Brezilya teknık direktoru Dunga onu kendi kadrosuna eklemis.Hem Galatasaray`da hem Brezilya`da calisabilir, engel teskil eden bir sey yok.
Printable View
Football Manager'dan da aşina olduğumuz bir durum bu.
Taffarel hem GS hem de Milli takımda çalışacağını açıklamış diyolar.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...n-ayrilacak-mi
Taffarel, aynı zamanda hem Galatasaray'ın hem de Brezilya Milli Takımı'nın kaleci antrenörü olarak çalışacak.
Ben Fenerbahçeliyim. Ne kadar doğru olur eleştirmem bilmiyorum ama fikrimi belirtmek istedim. Son 3-4 sezondur Galatasaray'ın transfer politikasında hep forvet ön planda. Bana göre savunmanın ciddi anlamda takviyeye ihtiyacı var bir kaç sezondur. İtalyan hoca geldi yaparlar dedim ama yine forvet transferi dedikoduları havada uçuşuyor. Gereken takviye yapılmazsa savunmanın yine ciddi sıkıntı yaratacağını düşünüyorum sezon içerisinde. Avrupa maçlarını düşününce bu açık daha fazla dikkat çekiyor.
An itibariyle elimizde forvet diyebileceğimiz sadece 1 isim var o da Burak Yılmaz. Şahsen ben Umut Bulut' u bizim klasmanımızda bir oyuncu olarak görmüyorum,zaten öyle de bir performans göstermiyor. Defans hattımız çok kaliteli değil ama Semih' in yanına Koray,Chedjou, Balta gibi alternatiflerimiz var ve en azından Türkiye liginde ortasahayı tutarsanız defans hattınızın World Class olmasına gerek yok. Fakat geçen seneden de gördüğümüz gibi rahat gol atabilen bir hücum hattınız yok ise yediğiniz 1 gol sizi mağlubiyete götürüyor. Hatta bırakın gol yemeyi, gol atamadığımız için 3 puanı almak için mucize arıyoruz (Sneijder' in yoktan pozisyon var etmesi gibi). İşte bu yüzden takım şuan forvet arıyor. Avrupa konusunda ise Türk gözüyle bakarsak; zor grup gelirse 3.lük başarıdır, kolay grup gelirse üst tura çıkıp bir de kura şansıyla Çeyrek Final'e gelip elenirsek bile bizden kralı yok. İşe böyle bakınca defanstan ziyade forvet transferi gayet mantıklı duruyor.
Muslera'nın forma numarası değişmiş;
http://instagram.com/p/q6DnFfQr2b/
Umut'u kuyt gibi kullanmak lazim. Santrafor kesinlikle sart. Ayrica stoper de şart. Cunku chedjou.
G.Saray'ın Honved maçı 11'i: Sinan-Veysel, Chedjou, Semih Kaya, Telles-Selçuk İnan, Melo-Olcan Adın, Emre Çolak, Bruma-Burak Yılm
Genelde ideal 11'i sahaya sürmeye başladı hoca....
Bruma son kararlarını geliştirse al sana Dünya Yıldızı . Kanatlarımız çok iyi çalışıyor özellikle sol tarafta telles - bruma hücum yönünde müthişler. Veysel'de sağ bekte beklediğimden çok daha fazla iyi oynuyor. Bence bu takıma bir forvet olursa Selçuk'a bir alternatif ve bir stoper gerekiyor.
Bruma muthis akiyor akiyor ama son vuruslarini ve son kararlari berbat onlarida duzeltirse varya 2yilda cok buyuk paralara satariz
Mancini takimi ziyarete gelmis.Oglu`da Honved`de futbolcuymus.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...mbom-a-ziyaret
Zaten Bruma'nın fiziği gelişecekti ama zihinsel anlamda onu geliştircek potansiyel var mı acaba bizde ?
bruma biraz parladı sonradan kayboldu tabi bu zihinsel ve tecrübe anlamında eksik oldugunu gösteriyo ayrıca forvet lazım bize forvet öyle bi niyeti var mı takımın ? bilen birleri var mı gençler :D
Bir şey diyeceğim ama gülmeyin :n: Yabancı sınırı olmasa Burak yerine Almedia bile bizde çok iyi iş yapardı :n:
Qral iyi de bütün sezon onla geçmez. Pivot şart, şu yoklukta Almeida bile iş yapar hakkaten :D
18 yıl önce bugün;
http://i.hizliresim.com/GbRQZb.png
Hadi mevlut + tarik gelsin de sezon başından beri istedigim tüm transferler tam anlamıyla olmuş olsun Galatasaray için ya. Su ikisini alin ve fazlalık kim varsa gönderin. Maaş bütçesinden yapilacak tasarruf dahi yeter bonservisleri için.
