Arkadaslar konu farklı yerlere cekilmeye baslandigindan resimlerin oldugu mesaji editliyorum.
Konuyu futbol ve spor uzerinde devam ettirelim, hatta transfer uzerinden devam ettirelim.
Printable View
Arkadaslar konu farklı yerlere cekilmeye baslandigindan resimlerin oldugu mesaji editliyorum.
Konuyu futbol ve spor uzerinde devam ettirelim, hatta transfer uzerinden devam ettirelim.
Fathi İsmi Gündeme gelmiş bencee süper olur çok genç veee süperr yetenekli
fathi gelirse süper olur hem genç hemde türk diye de geçer sol bek çözülür
Fathi Hertha ile UEFA da oynamadı mı?
Avrupada oynatamayızz onu...İyi fikir aslında Dostum Demekki bu haberdee foss :D
arkadaşlar resmi açılma yapılmış
Edu Bugün Geliyor
28 Ağustos 2006 Pazartesi
Kulübümüzün 100. yılında güçlü bir kadro ile daha başarılı olmak için mücadele eden Fenerbahçemiz, Cruzeiro takımından Eduardo Luiz Abonízio de Souza ile ön anlaşma imzaladı. Bugün saat 17.25’de Atatürk Havalimanına gelecek olan oyuncumuz için taraftar dernekleri oyuncuyu karşılamak için program hazırlığında. 18 Mayıs 1981 tarihinde dünyaya gelen Edu, 1.87 boyunda ve 80kg. ağırlığında. Oyuncu 2002 yılında Olympiakos formasıyla kısa bir Avrupa tecrübesi yaşamış daha sonra ülkesine dönmüştü. 2003 yılından beri Cruzeiro formasını giyen Edu, takımıyla 161 kez sahaya çıktı. 25 yaşındaki oyuncu, Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza ile birlikte Cruzeiro’yu şampiyon yapan isimler arasında yer alıyor.
evet resmi site acıkladı, hayırlı olsun.
Resmi site Anelka'yı da açıkladı, o da hayırlı olsun.
Fatih Terim'de Milli takımı açıkladı o da hayırlı olsun :)
eee arkadaşlar Şimdi edu geliosaaa Deivid dee gelecek yarın veya bugünn o zaman luciano pavarotti yolcu :)
Arkadaslar konuyu tekrar hatırlatayım mı?
Fenerbahçe transfer haberleri!
Şu hertha ile Uefa'da oynama olayını açamısınız ? Başka kulüp tarafından uefada oynatılınca biz oynatamıomuz ?
Edu Dracena hayırlı olsun. Can Arat kulübeye :)
Malik Fathi bence UEFA'da oynayamayacak olsa da alınmalı. Turkcell SüperLig için de gerekli bu adam bize. Ümit Özat'ı Sakaryaspor maçında gördük, rezalet ortalar açtı. Sol ayaklı bir sol bek istiyoruz, yıllardır özlemini çekiyoruz :) Malik Fathi alınırsa, bu seneki transfer politikasının ne kadar doğru olduğunu görürüz. Malik çok genç, harika transfer olur.
Edu Dracena bugün geliyormuş. Deivid ne zaman gelecek?
bence de malik fathi kesin alınmalı
milli takımda bile ümit özat,yaşlanmış ergün penbe yi oynattık
şimdi de rezil gibi orhan ak oynuyor ama nasıl olur da malik fathi yi hiç milli takım a çağırmayı düşünmediler anlamıyorum en sonunda da gencecik adam alman oldu gitti
neyse bence stoper alınmamalıydı o bölgede çok adam var keşke bek alınsaydı lugano nun yanına önder,servet var önder bence harika bir defans sakarya maçında niye oynamadı anlamadım ayrıca sağda da oynayabiliyor diye biliyorum galiba hücum yönü zayıf diye sağ bekte de kerim oynadı sakarya maçında onun dışında servet de iyi bir defans geçen sene sakatlanmadan önce fener defnasının belkemiğiydi hem çok az gol yiyorduk hem de hava toplarında çok etkili bir adamdı sonra sakatlandı shevchenko olayları oldu sonra da adam yedek kaldı
sonuç olarak keşke bir bek alsaydık özellikle de sol bek ama insallah malik fathi yi alırız da böylece hem gerçek bir sol bek hem genç bir oyuncu alırız hem de yabancı kontenjanına dahil olmaz
bu edu'ya baya para verilmiş,yabancı siteler öyle yazıyor
Quote:
Originally Posted by mgokalparslan
Dostum Fathi eğer Türk milli takımını Seçecek olsaydı alman Ümitlerinde oynamazdı herneysee....Serveti ben çok seviorum iyi adam Ama Çok yavaş oo vucutla koşamıo fazla edu hayırlı olsun klulubumuze...Bakalım Deivid ne zaman gelecek
Fathi açıklamasında yıllıarca milli takıma çağırılmak için beklediğini ancak bunun bi türlü gerçekleşmediğini sonunda onunda alman milii takımını seçtiğini söylüyor...
