Burada bizi Anadolu kulübü kefesine koyup eldeki gereksiz oyunculara karşılık en iyi oyuncularını alalım diye espiri yapan arkadaşlar gibi espri yapmıştı zamanında Samet hoca,paylaşayım dedim.:)
Printable View
Kul fanidir, yol mukaddes Beşiktaş'ındır Manuel Fernandes Fenerbahçe'li arkadaşlar :)
GS ve FB' den biri ciddi rakamlara Fernandes'i transfer etmeye kalksa bile yönetimin yurt içinden bir takıma Fernandes'i satmasına taraftar karşı çıkar. Yönetimin Fernandes konusunda tavrı net. Geçen sezon ki formunu bu sezonda devam ettirirse yurt dışından bir takıma kesin transferi gerçekleşir.
Fernandes avrupa şampiyonasına davet edilmediği için avrupa'nın elit liglerine transfer olması zor. Zaten beşiktaş avrupa'da yok nerede izleyecekler de isteyecekler fernandes'i.
Copue lazım bize
sananes
Fernandes Avrupa Şampiyonasına kadar Milli takım kadrosuna çağrılan bir oyuncuydu. Play Off maçlarındaki formsuzluğu yüzünden Avrupa şampiyonasından oldu. Kendi mevkisinde oynayan oyuncu çokluğu da etkiliydi.
Arda Turan Atletico Madrid'e transfer olmadan önceki sezon Galatasaray ne Avrupa kupasında oynadı nede o sezon Arda'nın peşini sakatlıklar bıraktı. Yinede Atletico Madrid'e transferi gerçekleşti. O açıdan bakarsan Fenerbahçe'nin yerli oyuncularının hiç mi hiç değeri yok. Fenerbahçe'de son iki sezondur Avrupa kupalarında oynamadı o yüzden diyorum. Fernandes çizgisini bozmasın en fazla 1 sezon tutabiliriz kadromuzda.
isteselerdi coktan teklif olurdu ayrica kendisi zaten valencia'da oynamadi mi? eger avrupadan bir kulüp gözünü dikseydi besiktasa gelmezdi.. fernandes öyle paha bicilmez bir oyuncu degil ederi en fazla 6-7 milyon euro avrupadan hicbir kulüp 10 milyon euro veya üstünü vermez
Capoue yi alamayız artık, çünkü onun yerinde oynayan Mehmet Topal var. Fazla ofansif bir oyuncu değil. Sissoko sakatlandığında bir kaç kere oynadı aslında Sissoko'nun görevini de tam anlamıyla yerine getirdi fakat yine de ne kadar verimli olur bilemeyiz. Bize Moussa Sissoko lazım. Ha bende Capoue'yi çok isterim, bir dmc ye göre baya teknik bir oyuncu. Keşke Baroni'yi gönderip, Sissoko ile Capoue'yi paket yapsak :)
sadece 1 yada 2 mawça çıkmıştı diyebiliyorum ben nasıl da avrupa şampiyonasına kadar milli takıma çağırılan bi oyuncu olur orasını anlamadım bu arada fernandesi avrupa kulüplerinin alması için avrupa şampiyonasında oynamasına gerek yok öyle olsaydı bu gün hulklar j.hernandezler keşfeldilmezdi hiç bi zaman
Fernandes'i kimse istemesin zaten.Satalım da para kazanalım diye düşüncemiz yok.
Abdullah Kiğılı: Transferi noktaladık. Teknik ekibimiz ihtiyaç olduğunu söyler ve buna göre bir rapor verirse çalışmalarımız olabilir
kaynak : Tribun Dergi
Doğruluğu nedir acaba bu haberin ?
Kendim dinledim , aynen öyle dedi.
Facx
Fernandes'in Beşiktaş'a gelmeden önce Milli takıma alınıp alınmadığını bilmiyorum. Ama Beşiktaş'taki performansıyla yanılmıyorsam 3,4 kez kadroya çağrıldı. Portekiz maçlarını takip etmediğim için çıktığı maç sayısını bilemiyorum. Avrupa şampiyonası kadrosunda olmamasının en başlıca sebebi Play off maçlarındaki kötü performansı. Şahsen öyle düşünüyorum. Play off maçlarında iyi oynayan Quaresma ve Almeida çağrıldı. Hoş gerçi Almeida ülkede forvet olmadığından çağrıldı.
En doğru yorumu Genç Kartal yapmış. Doğrusu kimse istemesin Fernandes'i bizde kalsın :)
Fernandes Portekizdeki bütünj ortasahalardan üstün bir performans sergiliyor.Raul Meireles olsun Miguel Veloso olsun , Moutinho olsun hepsinden oyunu daha iyi kuruyor , daha iyi sonuca gidiyor.Fakat Bento'nun saçmalıklarından biride En iyi ortasaha oyuncularından birini milli takıma bile cağırmadı.
