cidden.Tabi bu sefer de maç günü anlaşılmış ama ne yapalım yavaş yavaş bunu da düzeltirler artık.

Sizede hak veriyoruz yaşadığız büyük olarlar var ama niye buraya geliip böyleseine hazımsızca bir yorum atıyorsunuz ki ben işte ona anlam veremiyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Shakiri için çok fazla konuşmamak gerekiyor. Pahalı bir oyuncu. Sponsorlarla belki alınabilir ama ilk tercihi Galatasaray olur mu dersiniz? Ben sanmıyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Shaqiri açıklama yapmış teklif almadım diye. 12 M€ bonservisi varmış.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

12 M€ Galatasaray' ın veremeyeceği bir bonservis bedeli değil hele ki böyle bir oyuncu için ancak Shaqiri gelir mi orası sorun. Şu basında çıkan saçma haberlerde bir ayrı tabi. Yok haftaya geliyorum Yasemin'cim, Terim Baba' ya selamlar falan bunlar balon haber
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "Doka için G.Saray'ın teklifi yok"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Galatasaray’ın Doka için kendilerine teklifte bulunmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 4-1 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, önemli açıklamalarda bulundu.

''LİG SONUNA KADAR HİÇBİR OYUNCUMUZU VERME ŞANSIMIZ YOK''

Kamil Dizar, Galatasaray'ın transfer etmek istediği belirtilen Doka için herhangi bir teklif almadıklarını dile getirerek, ''Doka için Galatasaray'ın bir teklifi yok, olsa da bu oyuncuyu vermemiz söz konusu olamaz. Doka bizim için çok önemli bir oyuncu. Zaten kısıtlı bir kadromuz var ve sıkıntılı bir dönemdeyiz. Hedeflerimiz var. Para ne olursa olsun, lig sonunu kadar hiç kimseyi verme şansımız yok'' diyerek sözlerini tamamladı.

DİZAR: İLK YARIDA ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, maçın ilk yarısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Maçın ilk yarısında gol pozisyonu hariç rakibine hiç pozisyon vermeyen, attığımız gol dışında 3 net gol pozisyonu yakalayan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Ancak son zamanların formda ve başarılı hakemi Halis Özkahya, iyi yönettiği maçın kartlarında da adaletli olabilseydi, takımımız ikinci yarıda da aynı güzel oyununu oynayarak sahadan arzu ettiğimiz sonuçla ayrılacaktık. Hakem kartlarda daha adaletli olsaydı, sahadan farklı bir sonuçla ayrılabilirdik. Ancak 41. dakikada 10 kişi kalan takımımız Galatasaray gibi iyi bir takımın karşısında fazla direnç gösteremedi ve farklı mağlup olduk'' diye konuştu.
    Galibiyetinden dolayı Galatasaray'ı ve teknik direktörü Fatih Terim'i tebrik eden Dizar, ''Sahadan farklı mağlup ayrıldığımız için üzgünüz. Ancak bu maç artık geride kaldı. Cumartesi günü Trabzonspor ile önemli bir maçımız var. Bu nedenle Galatasaray maçının olumsuz etkisini üzerimizde atarak, bugün itibarı ile Trabzonspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık. Umarım hafta sonu oynayacağımız maç keyifli bir maç olur ve kazanan taraf biz oluruz'' ifadelerini kullandı.

İBB, TOM SILVA VE İSKENDER ALIN İLE ANLAŞTI

Ara transfer çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Brezilyalı futbolcu Wellington Brito da Silva ''Tom Silva'' ve eski oyuncusu İskender Alın ile anlaştı.
    Lacivert-turunculu kulüp, Bulgaristan'ın Litex Lovech takımında forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Tom Silva ile 4,5 yıllık, İskender Alın ile ise 2 yıllık anlaşma sağladı.
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor, futbolda yürütülen şike soruşturması kapsamında yaklaşık 5 ay tutuklu kalan İskender Alın'ın sözleşmesini feshetmişti.

NTVSPOR
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İBB Doka gibi topçuyu bulmuş satmaz. Hem Litex'den kankasını da getirdiler adamın, Doka tavsiye etmiş onu da.

Birde eğer Gs Amrabat'ı alırsa takım oyunu diye birşey kalmaz.

Mesaj Yetkileri