Fathi transferi eğer gerçekten olacaksa kesinlikle alınmalı bu adam değerlendirilmelidir.Uefa'da oynayamayacak olsa bile !!!
Bu arada UEFA da oyanayamama sebebi nedir ben hala anlamış değilim birinden açıklama bekliorum...
Edu Dracena 17.25'te İstanbul'a geliyor.
Edu, Brezilya Ligi'nin altın karmasında stoper olarak seçildi. Yanında da Lugano seçilmiş :) Yani Brezilya Ligi altın karmasına seçilen, Brezilya'nın en iyi 2 stoperini renklerimize bağlamış bulunuyoruz.
Dostum 1 Takımın UEFA Listesinde Bir oyuncu Varsa O Sezon o Oyuncu Transfer Olduğu Takımda Avrupada Forma GiyemezQuote:
Originally Posted by atlantis_fb
sağolasın dostum ;;)Quote:
Originally Posted by crespo009
Edu Dracena, FBTV'nin söylediğine göre Milan, Bayern München, Real Madrid, Liverpool gibi takımların transfer listesinde yer almış.
Fiyatı da bu yüzden pahalı olabilir. 5.5 milyon euro değerinde, bunun 2.85 milyon eurosunu Fenerbahçe ödeyecekmiş.
Fenerbahce BOnservisinin yarısını almış sadece
Kadromuzda sol bek hariç her şey tas tamam oldu. Sol beke bir Türk (Malik) alınsa, harika oluruz.
Yaa Orda Bence Hanefi iyi Performans ortaya koyar o bizim ümt takımımızın sol beki değilmiydi niye onu denemio bencee süper oynar orda
Hacıoğlu Ankaraspor’da
Fenerbahçe Profesyonel Futbol takımının oyuncusu Murat Hacıoğlu ile kulübümüz arasında yapılan sözleşme ile karşılıklı olarak s feshedilmiş, oyuncu Ankaraspor’a transfer olmuştur. Murat Hacıoğlu’na bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Deivid Yarın İstanbul’da
Fenerbahçemizin yeni transferlerinden Deivid De Souza yarın Frankfurt üzerinden Lufthansa Havayolları’na ait bir uçak ile İstanbul’a gelecek. Oyuncumuzun Atatürk Havaalanı’nda saat 15.10’da olması bekleniyor. Oyuncumuz saat 18.00’de Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek. Deivid’in 30 Ağustos 2006 Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası’nda saat 11.00’de imza töreni gerçekleşecektir.
transferler yapıldı artık her şey tamam...Zico için milli takım arası mükemmel oldu zaten yeni transferleri takıma adepte etmek için gayet güzel vakti var tabi hemen olacak iş değil ama önümüzdeki 3-4 maç içerisinde takımda hiç bir adaptasyon sorunu kalmayacaktır...
Muhtemelen sözleşmenin feshini murat hacıoğlu kendisi istemiştir...zaten takımda yeri yoktu yeni transferlerle hiç şansı kalmadı o da başka kulüpte oynamayı tercih edeerek kendisi için en iyi olanı yaaptı...Bizde fenerbahçe taraftarı olarak futbol hayıtnda başarılar dileriz...
Hayatımda gördüğüm en şanssız isimlerden biridir şu Murat Hacıoğlu.. Fener'e 2 kere geldi doğru düzgün oynayamadan gitti..
Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den transfer ettiği Mateja Kezman, sarı-lacivertli takımla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Türkiye'nin en iyi takımına geldiğini belirten Sırp golcü, "Burada çok gol atarak 100. yılda hedeflenen başarıya ulaşacağız" dedi.
http://img152.imageshack.us/img152/4896/39251op8.jpg
Fenerbahçe’nin yeni transferi Mateja Kezman, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Fenerium Tribünü Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen imza töreniyle kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.
