Selçuk'u sayma.
Sezer size gelecek
Recep oranın adamı değil. hücum bölgesinde oynar.
Topuz kanat alternatifi. bence artık 11 başlayabilir. Kuyt solda o sağda.
Geriye Baroni, Meireles , Topal , Salih , Emre kalıyor. bunların 2 si oynayacak. stoper büyük sorun bizde. Topal orya geçer. Meireles-Emre oynar. Baroni , Salih yedek olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tamam saymayalım veya iyi olmayabilir ama bu oyuncular Fenerbahçe ortasahasında oynayan isimler. O anlamda söyledim.
Bana kalırsa da Emre-Meireles ikilisi hepsinden daha iyi olur. Ancak bu ikilinin önünde oyunu yönetcek birisi şart. Yoksa orta sahadan ileri çıkışlar sıkıntı yaratır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Cidden sürpriz oldu. Eğer gerçekleşirse çok sevineceğim. Ruh geri geliyor. Cristian'ı bu sefer öldürür herhalde Emre.![]()
TariboWest
Son Madrid'de nasıl oynadığını bilmiyorum ama Fenerbahçe'deki Emre gibi oynarsa takıma çok şey katar.
@benbenim
Senin dediğin isimler gönderilirse Avrupa Liginde oynayacak adam kalmıyor. Yani sakatlık ve ceza durumu olursa.
Resmiyete dökülmeden inanamak zor Aykut gönderdi geri alması pek ihtimal vermiyorum
Emre Madrid'de iyiydi ne diye geri geiyor Türk futbolu ne güzel rahattı onsuz![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Last edited by Kaka Leite : 30.Ocak.2013 at 01:55 Reason: Son kısımdaki argo düzeltildi.
(/s)
Sezer gitmemeli. Cristian ve Selçuk sezon kesin gider. Cristian'ın bir daha adını bile hatırlayamayız, o derece.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
yarında alex açıklanırsa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Takıma halen savunma ve sola hatta forvete takviye lazım...
Emre niye gönderildi niye alındı ben anlamadım
Belhanda'da gelirse manyak olur..
Aziz Yıldırımın söylediğine göre Avrupaya git kafanı dinle gerekirse geri gelirsin, gelmezsen bile futbolu bıraktıktan sonra gelirsin demişti, orda da ilk 11 de sürekli oynayamadığı için bizimde o tip bir oyuncuya ihtiyaç duyduğumuz için geri geldi.
Burak
Kürkçü Dükkanı Misali.İyi bari İspanya'da fizik olarak kendine gelmiştir.Eskisinden daha iyi bir Emre izliyicez.
Ben korktum şahsen iyi ki fenerbahçe ile 16.hafta oynuyoruz o hafta yıldız futbolcularımız oynamamalı yoksa elmander ve baros olayları tekrar eder
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
E iyi oldu bu![]()
emre transferinden sonra sanki belhanda olmucakmış gibi geldi bana 4-3-3 topal önünde emre -meireless oynar gibi
Emre geldiyse Belhanda yattı bence.
Belhanda muhabbetinden de bıkmaya başlamıştık zaten, gelmesede olur artık![]()
Burak
Emre'nin transferinin Belhanda'yı etkileyeceğini hiç düşünmüyorum. Belhanda olmasa bile bunun sebebi Emre olmaz.
Fırat Günayer'i ben de takip ediyorum. Transferler hakkında pek bilgisi yok. Biz ne duyuyorsak o da onu duyuyor. Söyleneni yorumlar ama severim. Mantıklı ve dürüst gazetecidir. Popülist davranmaz, kırmaz, dökmez. Kısacası bahsettiğin gibi bir transfer görüşmesi yok.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Emre Avrupada yok, Belhanda transferi etkilenmez bence. hem Emre bedava gelmiş , yük değil yani.