Adnan polat transfer yapmıyacağız dediyse transfer yapılmaz. Tam olarak ne dedi ?
Printable View
Adnan polat transfer yapmıyacağız dediyse transfer yapılmaz. Tam olarak ne dedi ?
Bence olmayacak transfer bu adam sallamasyon yapmamışsa:)
Demek ki çok ihtiyaç var :)
Son 2 saat birazdan yatacam 3'te geri gelcem :D
Al işte. Dedim ben :) Mesajımı gördüğü halde yayınlamıyor. Şuanda kendisi online diğer mesajlara cevap attı benimkini yayınlamadı bile. Doğru olduğu içinmi yoksa :)
Attığım mesaj
Merhaba. Yukarıda Manisaspordan 2 transfer daha yapar transferi bitiririz demiştiniz. Buda demek oluyorki gelicek futbolcu Manisaspor dan birisi :) İlk başta heyecanlanmıştım ama yavaş yavaş diğer mesajları okuyunca gelicek oyuncunun o kadarda büyük bir futbolcu olmadığı kanısına vardım.
Transfer olmayacağı belli.. Ancak herkes tahminde bulunmuş bende bulunayım bi Hollandalı kesin bu takımda oynar gelecek isim kesinlikle Hollanda vatandaşı olucak bence tabi Manisaspor'dan Yiğit'te olabilir ancak benim içimden nedense Soner Aydoğdu geçiyor adı hiç duyulmadı hemde..
Olum Eralp bir an gerçek sandım milletin duygularıyla oynadın :n:
1:30 saat kaldı :0:
Haberde yeni transfer 3'te Türkiye'ye gelecek diyor bakalım kaçta belli olacak bunun vize işlemleri falan var :D
Beklemedeyiz...
©ok beklersiniz.. ;) tavsiyem beklemeyin...
Kesinlikle çok beklersiniz. :n:
Ya adam bişi biliyoki kendini riske atıp kendi blogunda rezil olma pahasına bişi diyo bence boş değil ben güveniyorum :)
Evet yeni transferiniz geldi ben :D
Saka bi yana transfer hangi bolgeye yapilcaki, tabi gercekse ?
Doğru değilse haber diye kotkuyorum, manyak gibi uyanık kaldım xD
Bende uykusuz kaldım haber eğer doğru değil ise Melih bu gün çok laf yiyecek gibime geliyor :n:
Şöyle bir şey var Galatasaray bir adamı getireceği zaman zaten işi bağlamış oluyor ve resmi siteden haber veriyor bu nedenle bende ihtimal vermiyorum.
Bu adamın blogunu bilen var mı?
gayın-sin.net
kendisi Galatasaray tv'de aynı isimdeki programda, Galatasaray ve tarihi ile ilgili bilgiler veriyordu. izleyen mutlaka vardır.
arkadaşlar çok gerilere gidemedim üşendim açıkcası Melih bey kim diye bi soru sorsam çok mu komik olur ? (:
Entorokinaz
ben msj yazarken görmemiştim o msjını yoktu yani,sağol da ben bu adamın iddasını hala tam çözebilmiş değilim :)
Yarım saat sonra herşey çözülecek
Çözülsün artık da ya küfredip yatalım, ya sevinip yatalım, yeter ki yatalım ya :zuhaha
Bence kimse gelmeyecek , ben zaten hergün bu saatlere kadar ayaktayım ama yinede o Melih denen adama küfürümü edecegim zevk olsun diye :D
Vallaha ha merak olunca uyunmuyorda yatıp sabah öğrenelim desek :n:
Arkadaslar umutlarinizi kirmak gibi olmasinda :) Bende Trabzonsporlu olarak baska forumlarda transfer haberleri cok bekledim, egerki isiniz yoksa yarin bekleyin yoksa yatin :D
Evet beyler Melih bey transferi söyledi fakat bende isim vereyim. Galatasaray'ın yeni transferi Eyong Enoh.
GHA
Ya uçak rötar yaparsa ?
Eyong Enoh vallahi şimdiden heyecanlandım çok büyük yetenek yahu Ajax nasıl bırakıyor.
Kendisinin FM'deki pa değeri -9. Çok iyi bir transfer oldu gerçektende.
Geldimi yahu hani nerde :n: ?
Eyong Enoh olduğu belli mi kesin mi?