Sayfa 57 / 1204 İlkİlk ... 7475556575859671071575571057 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Leo hava toplarında çok kötü.Onun dışında iyi bir kaleci.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Leo Franco aşırtma toplar konusunda zamanında çok sıkıntı yaşamış bir isim. Ben De Sanctis'e çok benzetiyorum kendisini, çok zor topları çıkarabiliyor ama inanılmaz goller de yiyebiliyor. Kapalı kutu şimdilik, gelince göreceğiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

HTSPOR.COM

Galatasaray'ın milli futbolcusu Servet Çetin, Fransa’nın ünlü dergisi France Football'un hafta sonu ekine kapak oldu.

Marsilya'da kulüp başkanı Pape Diouf'un görevden alınmasından sonra transferi beklemeye alınan Servet, Fransa'da gündemden düşmüyor. France Football'un "Marsilya kuleleri transfer ediyor" başlığıyla verdiği haberde, Beşiktaş'ın Fransız orta saha oyuncusu Edouard Cisse de yer aldı. Servet'in maskeli fotoğrafıyla manşete çıkan haberde, Servet ve Cisse'nin Marsilya'nın transfer listesinde ilk sıralarda yer aldığı belirtildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sabri ne oldu acaba bence Rijkaard ile bir şansı daha hak ediyor. Geçen sene başımızı yaktıgı maçlar olabilir ama sag bek için yedek olarak iyi bir alternatif Ugur'da dönüyor o bölgede sorun yaşamayacagız.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

sabri'yi bence açık için yedek tutar aynı zamanda çok zorda kalındığında bekte oynar . 70-80den sonra girer koşturur . ne kadar geç girerse verem riski o kadar azalıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    sabri'yi bence açık için yedek tutar aynı zamanda çok zorda kalındığında bekte oynar . 70-80den sonra girer koşturur . ne kadar geç girerse verem riski o kadar azalıyor
    Sabri açık oynayamaz ne orta açabiliyor ne adam eksiltebiliyor. Sadece hız var. Ama bazen gününde oldugunda iyi işler yapabiliyor yada başında bir otorite olunca örnek Euro 2008.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Servet Bence Satılmayacak Mehmet Topal Gidecek Bence Galatasaraydan

Enterokinaz Misafir

haldun üstünel'de açıklamıştı, mehmet'in bir yere gittiği yok. bu sene takımda kalacak, böylesine sıkıntılı olduğumuz bir dönemde, hele ki linderoth'a güvenemeyip ön libero arayışında olduğumuz bir dönemde mehmet'i göndermeyiz.

emin olabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Sabri açık oynayamaz ne orta açabiliyor ne adam eksiltebiliyor. Sadece hız var. Ama bazen gününde oldugunda iyi işler yapabiliyor yada başında bir otorite olunca örnek Euro 2008.
    zaten ben de orta açamadığını biliyorum ama sabriyi kullanabileceğimiz en iyi şey rakip kanatlar yorulduktan sonra onu oyuna alıp kanattan at gibi koşturup tehlikeli ataklar oluşturmasını sağlamak . bu atakların yüzde80i sonuçsuz olur ama gününde olduğunda gol de atarız

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Vallahi Bilmiyorum Orasını Ama Bence Servet Gitmeyecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    zaten ben de orta açamadığını biliyorum ama sabriyi kullanabileceğimiz en iyi şey rakip kanatlar yorulduktan sonra onu oyuna alıp kanattan at gibi koşturup tehlikeli ataklar oluşturmasını sağlamak . bu atakların yüzde80i sonuçsuz olur ama gününde olduğunda gol de atarız
    Ben bu adama bu kadar sövüyorum ama hala Lahm'a attıgı çalım gözümün önünde yahu birde üstüne asist yapmıştı Semih'e. Vallahi ne bileyim Sabri'de ilginç bir adam kalmalı işte takımda yani

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Ben bu adama bu kadar sövüyorum ama hala Lahm'a attıgı çalım gözümün önünde yahu birde üstüne asist yapmıştı Semih'e. Vallahi ne bileyim Sabri'de ilginç bir adam kalmalı işte takımda yani
    Zaten büyük ihtimal son şans rijkaard onun için . adam oldu oldu , olmadı ya gider (ki gitmesi gerek) ya da mehmet güven gibi 20 maçta 2-3 kere oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediklerinize katılıyorum

Sabride özel yetenek var keşfedilmedi hala

Sabri gitmemeli. Faydalı olacaktır. Özellikle sonradan girerse. Yorulan yıpranan savunmalara karşı hızlı oyunuyla etkili olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Sabri gitmemeli. Faydalı olacaktır. Özellikle sonradan girerse. Yorulan yıpranan savunmalara karşı hızlı oyunuyla etkili olabilir.
    Sabri topu 50-60 metre sürer sonunda orta yapar auta çıkar,şut çeker taraftara hediye eder değişen pek bir şey olmaz (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana sorarsanız Galatasaray 1 sağ bek 2 sağ açık ile oynamalı, Sabri koşarak çizgiye getirsin 2.sağ açık ortayı açar

