Geçen sene UEFA Kupası nedeniyle Bremen taraftarı pek ses çıkarmamıştı sanırım kötü gidişe ama yine kötü başlamışlar.Diego ve Pizarro'yu arayacaklar galiba.
Printable View
Geçen sene UEFA Kupası nedeniyle Bremen taraftarı pek ses çıkarmamıştı sanırım kötü gidişe ama yine kötü başlamışlar.Diego ve Pizarro'yu arayacaklar galiba.
Signal Iduna bugün full doluydu. Muhteşem taraftarları var. Şuanda da Hoffenheim - Bayern maçı var. İki takım da iyi oynuyor...
GoL makinası Hoffe de geri döndü. İbisevic birazdan bir goL saLLar.
Yahu şifreye geçiyor, yine izleyemiyoruz.
Uydudan izLeyemezsin tabi. NormaL antenden izLemen gerek.
bayrern transferde gereksz adamlara saçmış paraları yine riberysz sıradan bundesliga takımıdır benim gözümde.
Vay be iyi para :)
Helal olsun 50.000 kombine :)
Gerçek taraftarlık bu olsa gerek.Dortmund'un son yıllarda pek başarısı yok ama 50.000 kombine satabiliyorlar.
İzleyemiyoruz. Bişey yapacaksınız bari adam gibi yapın. Odamda karasal yayın yok :D Uydu yayını var kardeşim ayıptır yaa.
Bayern yener diyodum ama Hoffe'yle 1-1 kalmışlar. WFL yine aynı Grafite - Dzeko - Misimovic döktürüyolar.
Bochum macı harikaydı 3-0'dan 3-3 :D
Ayrıca Dormund-Köln macını izledim Dortmund'un tek kale oynadıgı macta Mondi harikalar yaratmıs özlüyoruz kendisini :D
Biss keyleri girmen lazım. (İllegal bir durum yok, key falan sorun olmasın)
Bunu kendi uydu alıcına göre ayarlamalısın. Uydu alıcısında biss menüsüne nasıl girildiğini bulup, şifreyi de internetten bulup girdin mi iş halloluyor. Geçen sene NTV kendi sitesinde vermişti hatta. Bu sene TRT açıkladı mı bilmiyorum ama geçen sene 24'ün kullandığı şifreleme sistemini ve şifreyi kullanıyorlar.
Bayern Münih ilk hafta hiç tat vermedi..Ribery,Toni ve Klose gibi isimler olmayınca sıradan bir Bundesliga takımı havası veriyor zaten..Oynadığı futbolda bu havaya eşlik etti..
Beter ol Bayern.
Bundesliga devi Bayern Münih, Chelsea forması giyen Portekizli Bosingwa’yı renklerine katmak üzere.
The Daily Mail gazetesinin haberine göre Bayern Münih, Chelsea’de oynayan Bosingwa’yı 17.5 milyon avro karşılığında transfer etmek üzere. Bayern Genel Menajeri Uli Hoeness’in de Chelseali savunma oyuncusuyla ilgilendiklerini doğrulamasıysa söylentileri daha da kuvvetlendiriyor.
Willy Sagnol’den doğan eksikliği Chelsea’nin Kongo doğumlu Portekizli yıldızıyla doldurmak isteyen Bayern’de, genel menajer Hoeness de Londra temsilcisinin bu transferi masaya yatırmak için hazır olduğunu söyledi.
İngiliz gazetenin haberine göre, Bavyera Kulübü Genel Menajeri, “Franck Ribery’yi daha ofansif bir şekilde kullanmak istiyorsak güçlü bir sağ beke ihtiyacımız var. Bu mevkii için yalnızca Bosingwa ile ilgileniyoruz ve başka bir futbolcu gündemimizde yok. Chelsea yöneticileri Community Shield maçının ardından bize görüşmeye hazır oldukları mesajını verdi” diyerek Portekizli futbolcuya olan ihtiyaçlarını açıkça dile getirdi.
Ribery ka-lı-yor
Roman Abramovich’in bu hafta başında Almanya’ya giderek Ribery için 47 milyon avroluk bir teklifte bulunduğu iddialarına da açıklık getiren Hoeness, “Chelsea Başkanı bu parayla neyi almak istiyor ki? Ribery’nin sağ bacağını mı? Ribery’nin transferini bir ay önce kapattık, böyle bir şey olmayacak” dedi.