1- veloso dmc
2- meireless ve moutinho dan iyi mi :uzgun: tamam fernandes iyidir de meireless le moutinho yani buda
3- danny gibi bi oyuncu da -ki kendisi fernandesten daha iyidir bana göre hatta sadece bana göre değil izleyen çoğu kişiye göre oynadığı takımlara bakıldığında da öyle olduğu anlaşılıyo -çağırılmadı milli takıma euro 2012 de
fernandes iyi oyuncudur avrupaya 8-15 m € arasında meblağa transfer olabilir ama abartmayın bence
coupe ve topal bakınca benzer tip oyuncular gibi geliyor. coupe daha kaliteli ve görevi gereği de daha fazla sorumluluk alıyor olabilir. topal'ın daha çok suya sabuna dokunmayan bir hali var. her ikisi de üçlü orta sahaya uygun oyuncular. topal dmc'ye, coupe ise mc'ye daha uygun.
Capoue , bence emrenin yerini doldurur rahatlıkla doldurur hemde
Capoue, Mehmet Topal gibi kesici bir oyuncudur fakat dediğim gibi bir DMC ye göre tekniği yüksek olduğundan izleyenlere oyunu çift yönlü oynayan biri olarak gelebilir. Ha oynayamaz mı? Elbette oynar ama asıl mevkisi DMC olduğundan ne kadar etkili olabilir bilemem. Bize daha çok Sissoko lazım. Aslında Topal - Sissoko - Capoue 3 lüsü 4-3-3'ün ortasına süper olur da neyse :)
Yetenek bakimindan Meireles yada Moutinho'dan daha yetenekli oldugunu düsünmüyorum ben.. Moutinho hem yetenek hemde oyun zekasi bakimindan Fernandes'ten üstün bir oyuncu.. Meireles belki Fernandes gibi dripling yapamaz bu Fernandes'in ondan iyi oldugunu kanitlamaz.. Türkiye ligi icin star statüsünde bir oyuncu ama Avrupa liglerinde siradan bir rotasyon oyuncusudur.. O kadar abartilacak bir oyuncu degil Besiktasli arkadaslar formalarini cikaripta yorum yapsinlar.
.....................Quote:
Fenerbahçe, Sneijder ile yaptığı ilk görüşmede Sneijder "1 yıl daha Inter'de kalmak istiyorum, Türkiye çok güzel bir ülke, ilerleyen yıllarda oynamak isterim Fenerbahçe'de" dedi. Fenerbahçe yönetimi ikna etmek için uğraşıyor.
Kaynak da koysaydınız keşke.
Sneijder'in gelmeyecegi zaten belliydi.. Sneijder'e ihtiyac yok zaten Emre tipinde bir oyuncu bulunsa takim 10 numara olacak ama Emre gibi adam olmadikca SL'ne kalsak bile cok zorluk cekeriz.
Orta sahaya nokta transfer yapılarak transfer kapanmalı . Umarım Aykut Hoca yönetime nazını geçirir . Çift yönlü top taşıyabilecek , orta seviye savunması pres gücü olan ve pas akışını sağlayabillecek bir yabancı ile çok iyi işler yapabiliriz . Tino Costa tam oturur ama zor biraz bu zamana kadar alınamadı bundan sonra da zor .
Transfer Galatasaray maçına bağlı bence.
O zaman dua edin de Fenerbahçe ortasahası o maçta çöksün. Yoksa ortasaha transferi göremezsiniz bu gidişle.
Benim bildiğim fenerbahçe her sene en az 1 pozisyonunu eksik bırakmadan rahat etmez:) o yüzden sanmıyorum alalım orta saha.
Aykut Hoca bugun ben Salih'i oynaticam ondan transfer istemiyorum dese herkes arkasinda durur , yarin obur gun basarisizlik olursa yarimiz bu soylediklerini unutur , istifaya davet eder , ondan bu adamlarin da isi zor , sezer - salih denenmeli orda eger yapilmayacaksa transfer.
İyi bir adam alinmaya calisiliyor buna eminim ama oyle olmayacaksa da anlamsiz bir adam,almak yerine eldekiler oynasin.
Transfer yapmıycazın meali ;
Spartak Moskova'yı eler de CL'ne kalırsak bi orta saha alırız.
Sezer neden gönderilmek isteniyor onu anlamıyorum ben.Ben hala Sezer konusunda ümitliyim adamı düzgün izleyemedik bile.
Birden bu geldi aklıma. Sizin orta saha transferi de buna benzemiş biraz. :)
http://i53.tinypic.com/2a0m149.jpg