Muthis bir transfer hayirli olsun
Printable View
Muthis bir transfer hayirli olsun
Şu Gaziantep'in defans oyuncusu olan Dany mi ? Eğer o ise çok güzel bir transfer olmuş.
Dany kadro derinliği açısından makul bir transfer.Valla Antep'te izlediğim kadarıyla ayağına hakim ve kendine güveni olan bir stoper.Sevindim.Hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun.Güzel bir transfer oldu.Gelecek yıl Semih Ujfa Dany ve Gökhan 4 lüsü defansın ortasında olacak sanırım.Belki Gökhan satılır ve yerine biri alınır.
Dany Achille Nounkeu Galatasaray'da
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor forması giyen Dany Achille Nounkeu ile kesin anlaşmaya varmıştır
http://www.galatasaray.org/futbol/f...8203;13697.php
3.3 m euro fazla geldi bana :D
Geçen sezon düşüş yaşamasına rağmen önceki sezondaki izlenimlerime göre oldukça hızlı ve geriden oyun kurabilen iyi bir oyuncuydu, Ayrıca 25 yaşında Türkiye standartlarına göre genç sayılır. İyi bir transfer iş görür, hayırlı olsun.
3.3m bence danny icin normal fiyat zaten yillik alcagi maas dusuk sahsen cok iyi transfer oldu geldigi gunden beri takipcilerinden biriydim hizli,teknik,ozguveni yuksek, biraz topla fazla oynasada iyi bir defans :D
Bu transferden anliyoruz ki gizli yürütúyoruz bu isler.Hic beklemedigimiz oyuncular gelebilir.Dany i genel olarak begenirim Türkiye icinden alindgi icinde bonservisi cok fazla degil.Hayirli olsun.
Dany'i Terim biraz törpülerse iyi olacak.Çok fazla özgüvenli.Eğer kendisini geliştirirse bu yönde iyi genç bir stoper kazanırız.Beklemek lazım.
Güzel transfer Danny.Her yıl 1.1 milyon Euro alacakmış.Bonservis de iyi.
Burak Yılmaz için nedense bize geliceğini hissediyorum.5milyon euro serbest yerine Trabzona teklif yaparsak 8-9milyon euroya alabiliriz.Buda Trabzon'un işine gelir.Bizimle ilgilide haberler artmaya başladı.Sanırım Burak'ta Selçuk'la oynamayı çok istiyormuş.
Birde Serdar Kurtuluş ile hiç adımız geçmiyor ancak Eboue'nin iyi bir alternatifi olur.
Dany iyi transfer olmuş. Ujfa zaten fiziksel olarak fazla yeterli olmamaya başlamıştı. Seneye Dany - Semih oynar bence.
Sevdigim stoper tiplerinden Danny.Hızlı çevik Gs'ye yararlı olacaktır.
Serdar Kurtuluş mu? Allah korusun :) Şu Kurtuluş'lardan bir kurtulamadı ya Türk futbolu...
Dany kademeye girmede çabuk ancak topu ayağından çıkarmada da bir o kadar ağır. Genede beğendiğim bir oyuncuydu, sevindim transferine.
Bu Dany benden tam 10 yaş büyük :D 11.04.1986
Beyler Danny mi Dany mi :D
Bu demek oluyor ki Chivu gelmeyecek, bu da 2.güzel haber demek oluyor.
Chivu bugun inter ile sozlesme yeniledi.
Danny istanbula gelmis bile :D :D
https://p.twimg.com/Au37asLCQAAwz5F.jpg
O Dany değil yahu :)
Dany'nin boyu kısaydı galiba.Biirde Fm profilini koyar mısınız?Galatasaray maçlarında seyretmiştim ama tam bir fikir sahibi değilim.
Dany kısa değil 184cm boy var adamda.
O resim Dany değil, resimde ki nerden baksan 1.75 boyunda 80-90 kilo bi elaman :)
Dany ztn kapkara bişey. :D