Aston Villa'nın menajeri Martin O'Neill'in, Middlesbrough'da forma giyen Tuncay Şanlı'dan vazgeçtiği öne sürülüyor. Bu arada bugün ortaya atılan yeni bir iddiaya göre Tuncay'yla Almanya'nın Köln takımı ilgileniyor.
Middlesbrough'nun küme düşmesinin ardından, birçok Premier League kulübünün ilgisini çeken Tuncay Şanlı, bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer almıştı. Milli futbolcu için devreye giren son ekip ise, Bundesliga takımlarından Köln.
Villa vazgeçti
Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tuncay Şanlı'nın adı son dönemde Martin O'Neill'in ekibi Aston Villa'yla anılıyordu. Ancak, Birmingham Mail'in iddiasına göre, O'Neill bu transferden vazgeçti.
Ümit Özat'la konuştu
Köln'ün kendisi için devreye girdiğini öğrenen Tuncay'ın da, Ümit Özat'la bir görüşme yaptığı ve Alman ekibi hakkında bilgi aldığı da gelen haberler arasında. Ancak, Tuncay'ın ilk olarak İngiltere'deki alternatiflerini değerlendireceği ve Ada'da kalmak istediği ifade ediliyor.
Köln'ün işi zor
Aston Villa'nın 6.1 milyon avro önerdiği Tuncay için, Middlesbrough 8.8 milyon avro istiyor. Köln'ün teklifi ise sadece 2.5 milyon avro. Bu arada İngiltere basınında çıkan haberlere göre, Türk Milli Takımı'nın yıldız futbolcusuyla ilgilenen ekipler arasında Tottenham'da bulunuyor.
Bu şartlar altından, Daum'un eski takımı Köln'ün, Tuncay'ı transfer etmesi bir hayli zor gözüküyor.
Goal.com
Pehh kendini geliştirdin hakkaten Tuncay. İlgilenen takımlar İngiltere'nin şampiyonluğa oynayan takımları.
Kendi düşen ağlamazmış..Sanıyordu ki,Premier lige adım atınca birkaç sezon sonra Chelsea,Unıted,Liverpol kapısını çalacak..Tuncay'ın Köln'e gideceğine inanmıyorum ama adının bu düzeydeki takımlarla anılması bile ayrı bir ironi..Neredeeen nereye!..
ben dzekoyu daha cok begeniyorum ama sonucta bu yıl grafite daha ön plana cıktı hak ettigi bi ödül
ben olsam giderdim Köln'e onu isteyen takimlarin arasinda yine en iyisi Köln :)
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln'de antrenörlük yapan Ümit Özat, bu akşamki antrenmanda fenalaştı.
Alınan bilgiye göre, antrenmanda futbolcularla top oynayan Ümit Özat, bu sırada fenalaşarak yere yığıldı. 10 saniye kadar yerde kalan ve daha sonra kendine gelen Özat'ı futbolcular soyunma odasına götürdüler.
Bilinci açık olduğu kaydedilen Özat'ın, Siegburg'daki özel bir kalp kliniğine götürüldüğü belirtildi.
Geçen yıl ağustos ayında FC Köln'ün Karlsruhe'deki lig maçında fenalaşan Özat, bu gelişmeden sonra futbol kariyerine son vermişti.
Maraton
antrenörlük temposunda bile bu tür bir şey oluyorsa ciddi bir sorun olabilir. inşallah halleder de sağlığına kavuşur..
Geçmiş olsun Ümit Özat.Umarım ciddi bir durum değildir.
Gecmis olsun Kaptan.Futbol`u birakmasi cok iyi oldu gercekten.Allah korusun birakmasa daha kotu seyler olabilirdi.
Geçmiş olsun. Umarım önemli bişeyi yok diyecegimde bu 3. vakası bir an önce kendine gelir umarım.
büyük kaptan geçmiş olsun seni cok seviyoruz...
