28 Ocak 2013 Pazartesi | 11:40 - Sporx.com dış haberler
Belhanda'ya kanca
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak için Fransa yollarını aşındırdığı Younes Belhanda için Queens Park Rangers'ın da nabız yokladığı iddia edildi.
Printable View
28 Ocak 2013 Pazartesi | 11:40 - Sporx.com dış haberler
Belhanda'ya kanca
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak için Fransa yollarını aşındırdığı Younes Belhanda için Queens Park Rangers'ın da nabız yokladığı iddia edildi.
xabi alonso'nun yerine josico'nun geldiği gibi, belhanda'nın yerine de sneijder'in kardeşi gelecek gibi bir his var içimde.
Fenerbahçe neden transfer yapmıyor merak ediyorum. Maddi anlamda bir sıkıntı mı var yoksa oyuncular mı gelmek istemiyor.
Yada hiçbirisi değil Başkan transfer yapmak istemiyor.
Maddi anlamda da cok iyi durumda degiliz. Baskan divan kurulunda aciklamisti
Turkiye'de klüpler uzun vadeli planlarla yönetilemiyor. O yuzden o krediler taksitler birikiyor ve belkide Türkiye'de son kriz yaşayacak spor klubü olan Fenerbahce'de bile hafif çaplı bir kriz oluyor.
Mesela şimdi Gs böyle coşuyor ama sonu hayırlı gözükmüyor.
Eğer ekonomik koşul elvermiyorsa transfer yapılmamalı ucuza sırf transfer olsun diye biri alınırsa daha kötü olur. Burada asıl problem vaatler verilip yerine getirilmemesi. Yoksa kemer sıkma politikası Avrupa'nın her klubünde var.
Gs olayı cok farklı.Gs'Nin hedefi her sene düzenli olarak Şl'ye katılmak.bu sayede her sene 30 milyon euro cebine koyucak isim itiribar sayesinde acıcağı avrupa'daki storeler sayesinde gelirleri artıcak.Ligden her sezon için cebine 40 milyon euro koyucak.Yani Ünal Aysal o kulubu 100 Milyon Dolar borcunu aşağa cekti bu büyük başarıdır 1 yılda.Tabi bunun en büyük etkisi futbol takımının bu denli derli toplu ve iyi olması.
Tabi bunlar sadece yayın gelirleri maç gelirleri.Storelerdeki gelirleri.Ekstra gelirleri saymıyorum bile.Kombine reklam onlar ayrı.
https://pbs.twimg.com/media/BBtIWTnCYAEJRHA.jpg
Geliyor reyiz :D
Madem maddi durumun iyi değil Fenerbahçe'nin en yetkili ağzı olarak çıkıp artistlik yapmayacaksın o zaman, demezler mi adama ?
Bu arada bu son paylaşılan resim fake, Orijinali : )
http://c1301.hizliresim.com/15/w/jgrdn.jpg
O sol kol ne öyle :D
Dün gece Afrika Kupası’nda Güney Afrika ile 2-2 berabere kalan Fas’ın elenmesinden ardından Belhanda, Fransa’a gitti. Basın mensuplarının ısrarlı transfer sorularına ise genç oyuncu, “Ben şu anda Fransa’ya gidiyorum. Montpellier’in sözleşmeli oyuncusuyum.Transferle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Güney Afrika maçında cezalı olduğum için oynamadım.” dedi.
ahahahahha
resimdeki olayı bilmeyenler için kaynak: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=112395
koskoca fenerbahceyi madara ettiler ya hem yildirim yönetimi hemde sahadaki tercihleriyle kocaman.. 2 aydir belhanda belhanda diyorlar adamlar 2 haftada sneijderle drogbayi getirdi.. rezillik resmen..
Belhanda değil ilk önce takım zihniyeti değişmesi lazım. Fenerbahçe'nin kadrosu şuan ligin zirvesine çok rahat oynar Uefa yarı final hatta final'e bile çıkabilir oyuncuların kendine gelmesi lazım.
takim zihniyetide kocaman oldugu sürece degismez.. ayrica ileriye acil yaratici bir oyuncu lazim krasic ile stoch formda olsalardi tabi durum degisirdi..
4-4-2 Oynansa çok mu zor. Bir forvet oyuncusu alırsın ya da kiralarsın kiralamak daha makul olur. Çatır çatır oynarsın tek forvet ile devam etmenin bir anlamı yok ki...
Serdar Aziz iddiaları var Fenerbahçe için.
heh güzel 10 milyonda serdara veririz tam yerinde olur
elimizde 1 serdar var simdilik o yeter bize :D anadolu takimindan transfer edilen stoperler genelde fiyasko oluyor
Fenerbahçe'nin transfer politikasını nedense yakın zamana kadarki Bayern Münih'in transfer politikasına benzetiyorum.Ligte nerde iyi futbolcu var 3'e 5'e bakmadan alıyorlar.Serdar Aziz H.Ali Kaldırım Bekir ilk aklıma gelenler mesela.
Fenerbahçe'nin Braga'da Oynayan Eder'i Transfer Ettiği Yayılıyor Etrafa, Kulübüne 7 M € Oyuncuya Yıllık 2.5 M € Ödemeyi Kabul Etmiş Fenerbahçe
Tamam hedef güzel de sen dünyaları alsan yine de başarıyı garantileyemezsin ki. Senin kendi garanti gelirlerin bütçeni oluşturur. Diğerleri ekstraya girer. Yani dünyanın her yerinde bu şekilde bütçe oluşturulur. Unutma Bjk de bir kaç sene önce aynı şekilde yola cıkmıştı. Üst üste patlattı bombaları yok sponsor ödedi yok işte şampiyonlar liginde hedefimiz var sorun olmayacak falan filan dedi. İşte durumları şimdi ortada.
