Oyun stilleri benzemiyor.Ribery kanat oyuncusu,Zidane ise beyin.
Printable View
Oyun stilleri benzemiyor.Ribery kanat oyuncusu,Zidane ise beyin.
Saçları kestirsen üstten belki...
İyide adamın yaptıkları ortada , sen neden bukadar küçümsüyorsun ? Sen değil bütün buraya mesaj atanlara bu mesajım. Tamam Zidane gibi asla olamaz ama adamı inanılmaz şekilde küçümsüyorsunuz. ( futbolunu ) Karekterini bilemem ama futboluna kimse laf atamaz. Bunun için kanıt lazım.
Ribery'nin futbolu iyidir güzeldirde, ben şu ana kadar deil Ribery'le, Dünyada Zidane ile karşılaştırılcak adam görmüyorum..
Herşeyiyle farklı iki adamdan bahsediyoruz.. Zidane Ribery'i över sever destek olur tamam ama benzerlik söz konusu dahi olamaz.. Ki Zidane'nin gösterdiği performansın dörtte birini göstermiş değil henüz..
Zidane gibi gelmez bi daha ..
Kendini Zidane zannedenler de mi var..Hem veliaht dediğini Zidane belirler sen değil..
Nasri'de Henry'nin veliahtı zaten...
Zidanenin veliahtı nasridir bence
Yetenekli biri isim ama bayernde forma bulamaması doğal bence
Abi doğru diyorsunda sonradan oyuna girdiği maçlarda birşey yapamadı, bulduğu süre azdı ama iyi değerlendirmesi gerekirdi.Bulduğu şansları iyi değerlendiremeyince birde Toni-Klose formda olunca hiç şans bulamadı ve bence bu da normal.Jan Schlaudraff ise kaliteli bir isim.Hannover'de başarılı olacaktır.Sosa için yazdığım şeyler Schlaudraff içinde geçerli...
Sosa'nin Carruscadan farki yok? sorun bakalim Estudiantes taraftarlarina hangisi daha iyidi diye?
Schlaudraff geçen hafta Bayern'in deplasmanda Frankfurt'u 3-1 yendiği maçta son golde bana göre muhteşem bir asist yaptı. Toni'de çaktı :p
Toni-Klose-Podolski...
Hizfeld Toni'ye kıyamıyor oyundan çıkartmaya. 2.yarı yaptığı dek değişiklik Klose - Podolski oluyor. Birazda Toni'ye kıyabilseydi Schlaudraff belki bişeyler yapabilirdi.
Gérard Houllier’den iki hafta içerisinde haber bekleyen Hamburg, eski Tottenham teknik direktörü Martin Jol’a da teklif götürdü
Goal.com
Huub Stevens’in PSV’nin başına geçeceğini 19 Kasım’dan beri bilen Hamburg kulübü yöneticiler, şu ana kadar teknik direktör arayışlarından sonuç alamadılar.
Louis van Gaal, Fred Rutten, Slaven Bilić, Christian Gross, Bruno Labbadia ve Jürgen Klopp’la adı anılan Hamburg, 14 Nisan’da 60 yaşındaki Houllier’e teklif götürdü ancak Lyon’u bıraktıktan sonra Fransa Futbol Federasyonu'nda görev alan Fransız teknik adam sözleşmesinin sonuna kadar çalışacağını açıkladı.
Kicker dergisine göre Hamburg bu gelişmeden sonra Martin Jol ile temasa geçti. 25 Ekim’de Tottenham’dan ayrılan Jol’un Hamburg yöneticileriyle bir ön görüşme yaptığı da bildirildi.
Jol iyi bir menejer değil ßence HSV yanlış adım atmış...
HSV yağmurdan kaçarken doluya tutulur Jol'u başa getirirse ...
Bneimde sevmediğim bir isim jol sempatik gelmiyor hiç kendisi
Tottenham markasını yaratan bence Jol'dur bu sezon çok kötü geçti ama Tottenham'ı buralara getiren adam Jol. iyi iş yapacaktır Hamburg'ta
bence martin jol çözüm için iyi bir yol
Aslında Tottenham'da kötü işler yapmadı..Faydalı olabilir..
Sanki getirdikleri adam Slomka'dan iyi...
Stuttgart, Alman ikinci lig takımlarından SpVgg Greuther Fürth’te forma giyen Martin Lanig’i transfer etti. Stuttgart, takımıyla 2009’a kadar sözleşmesi olan orta saha oyuncusu için Fürth’e 500 bin avro bonservis ücreti öderken 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun 2011 yılına kadar yeni takımına imza attığı öğrenildi. Vatan
23 yaşına gelmiş ve Stuttgart'a transferi yeni gerçekleşmiş. Kaliteli bir futbolcu olduğunu sanmıyorum..
http://www.goal.com/images/29096.jpg
Zenit, Bayern Münih karşısında maça çok hızlı başladı. Henüz 4. dakikada Pogrebnyak'ın attığı golle Alman tesmilcisine karşı üstünlüğü yakalayan Zenit, ilk yarının başından itibaren oyuna hakim olan taraf oldu. Denisov, Zyrianov'un fırtına gibi estiği Zenit'e Bayern'den karşılık veren tek isim Ribery oldu. O da yalnız kalınca konuk ekip sürekli zor anlar yaşamaya devam etti.
Devrenin sonlarına doğru Bayern biraz daha etkili göründü. Hatta Toni'yle gole çok yaklaşmasına rağmen skoru değiştiremedi. İşte bu baskı sırasında Fayzulin ve Denisov'un geliştirdiği atakta topla buluşan Zrynov oldu ve ilk yarının sonucu belli oldu: 2-0
İkinci yarıya Podolski ve Lell'i oyuna alarak başlayan Bayern maçı lehine çevirmek için taktik değişiklik denedi. 48'de Podolski'nin pasıyla topla buluşan Toni yine golü bulamadı. 54'te ise Fayzulin farkı üçe çıkardı. Tamamen umutsuzluğa düşen Bayern, konsantrasyonunu koruyamaz hale geldi. 73'te Pogrebnyak kendinin ikinci, takımının dördüncü golünü attı.
Kaynak: Goal TR
http://www.dailymotion.com/video/x59...n-munich_sport
http://www.dailymotion.com/video/x59...fit-gol2_sport
http://videos.sapo.pt/gQBEP1qeEbzvlwbCtkCA
http://videos.sapo.pt/3GZkuApvziPGST60BBiP
Helal Olsun Zenit'e Bayern Munih rezil olmuş
Zenitte çokta eksik vardı helal olsun diyelim.
Zenit burdan turu bırakmaz..edit edit.. :D
2. maçmış..Dalgınlığıma geldi..
Zenit'e bak sen.Dağıtmış resmen Alman devi,yıldızlar topluluğu Bayern'i.Hiç beklemiyordum Zenit'in tur atlamasını,adamlar üstüne fark atmışlar.:icon_biggrin:
Helal olsun.Ne diyebilirim ki başka..
Bu Munich tartışmamız Almanya'nın en iyi ekibi, rezil rüsba oldular. Elenmeleri onları rezil değil bu skor rezil eder. Artık Munich UEFA'da rakibi olmadığı halde kupayı alamadı. Böyle bir eleniş ile veda etti.
Helal olsun gercekten,Bayern München´i sevmiyorum zaten,elenmeleri hemde böyle farkli bir sekilde yenilmeleri süper oldu.