Geçmiş olsun Kaptan. Böyle durumların taraftarlığı olmaz, ortadaki bir insan hayatı. Umarım uzun yıllar sağlıklı yaşarsın. Hatta gel Fenerbahçe'de antrenör filan ol birşey demeyeceğim valla :)
Dün akşam gördüğümde gerçekten şok oldum. Umarım kötü birşey olmaz Kaptan'a.
Geçmiş olsun kaptan..Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur..
Bayern evinde Werder Bremen'le 1-1 berabere kaldı. W. Bremen'in golünü Mesut, Bayern'in golünü Mario Gomez attı. Bayern'in son dakikalardaki baskısı hariç pek güzel maç olmadı. Bayern'de Hamit, Klose, Sosa, Schweinsteiger, M. Gomez etkisizlerdi. Özellikle M. Gomez sayabildiğim kadarıyla en az 7-8 kez ofsayta yakalandı. Oyuna sonradan giren Olic birşeyler yapmaya çalışsa da Wiese'yi geçemedi. Fakat her zamanki gibi çalışkandı. Bremen'de ise; Mesut, Marin ve Sanogo üçlüsü ileride etkili olmaya çalıştı. Zaman zaman Fritz etkili bindirmeleriyle destek verdi. Werder Bremen mağlup olmayarak istediğini almış oldu.
Almanyada ilk hafta sıkıntıları yaşanıyor. Hamburg beklediğim bir galibiyet aldı, Dortmund'un böyle bir yenilgi alacağını hiç tahmin etmiyordum. Bu sezonda Dortmund'dan aynı performansı bekliyorum
mesut özil çok iyi bir oyuncu 1-2 sene sonra çok büyük takımlara gidebilecek yeteneği var.her bayern maçındada ayrı bir coşuyor :D
bana da söyleyin şu şeyi :D ne 24'ü ne TRT yi seyredemiyorum heeelp! :D
Schalke klasik Magath takımı olmuş hücumu düşünüyorlar sürekli ve Bochum karşısında mükemmel oynadılar. Bu futbolla şampiyon bile olabilirler. Bu arada Levan Kenia diye bi eleman dikkatimi çekti henüz 2. Bundesliga maçıymış ama epey döktürdü sahada. Oda büyük yetenek Bundesliga ve Gürcistan adına.
Kenia geçen haftada da goLLerden birinin asistini yapmıştı.
Levan Kenia'dan çok şey bekliyodu Alman Araştırmacılar. Geçen sene hatta yüksek PA vermişlerdi ona. Rakitic var diye Kenia'yı yemezler umarım Mesut gibi.
Werder Bremen geçtiğimiz yıl Chelsea'den kiraladığı oyuncuyu bu kez satın aldı.
Perulu golcü Claudio Pizarro, geçtiğimiz yıl kiralık olarak oynadığı Werder Bremen'e transfer oldu.
Sky Sport News'te yer alan habere göre geçtiğimiz yıl takımının UEFA Kupası'nda final oynamasında ve Almanya Kupası'nı kaldırmasında önemli bir rol oynayan 30 yaşındaki futbolcu artık resmen Werder Bremen'de.
2007 yılında Bayern Münih'ten Chelsea'ye transfer olan futbolcu Premier Lig'de sadece 10 maçta forma giymiş ve 1 gol atabilmişti. Oynadığı çoğu maçta da Chelsea galibiyeti garantiledikten sonra şans bulabilmişti.
Bir forvetini daha kaybeden Chelsea'nin ise Atletico Madrid'in yıldızı Sergio Agüero için girişimlerini hızalndıracağı belirtildi. İngiliz devinin Madrid ekibinin 50 milyon avro olarak belirlediği bonservis bedelini Deco'yu takasta kullanark indirmeye çalışacağı iddia edildi.
Bu TRT maçları yayınlamayacaksa niye yayın haklarını satın alıyor. Ne güzel 24'ten izliyorduk. Bu akşam ki Hoffenheim - Schalke 04 maçını devletin 4 kanalından biri bile yayınlamıyor. . .
Devletin dahada fazla kanalı mevcut. Almanya'da bütün maçlar canlı olarak yayınlanıyor. Ama TRT bu maçın yayını almıyor. Bu maç bu hafta oynanacak en iyi maçlardan birisiydi ve biz futbol severler ne yazıkki izlemedik. Umarım Türkiye Kupası maçları buna benzemez.