Leo hava toplarında çok kötü.Onun dışında iyi bir kaleci.
Printable View
Leo hava toplarında çok kötü.Onun dışında iyi bir kaleci.
Leo Franco aşırtma toplar konusunda zamanında çok sıkıntı yaşamış bir isim. Ben De Sanctis'e çok benzetiyorum kendisini, çok zor topları çıkarabiliyor ama inanılmaz goller de yiyebiliyor. Kapalı kutu şimdilik, gelince göreceğiz...
HTSPOR.COM
Galatasaray'ın milli futbolcusu Servet Çetin, Fransa’nın ünlü dergisi France Football'un hafta sonu ekine kapak oldu.
Marsilya'da kulüp başkanı Pape Diouf'un görevden alınmasından sonra transferi beklemeye alınan Servet, Fransa'da gündemden düşmüyor. France Football'un "Marsilya kuleleri transfer ediyor" başlığıyla verdiği haberde, Beşiktaş'ın Fransız orta saha oyuncusu Edouard Cisse de yer aldı. Servet'in maskeli fotoğrafıyla manşete çıkan haberde, Servet ve Cisse'nin Marsilya'nın transfer listesinde ilk sıralarda yer aldığı belirtildi.
http://www.htspor.com/2009/06/29/res..._ic_155839.jpg
Sabri ne oldu acaba bence Rijkaard ile bir şansı daha hak ediyor. Geçen sene başımızı yaktıgı maçlar olabilir ama sag bek için yedek olarak iyi bir alternatif Ugur'da dönüyor o bölgede sorun yaşamayacagız.
sabri'yi bence açık için yedek tutar aynı zamanda çok zorda kalındığında bekte oynar . 70-80den sonra girer koşturur . ne kadar geç girerse verem riski o kadar azalıyor
Servet Bence Satılmayacak Mehmet Topal Gidecek Bence Galatasaraydan
haldun üstünel'de açıklamıştı, mehmet'in bir yere gittiği yok. bu sene takımda kalacak, böylesine sıkıntılı olduğumuz bir dönemde, hele ki linderoth'a güvenemeyip ön libero arayışında olduğumuz bir dönemde mehmet'i göndermeyiz.
emin olabilirsiniz. ;)
zaten ben de orta açamadığını biliyorum :D ama sabriyi kullanabileceğimiz en iyi şey rakip kanatlar yorulduktan sonra onu oyuna alıp kanattan at gibi koşturup tehlikeli ataklar oluşturmasını sağlamak . bu atakların yüzde80i sonuçsuz olur ama gününde olduğunda gol de atarız
Vallahi Bilmiyorum Orasını Ama Bence Servet Gitmeyecek
Dediklerinize katılıyorum :D
Sabride özel yetenek var keşfedilmedi hala :D
Sabri gitmemeli. Faydalı olacaktır. Özellikle sonradan girerse. Yorulan yıpranan savunmalara karşı hızlı oyunuyla etkili olabilir.
Bana sorarsanız Galatasaray 1 sağ bek 2 sağ açık ile oynamalı, Sabri koşarak çizgiye getirsin 2.sağ açık ortayı açar:D
aman ne komik. sabri bu lafları geri iade edecektir olumsuz düşünenlere, inanıyorum. :)
Sabri sizi çok uatndıracak göreceksiniz
Sabri bizi maksimum 1 sezonda 2 maç utandırır sonraki 40 küsür maçta yine Sabri'nin yapacakları belli..
Sabri bu yaştan sonra pek degişmez :) İlk 11 oyuncusu degilde; iyi bir yedek olur. Sabrinin Rijkaard'ın takımında tek artısı sürekli koşması, yorulmak bilmemesi. Rijkaard bunu istiyor takımdan; ama eksileri artısından fazla oldugu için elindeki tek olumlu hakkıda gidiyor. Eksileri mümkün mertebe aza indirgerse belki forma sansı bulabilir. Yinede ben düşük görüyorum bu ihtimali. İnşAllah yanıltır bizi.
Rijkaard Sabri'nin tüm kötü özelliklerini giderecektir umudum sonsuz..
Sabri'den önce dalga geçilecek daha cok oyuncu var ligimizde , ne kadar kötüde olursa olsun dalga geçmek komiktir cıkın siz oynayın derler adama ...
Sabri iyidir, kötüdür o noktada birşey yapmayacağım.Bu göreceli bir kavram. Ancak Sabri'nin mücadelesi ve takımı için canını dişine takması benim hoşuma gidiyor. Diğer takım taraftarlarının yermesiyle ilgilenmiyorum, beni üzen nokta kendi takım taraftarlarının böylesine yüreğini ortaya koyan bir oyuncusuna bu kadar sırt dönmesi.Kendi oyuncusunu böylesine sahiplenen yüce taraftar :) Duygulandım...
Lincoln'e gösterilen sabır Sabri'ye gösterilemez. Çünkü o bir Türk. Çünkü o bir Galatasaray'lı. Öyle değil mi ...
Söylediğin şeyi bana demediğini biliyorum ama birşeyler söylemek istiyorum .
Lincoln'ü pohpohlayanları ben de sevmiyorum çünkü adamda ne iş ahlakı ne ciddiyet hiçbirşey yok yetenek dışında . Sabri'nin Galatasaraylılığına diyecek lafım yok zaten bu yetenekle takımda barınmasının en büyük sebebi bu sanırım . Ama sırf iyi Galatasaraylı diye gerçekleri gözardı etmemeliyiz bence .
Lincoln'e gelirsek , bence onu eleştirmemeliyiz . yollayalım gitsin
Sabri orta yapmayı öğrensin çok iyi bir kanat olur.
Selman selamlar.. uzun zamandir gorememistim seni buralarda. :)
Sabri'nin takimi icin calistigi konusunda buyuk kuskularim var acikcasi. Takimi icin calisan oyuncu teknik direktorunun verdigi taktigi sonuna kadar uygulamaya calisir. Takimi icin calisan oyuncu, kendisine verilen gorevi yapmak icin ugrasir. Bunu yapmak yerine ileri geri cok kosarak taraftari mest edecegini dusunup taktigin disina cikmak yerine.
Takimi icin calisan oyuncu gidip haksiz oldugu zaman bile yardimci hakeme itiraz eder mi? Ben hakem olsam, bana yapsa benzer seyleri ben Sabri'nin lehine karar vermeden once 3 defa dusunurum.
Tabii herseyden once Sabri kesinlikle bir profesyonel degil.
Isin teknik kismini biraktim, Sabri bence Galatasaray'da oynayabilecek bir insan degil. Tabii bir de bu takimda Servet var. Isini layikiyla yapmaya calisan, dogru yone dogru teknik direktor tarafindan yoneltildiginde elinden geldigi kadariyla yapmaya calisan. Verilen gorevi tami tamina yerine getirmeye calisan. Bence Servet takim oyuncusudur. Sabri ise sadece goz boyamaktadir.
Lincoln'e yetenekleri nedeniyle 10 tahammul ediyorsam, Sabri'ye farkli ama ayni sonuca varan hareketleri ve de bunun ustune yetenek zaaflari nedeniyle 5 tahammul etmemden daha dogal bir sey olamaz bence.
Tek umudum Ugur'un sakatliginin tamamen gecmis olmasi ve de her mac oynayabilmesi. Aksi takdirde gelecek sezon Sabri'nin sag bek olarak yetersizligini, hakemlerle didismesini hala tartisiyor olacagiz.
Sabri ilk 11 de olduğu zamanlar GS'yı izlememeye karar verdim