Enterokinaz Misafir

aman ne komik. sabri bu lafları geri iade edecektir olumsuz düşünenlere, inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Sabri sizi çok uatndıracak göreceksiniz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sabri bizi maksimum 1 sezonda 2 maç utandırır sonraki 40 küsür maçta yine Sabri'nin yapacakları belli..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sabri bu yaştan sonra pek degişmez İlk 11 oyuncusu degilde; iyi bir yedek olur. Sabrinin Rijkaard'ın takımında tek artısı sürekli koşması, yorulmak bilmemesi. Rijkaard bunu istiyor takımdan; ama eksileri artısından fazla oldugu için elindeki tek olumlu hakkıda gidiyor. Eksileri mümkün mertebe aza indirgerse belki forma sansı bulabilir. Yinede ben düşük görüyorum bu ihtimali. İnşAllah yanıltır bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Rijkaard Sabri'nin tüm kötü özelliklerini giderecektir umudum sonsuz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sabri'den önce dalga geçilecek daha cok oyuncu var ligimizde , ne kadar kötüde olursa olsun dalga geçmek komiktir cıkın siz oynayın derler adama ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Sabri iyidir, kötüdür o noktada birşey yapmayacağım.Bu göreceli bir kavram. Ancak Sabri'nin mücadelesi ve takımı için canını dişine takması benim hoşuma gidiyor. Diğer takım taraftarlarının yermesiyle ilgilenmiyorum, beni üzen nokta kendi takım taraftarlarının böylesine yüreğini ortaya koyan bir oyuncusuna bu kadar sırt dönmesi.Kendi oyuncusunu böylesine sahiplenen yüce taraftar Duygulandım...

Lincoln'e gösterilen sabır Sabri'ye gösterilemez. Çünkü o bir Türk. Çünkü o bir Galatasaray'lı. Öyle değil mi ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Sabri iyidir, kötüdür o noktada birşey yapmayacağım.Bu göreceli bir kavram. Ancak Sabri'nin mücadelesi ve takımı için canını dişine takması benim hoşuma gidiyor. Diğer takım taraftarlarının yermesiyle ilgilenmiyorum, beni üzen nokta kendi takım taraftarlarının böylesine yüreğini ortaya koyan bir oyuncusuna bu kadar sırt dönmesi.Kendi oyuncusunu böylesine sahiplenen yüce taraftar Duygulandım...

Lincoln'e gösterilen sabır Sabri'ye gösterilemez. Çünkü o bir Türk. Çünkü o bir Galatasaray'lı. Öyle değil mi ...
    abi sana aynen katılıyorum...

LincoLn Türk olsa yaptkLarının hiçbirini yapamazdı çünkü çoktan gönderilmiş olurdu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Söylediğin şeyi bana demediğini biliyorum ama birşeyler söylemek istiyorum .

Lincoln'ü pohpohlayanları ben de sevmiyorum çünkü adamda ne iş ahlakı ne ciddiyet hiçbirşey yok yetenek dışında . Sabri'nin Galatasaraylılığına diyecek lafım yok zaten bu yetenekle takımda barınmasının en büyük sebebi bu sanırım . Ama sırf iyi Galatasaraylı diye gerçekleri gözardı etmemeliyiz bence .

Lincoln'e gelirsek , bence onu eleştirmemeliyiz . yollayalım gitsin

Sabri orta yapmayı öğrensin çok iyi bir kanat olur.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post

Selman selamlar.. uzun zamandir gorememistim seni buralarda.

Sabri'nin takimi icin calistigi konusunda buyuk kuskularim var acikcasi. Takimi icin calisan oyuncu teknik direktorunun verdigi taktigi sonuna kadar uygulamaya calisir. Takimi icin calisan oyuncu, kendisine verilen gorevi yapmak icin ugrasir. Bunu yapmak yerine ileri geri cok kosarak taraftari mest edecegini dusunup taktigin disina cikmak yerine.

Takimi icin calisan oyuncu gidip haksiz oldugu zaman bile yardimci hakeme itiraz eder mi? Ben hakem olsam, bana yapsa benzer seyleri ben Sabri'nin lehine karar vermeden once 3 defa dusunurum.

Tabii herseyden once Sabri kesinlikle bir profesyonel degil.

Isin teknik kismini biraktim, Sabri bence Galatasaray'da oynayabilecek bir insan degil. Tabii bir de bu takimda Servet var. Isini layikiyla yapmaya calisan, dogru yone dogru teknik direktor tarafindan yoneltildiginde elinden geldigi kadariyla yapmaya calisan. Verilen gorevi tami tamina yerine getirmeye calisan. Bence Servet takim oyuncusudur. Sabri ise sadece goz boyamaktadir.

Lincoln'e yetenekleri nedeniyle 10 tahammul ediyorsam, Sabri'ye farkli ama ayni sonuca varan hareketleri ve de bunun ustune yetenek zaaflari nedeniyle 5 tahammul etmemden daha dogal bir sey olamaz bence.

Tek umudum Ugur'un sakatliginin tamamen gecmis olmasi ve de her mac oynayabilmesi. Aksi takdirde gelecek sezon Sabri'nin sag bek olarak yetersizligini, hakemlerle didismesini hala tartisiyor olacagiz.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Sabri ilk 11 de olduğu zamanlar GS'yı izlememeye karar verdim
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Sabri ilk 11 de olduğu zamanlar GS'yı izlememeye karar verdim
    İşte son nokta...
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri