Meireles - Belhanda arkalarında Emre oynar bence büyük ihtimal. Tabi bunun olması için önce Belhanda'nın gelmesi gerek.
Edit: Emre atletico formasıyla avrupa liginde oynamıştı değil mi ?
Printable View
yarında alex açıklanırsa :D :D :D :D :D
Takıma halen savunma ve sola hatta forvete takviye lazım...
Emre niye gönderildi niye alındı ben anlamadım
Belhanda'da gelirse manyak olur..
Aziz Yıldırımın söylediğine göre Avrupaya git kafanı dinle gerekirse geri gelirsin, gelmezsen bile futbolu bıraktıktan sonra gelirsin demişti, orda da ilk 11 de sürekli oynayamadığı için bizimde o tip bir oyuncuya ihtiyaç duyduğumuz için geri geldi.
Kürkçü Dükkanı Misali.İyi bari İspanya'da fizik olarak kendine gelmiştir.Eskisinden daha iyi bir Emre izliyicez.
Ben korktum şahsen iyi ki fenerbahçe ile 16.hafta oynuyoruz o hafta yıldız futbolcularımız oynamamalı yoksa elmander ve baros olayları tekrar eder
E iyi oldu bu :D
emre transferinden sonra sanki belhanda olmucakmış gibi geldi bana 4-3-3 topal önünde emre -meireless oynar gibi
Emre geldiyse Belhanda yattı bence.
Belhanda muhabbetinden de bıkmaya başlamıştık zaten, gelmesede olur artık :)
Emre'nin transferinin Belhanda'yı etkileyeceğini hiç düşünmüyorum. Belhanda olmasa bile bunun sebebi Emre olmaz.
Fırat Günayer'i ben de takip ediyorum. Transferler hakkında pek bilgisi yok. Biz ne duyuyorsak o da onu duyuyor. Söyleneni yorumlar ama severim. Mantıklı ve dürüst gazetecidir. Popülist davranmaz, kırmaz, dökmez. Kısacası bahsettiğin gibi bir transfer görüşmesi yok.
Emre Avrupada yok, Belhanda transferi etkilenmez bence. hem Emre bedava gelmiş , yük değil yani.
emre geldi diye belhanda dan vazgeçmek zaten vizyonsuzluk olur ve ütüne gelicek tepkiyi kaldıramazlar
Emre nin yokluğunu aratmaasın diye Meireles i Mehmet Topal ı al sonra Emre yi geri getir :) gerçekten bu ikili baya zarar veriyor Fenerbahçe ye.
Emre herhangibi bonervis bedeli ödenmeden geldi diyorlar, mükemmel bir transfer bana göre hiç gitmemesi gerekiyordu. Tek sorun Avrupa'da oynayamayacak.
Fransa'ya iki kişi giden heyet 6 tane dönüş bileti almış
Kalan 4 kişinin Belhanda + Menajeri + Stoper + Menajeri için olduğu söyleniyor.
Ayrıca Emre + Webo deniyor
Uğur Demirkırdı'nın haberi , Aykut Yıldırım da RT etmiş
edit: harf eksiği
Seneye Cristian ve Selçuk olmaz.
Emre, Meireles, Topal, Sezer kalır. Bence sezon sonu Gökhan İnler de yoklanmalı. Topal ve Sezer iyi yedek olur, forma da bulurlar seneye.
Emre'nin gelmesi mükemmel olur yahuu
İnşallah yalan haber çıkmaz :D :D
Ortasaha artık Meireles Emre ve Belhanda'dan oluşacak takım adeta kimlik değiştirecek yedek olarakda Salih ile Sezer valla keyifden yenmez. Baroni ile Selçuk'a yol gözüktü.
Stoper olarak Marsilya'nın oyuncusu gibi geliyor bana. N'koulou
Selçuk Şahin Aykut Kocamanla beraber gider giderse yoksa Aykut Kocaman ne kadar kalırsa o da o kadar kalır benim görüşüm.
Topal - Emre - Meireles yapıp kanatlarda belhanda ve kayt da olabilir
Stopere serdar azizi alsak keşke. Serdar kesimal artı 2 3 milyon yuroya anlaşılır bence
Olabilir ama bu konularda artık daha çok oyuncuların sözü geçiyor , iyi olur gelirse
webo - sow - kuyt
emre - belhanda - meireles
hak - stoper - egemen - gökhan
volkan
şeklinde oynayabilliriz çünkü bence webo'yu sol inside forward olarak kullanıp , ayrıca forvet alternatifi yapmayı düşünüyor kocaman.