Bu transferden anliyoruz ki gizli yürütúyoruz bu isler.Hic beklemedigimiz oyuncular gelebilir.Dany i genel olarak begenirim Türkiye icinden alindgi icinde bonservisi cok fazla degil.Hayirli olsun.
Bu transferden anliyoruz ki gizli yürütúyoruz bu isler.Hic beklemedigimiz oyuncular gelebilir.Dany i genel olarak begenirim Türkiye icinden alindgi icinde bonservisi cok fazla degil.Hayirli olsun.
Dany'i Terim biraz törpülerse iyi olacak.Çok fazla özgüvenli.Eğer kendisini geliştirirse bu yönde iyi genç bir stoper kazanırız.Beklemek lazım.
Güzel transfer Danny.Her yıl 1.1 milyon Euro alacakmış.Bonservis de iyi.
Burak Yılmaz için nedense bize geliceğini hissediyorum.5milyon euro serbest yerine Trabzona teklif yaparsak 8-9milyon euroya alabiliriz.Buda Trabzon'un işine gelir.Bizimle ilgilide haberler artmaya başladı.Sanırım Burak'ta Selçuk'la oynamayı çok istiyormuş.
Birde Serdar Kurtuluş ile hiç adımız geçmiyor ancak Eboue'nin iyi bir alternatifi olur.
Dany iyi transfer olmuş. Ujfa zaten fiziksel olarak fazla yeterli olmamaya başlamıştı. Seneye Dany - Semih oynar bence.
Sevdigim stoper tiplerinden Danny.Hızlı çevik Gs'ye yararlı olacaktır.
Serdar Kurtuluş mu? Allah korusunŞu Kurtuluş'lardan bir kurtulamadı ya Türk futbolu...
Dany kademeye girmede çabuk ancak topu ayağından çıkarmada da bir o kadar ağır. Genede beğendiğim bir oyuncuydu, sevindim transferine.
Bu Dany benden tam 10 yaş büyük11.04.1986
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beyler Danny mi Dany mi![]()
Bu demek oluyor ki Chivu gelmeyecek, bu da 2.güzel haber demek oluyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
O Dany değil yahu![]()
Dany'nin boyu kısaydı galiba.Biirde Fm profilini koyar mısınız?Galatasaray maçlarında seyretmiştim ama tam bir fikir sahibi değilim.
Dany kısa değil 184cm boy var adamda.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sentugo.
O resim Dany değil, resimde ki nerden baksan 1.75 boyunda 80-90 kilo bi elaman
Dany ztn kapkara bişey.![]()