Eboue ve dany banko gitsin.
Orta saha 3lusu selçuk melo sneijder. Yedekler Yekta, Furkan, Umut Gundogan, Emre Çolak. Hatta Hamit. Unuttuğum da belki vardır.Emre Çolak 'i kanat hamit'i de sağ bek sağ kanat ve orta saha yedeği sayarsak, Yekta furkan umut yeterli.
Kanat için bruma, olcan, amrabat, emre çolak, aydın, sinan diyebiliriz ki fazlalik var. Ya umut gündoğan, ya emre ya da sinan kiralık falan gönderilmelidir.
Forvet için ise Burak, mevlut, umut, berk İsmail.
Sabri, sercan gibi isimler gönderilecek zaten. Bence çok güzel bir rotasyonumuz olur su takımda. Bu sezon için olcan+tarik+mevlut transferleri o kadar kilit ki, bu comboyu yapan galatasaray sözgelimi "sampi" dır.
ilgilenen olursa
Alex Telles İmza Günü
6 Ağustos 2014 – 14:00
Yer: GSSTORE – Alsancak
Defans Allah'a emanet. Muslera olmasa Atletico maçında kesin gol yemiştik. Hücum anlamında da pek bir şey yoktu açıkçası. Bir tek Muslera'yı beğendim, her zamanki gibi çok iyi.
Bu nasıl yönetimdir arkadaş ? Sezon başlayacak ; ne sponsorlar belli ? Ne doğru düzgün bir kamp programı belli ? Ne gelecek ve gidecek oyuncularda netleşen bir durum var ? devre arasında çöpe atılan 20 milyon Euro ve 3 kuruş etmiyecek futbolculara yapılan zamları ve ödenen yıllık ücretleri saymıyorum bile... Ha bide hajrovic skandalı vardı demi ? çok merak ediyorum o işin sonunda davayı kaybedersek, ki öyle görünüyor. Bu işin sorumluları bu parayı cebinden ödermi ? Hiç zannetmiyorum. Ben Ünal başkanin klübü yönettiğine pek inanmıyorum açıkcası. Bu kadar başarılı bir iş adamı bu yapıyı böyle amatörce yönetemez bence.
Bu sene 4. yıldızda hikaye...
Veysel harika, Telles umut vermiyor. Bana öyle geliyor ki Tarık sağ bek için değil, sol bek için lazım. Ve başka yerli sol bek de yok.
[YOUTUBE="ypZ1PN8t-tM"]Galatasaray | 2013-14 Sezonunda Kaybedilen 22 Puan[/YOUTUBE]
Dünkü maçta Chelsea'de Schürle Wilian Oscar falan vardı. Sneijder neden hala gelmedi?
Galatasaray'ın genç oyuncusu Bruma, yine sakatlandı. 19 Yaş Altı takımı ile yapılan maçta sağ diz bağlarında esneme meydana gelen Portekizli oyuncunun MR'ı çekilecek.
Bruma, Galatasaraylılar'ın yüreklerini ağzına getirdi. Portekizli futbolcu, 19 Yaş Altı Takımı ile yaptığı maçta Bruma, girdiği ikili mücadelede sakatlandı.
Daha önce Tokatspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan ve sonra 6 ay sahalardan uzak kalan genç futbolcunun yine sakatlanması endişe yarattı. Bruma'nın sakatlığı ameliyat edilmesine neden olan sağ dizinden değil bu kez sol dizinde meydana geldi. Doktorların ilk müdahalisinden sonra genç futbolcu, maça devam etti. Ancak bir süre sonra oyundan çıkan Bruma, sinirli hareketleri ve üzüntüsü ile dikkat çekti.
Bruma'nın sol diz iç yan bağlarda esneme meydana geldiği belirtildi. Portekizli oyuncunun durumunun belirlenmesi için MR çekilecek.
Bruma'nın Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finaline yetişip yetişmeyeceği MR ve sağlık kurulunun kontrolleri sonrasında belli olacak. İlk bulgulara göre Bruma'nın sakatlığı ciddi değil.