Bence güzel transfer olur Sow ile iyi bir ikili olurlar. Belhanda transferi de bence alternatiflere yöneldiğimiz için olmadı, büyük ihtimalle o transfer gerçekleşmeyecek. Ben olsam şu an gider 2 tane stoper alırdım ve Egemen, Serdar, Yobo üçlüsünden ikisini gönderirdim. Takımın çok büyük savunma zaafiyeti var bu adamlarla olmuyor, bu adamlar ileri çıkamadıkları ve hemen baskı yapamakdıkları için de oyunu rakip sahaya taşıyamıyoruz.
"Başkan Aziz Yıldırım, 3 transfer sözü vermişti. G.Saray'ın Sneijder ve Drogba'yı almasından sonra herkesin gözü şimdi F.Bahçe'nin ne yapacağında... Belhanda'nın takımı Fas, Afrika Kupası'ndan elendi. F.Bahçeli olması an meselesi.
Tahminen bu hafta sonuna kadar Borsa'ya bildirilir. Şimdi sırada ikinci bomba var. Kim olacak? İtalyan gazeteleri dün F.Bahçe'nin Robinho'yu alacağını yazdı.
Hatta 8 milyon euro teklif ettiğini de öne sürdüler. Başkan Aziz Yıldırım'a sordum. 'Yüzde 99 Robinho olmaz' dedi.
Ardından 'Elimizde Stoch gibi oyuncu varken Robinho'yu neden alayım' dedi. Başkan Aziz Yıldırım, F.Bahçe'nin Belhanda dışında yapacağı transfer için sır vermiyor. Tek kelime söyledi: 'Alırsak çok iyisini alırız. Ama biz laf olsun diye transfer yapmayacağız. Paramızı da sokağa atmayacağız. İhtiyacımıza göre bir çalışma yapıyoruz. Aykut Hoca araştırıyor. Hocamız çalışma yapıyor. Herkes sabırlı olsun. Taraftar bize güvensin. Rahat olsunlar."
Akşam
Mesajı almışsınızdır umarım, artık susun (!)
Beşiktaş transfer politakası cok iyi bir politakaydı lakin.Gel gelelim imza ve oyuncaya verilen ve teknik direktörlere verilen paralar paralar ucuruma götürdü beşiktaşı.
Yıldırım Demirören Döneminde transferler harcanan para 117.890.000 Euro Gelir 22.070.000=95.820.000 transfere harcadığı para.Lakin beşiktaşın sözleşmelerde ödediği ücretler cok yüksekti.Beşiktaş bu politakayı iyi uygulayamadı.Ayağını yorganına göre uzatamadı.İmza ve oyuncunun aldığı yıllık ücretler konusunda.Bu yüzden bu durumlarda eğer o günlerde dikkat edilseydi şimdi beşiktaşın bu kadar borcu olmayacaktı.
1-2 gün önce yalanlamadı mı Arsenal ?
Transfer döneminin bitmesine 2.5 gün kaldı, Belhanda için son güne kadar bekleyecekler herhalde.
İkinci Transfer ve Tescil Dönemi de 5 Ocak 2013 tarihinde başlayıp yine FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ve 1 Şubat 2013'te sona erecek.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=15448
Bekleyen belhanda değil diğer oyuncu emanuelson bizi reddetti.
hulk haberleri çıkmaya başladı kiralamaya çalışıyormuşuz
transfer felan olmayacak bosuna ümitlenmeyin :) ayrica takimda stoper bollugu varken gidipte stoper felan almazlar.. gelirse belhanda gelir oda simdilik yatti gibi görünüyor.
Niye takım kanat oyuncusu doluyken gidip kanat aldılar. Üstüne defansif orta saha doluyken ondan da aldılar. Stoper dolu diyosunda kaç tanesi istediğin gibi oynuyor? Bana sanki totem yapıyormuşsun gibi geldi :).
Transfer olmayabilir ama açıkçası ben çok üzülmem, en azından Salih oynar geliştirir kendisini. Zaten Aykut bu anlayışla hiçbir kadroya başarı getiremez.
Hulk inşallah gelir. Ama pek sanmıyorum.
Hulk gelirse olay olur ama ben pek ihtimal vermiyorum, Fener'e kalmaz o adam.
Serdar Aziz'i asla istemem. Alınacaksa Fransa'dan alınır stoper , Türkiye liginden stoper falan almasınlar.
Milan , Balotelli'yi aldı. elinden robinho'yu çıkarmak isteyecektir. inşallah bizimkiler , Galatasaray aldı biz de alalım mantığıyla Robinho'ya gitmezler. facia olur. Hulk imkansızın ötesinde, ihtimal vermiyorum ama bir gelse ah gelse :D
Belhanda'yı almama ihtimalimiz yok, geldi o bence. bizimkiler ne koparırsak havasındalar. en geç Perşembe-Cuma gelir İstanbul'a.
Bence en büyük transferimiz Orhan , Stoch , Selçuk 3 lüsünü satmak olur.
hulk sene başında 80 m € a gitti zenite zenit şimdi satıcak olsa gene 30 - 40 tan alan bi ton takım çıkar başta psg olmak üzere
kiralık diyor haberde. bir de bu adam Rusya'da sorun yaşıyordu, ne oldu o iş. ama yine bizden önce çıkan çok olur. tabi transferin son günleri. takımlar planlamasını yapmıştır belki istemezler :D