Törende yaptığı konuşmada Fenerbahçe'de olmaktan çok mutluluk duyduğunu ifade eden Kezman, ''Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, sadece Türkiye'de de değil Avrupa'da ve Dünya'da da böyle. Çok ateşli ve iyi bir taraftara sahip olduğunu biliyorum. Birçok kupa kazanmak için ve goller atmak için buradayım. Bunun için elimden gelen her çabayı sarfedeceğim'' diye konuştu.
http://img169.imageshack.us/img169/8647/39261iv1.jpg
Fenerbahçe'nin kendisiyle 5-6 yıl önce de ilgilendiği hatırlatılarak, ''Bu birliktelik biraz geç mi oldu?'' şeklindeki soruya Kezman, ''7 yıl önce çok gençtim. Şimdi en iyi dönemimi yaşıyorum. Gelebileceğim en iyi yaşta Fenerbahçe'ye geldim. En iyi zamanım. En iyi kulübe geldim. 100. yılını kutlayan kulübe geldim. Bunun bilincindeyim. UEFA Kupası'nda elimizden geleni yapacağız'' dedi.
Sarı-lacivertli ekipteki futbolcuların büyük kısmını milli takım oyuncusu oldukları için tanıdığını belirten Kezman, teknik direktör Zico'yu da tanıdığını ifade ederek, ''Her türlü başarıyı göğüsleyecek gücümüz var'' ifadelerini kullandı.
Mateja Kezman, Fenerbahçe'nin teklifinden sonra, Galatasaray'da forma giyen Sırp oyuncu Sasa İliç'ten takım ve İstanbul hakkında bilgi aldığını belirtti. İliç'in kendisine Fenerbahçe Kulübü ve İstanbul hakkında çok güzel şeyler söylediğini ifade eden Kezman, ''Biz İliç ile beraber büyüdük, çocukluğumuz beraber geçti'' dedi.
http://img156.imageshack.us/img156/3259/39231uk1.jpg
Ortalama kaç gol atacağı yönünde tahmin yapması istenen Sırp futbolcu, ''Ben kalbini bu kulüp ve takım için sahaya veren bir futbolcuyum. Bunu göreceksiniz. Sayı vermiyorum ama çok goller atacağım'' dedi.
Sakaryaspor maçı ve alınan mağlubiyetle ilgili olarak da Kezman, ''Şanssız bir karşılaşmaydı. Kapasitesi olan bana çok şans gelecek pozisyonlar olan bir futbol oynandı. Ben de bu açığı kapatmak için geldim'' diye konuştu.
Saha içinde agresif olduğu hatırlatılarak yöneltilen bir soruya da Kezman, ''Sahada her şeyimi verdiğim için agresifim ama hayatımda çok az kırmızı kart gördüm. Ne olması gerektiğini biliyorum'' şeklinde yanıt verdi.
Fenerbahçe'nin Sakaryaspor maçını dikkate alarak hakemlerle ilgili yorumu istenen Kezman, ''Hakemlere saygılıyım. Hakem hatalarıyla ilgili hayatım boyunca konuşmadım, konuşmam'' dedi.
Bence yakışıklı bir oyuncu futbolcu olmasa sanırım fotomodellik veya mankenlik yapardı. İnşallah golleride fiziksel görünümü kadar güzel olur ama şunu söylemek istiyorum Fenerbahçe son yılların en iyi transferini yaptı.
Z nin üstündeki o işarete hasta oldum yaw :D
Fenerbahçemize hayırlı uğurlu olsun Mateja Kezman.
İnşallah hayırlı olur. Ben pek umutlu değilim Kezman'dan.
Sırpça olduğu için z'nin üzerinde ^ işareti var :) Kejman diye okunuyor dolayısıyla, Kezman diye değil :)
^ işareti olmasa daha estetik dururdu bence :) Kaldırsınlar onu :p
fenrliler dikkat kezman cok abartıldı
tam ben yazcaktım :DQuote:
Originally Posted by eGowiCh
Edu İstanbula geldi...
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4550
hayırlı olsun ama fazla kişi gitmemiş karşılamaya.
Edu için klübümüz tarafından anlaşıldığıa dair son ana kadar resmi bir açıklama gelmeyince sonuç böylr oluyor...Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
bilgimiz olmuyorki.Kezman'ı karşılamaya gidecektim.Ayağım sakattı gidemedim.Yanlış bilgi yüzünden arklarım 5 saaate yakın beklemişler:)
bide üstüste olunca taratar yeter artık dedi hangi birini karşılayacaz fln. belki kendilerini deivide hazırlıyolardır.
Bence onunla alakası yok iş biraz oldu bittiye geldi Kezman ve Deivid transferlerinin arasına sıkıştı Edu...Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
Edu Dracena 17.25 dediler ama daha geç geldi sanırım İstanbul'a. Transferi de çok ani oldu. Bugün geliyor dediler direk. Kezman, Lugano gibi transferleri önceden söylediler, şu tarihte geliyor dediler. O yüzden taraftar az olabilir.
Hayırlı olsun, çok iyi bir oyuncu aldık; ama hala Luciano konusunda bir açıklama yok.