Geç dalganı haklısında hakkaten çıkaramadım :D
Printable View
Geç dalganı haklısında hakkaten çıkaramadım :D
Bekir :)
Futbolcular dikkat etsin Antep'in acısı çarpmasın onları :D
Allah razı olsun :D
tff doktorlarının yaptığı hatadan dolayı gökhan gönül 2 ay yok !
Şampiyon yine kazanacak yine kazanacak.Umarım ofansif bir kadroyla çıkar Aykut Hocam.Benim tahminim geçen maç ki takımda Dia-Caner değişikliği yapıp çıkacağı yönünde ama intihar gibi bir 11 olur o.
Milli Takım’dan dönen futbolcusunun gerçek sakatlığından habersiz olan F.Bahçe, Gökhan Gönül’ü Gaziantep karşılaşmasında sahaya sürse ölüm riski ile karşı karşıya kalabilirdi.
http://www.hurriyet.com.tr/p/spacer.gif
F.BAHÇE’de Gökhan Gönül’ün kaburgasında kırık çıkmasının üzüntüsü yaşanırken, sakatlığın perde arkasında çok büyük bir tehlikenin atlatıldığı ortaya çıktı. 10 gündür Milli Takım’dan gelen rapor sonucunda tedavisi sürdürülen futbolcuya önce göğüs bölgesinde kas yırtılması teşhisi konuldu. Hatta sarı lacivertlilerin kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık da oyuncuya bu doğrultuda iğneler yaptı.
Kırığı tesadüfen öğrendiler
Gönül’ün ağrıları dindirilerek Gaziantep maçında sahaya çıkması planlanıyordu. Ancak kaburgası kırık olan Gökhan, sahaya çıkıp ciğerlerine bir batma ve kanama olması durumunda sahada ölüm riski ile karşı karşıya kalacaktı. Doktor Karanlık, önceki gün tesadüfen gerçeği öğrendi. Futbolcunun, “Göğsümde bir batma var” demesiyle durum ortaya çıktı ve çok büyük bir riskin önüne geçilmiş oldu.
Cengiz Dinç söylememiş
Fenerbahçe Sağlık Heyeti, bu durumun çok büyük bir sorumsuzluk olduğunu öne sürerek Gökhan’ın ölüm riskinden şans eseri kurtulduğunu kaydetti. Sarı lacivertli kulüp, dün de resmi sitesi aracılığıyla bu durumdan Milli Takım doktorlarını sorumlu tutan bir açıklama yapmıştı.
Sarı lacivertliler ayrıca, Milli Takım doktoru Cengiz Dinç ile yapılan telefon konuşmalarını da Aykut Kocaman’a dinlettiler. Dinç’in telefon görüşmesinde Gökhan’ın kabugasında kırık olduğunu söylememesi Kocaman’ı da çok kızdırdı.
F.Bahçe bizden bilgi istemedi
FUTBOL Federasyonu, Fenerbahçe’nin Gökhan Gönül’ün sakatlığı ile ilgili Milli Takım’ın sağlık ekibini suçlaması üzerine bir açıklama yaptı. Gökhan’a 10. kaburga çevresinde yumuşak dokuda ödem ve ezilme bununla birlikte “Kemik içinde darbeye bağlı ödem” tanısı konulduğu hatırlatılan açıklamada, “Milli oyuncunun filmleri ve tetkikleri kulübün sağlık ekibine oyuncu ile birlikte gönderilmiş olmasına rağmen, geçen 12 günlük süre zarfında Fenerbahçe Kulübü sağlık ekibinden tarafımıza bilgi alışverişi ile ilgili herhangi bir talepte de bulunulmamıştır” denildi.
hürriyet
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18743770.asp
Aykut hoca Cumartesi 22:00'de %100 Futbol'un konuğu.
sağlık olsun. 2 ay sonra canavar gibi döner.
fabioluciano3 fabio luciano
Fener galip..Cok iyi gun!!
http://twitter.com/#!/fabioluciano3/...13557375369217
biz onu unutmadık, o da bizi unutmamış.
golü atıp, formasını çıkarıp yere seren, formaya secde edip öpen ve 2. sarıyı gören güzel insan.
http://img155.imageshack.us/img155/8...iforma42lq.jpg
Guzelzinho Samet Guzel
Zieglere taraftar takimi bekliyor dedim, bu saatte imkansiz dedi, peki dedim. gercekle yuzlesince İBB macinin tarihini sordu :))
http://twitter.com/#!/Guzelzinho/sta...33806460059648
Hehe ziegler olayı güzelmiş :) Fenerle kimse başa çıkamaz la la la laa ...
Bilmiyor tabi Ziegler F.Bahçe taraftarının ne kadar çılgın olduğunu :D
Mehmet Manisa maçına yetişemeyecek. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Emre yetişebilir. Maraton.com.tr
TFF artık ligde seyircisiz maç oynanmaması kararı almış, Salı gününü kapsar mı acaba bu karar?
Yapılan değişikliğin neticesinde, talimatnamenin eski hükümlerine göre verilen cezalar da yeni kurallara göre uygulanacak.
Manisa maçında bir ilk yaşanacak, güzel bir uygulama ama hani olmaz da, bu uygulamanın yapıldığı maçlarda küfürlü tezahürat olursa ne garip bir durum olur değil mi?:n:
Çok garip olacak doğrusu. Bundan sonra TFF seyircisiz oynama cezası vermek yerine Kadınlı ve çocuklu oynama cezası verecek. Eski verilen cezalarıda kapsadığı için bu haftaki Manisaspor maçımız sadece kadın ve çocuklara açılacak.
Maça giren kadınlarda küfür ederse bilemiyorum artık ne ceza verilir :n:
Quote:
Seyircisiz maç artık tarih oldu!
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, "maçlarını seyircisiz oynama" cezasını tamamen kaldırdığını açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, aldığı yeni kararla Türk futbolunda seyircisiz maç dönemini sona erdirdi. Disiplin talimatının ilgili maddelerine uymayan takımlara verilen "maçlarını seyircisiz oynama" cezası, yapılan değişikliklerin ardından artık uygulanmayacak.
Bugünden itibaren, kuralları ihlal ederek seyircisiz maç oynama cezası alan takımların karşılaşmalarını; kadın izleyiciler ile yanlarında anneleri olmak şartıyla on iki yaş ve altı çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecek. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklarımız da resmi refakatçileriyle birlikte bu maçları tribünden takip edebilecek.
Dünya futbolunda bir ilk olma özelliğini taşıyan bu kararla, Türk futbolunda seyircisiz maç oynanmayacak. Tribünlerin boş kaldığı, sessiz ve coşkudan yoksun karşılaşmalar futbolumuzda artık yaşanmayacak. Yapılan değişikliğin neticesinde, talimatnamenin eski hükümlerine göre verilen cezalar da yeni kurallara göre uygulanacak.
Yapılan bu değişiklikle, futbolun güzelliklerinin unutulduğu olaylı karşılaşmaların ardından "cezalı" takımlar, kadınlarımız ve çocuklarımız sayesinde futbolun güzelliklerini ve değerlerini hatırlayacak.
Talimatnamenin revize edilen 102. maddesine göre, karşılaşmalar için hiçbir ücret talep edilemeyeceğinden kuralları ihlal eden kulüpler, maç hasılatından eskiden olduğu gibi yine mahrum kalacaklar.
Bu arada Fenerbahçe'nin Manisaspor ile oynayacağı seyircisiz maçta kadın ve çocuklar tribünde yerlerini alabilecek. İlk uygulama bu karşılaşma ile başlayacak.
sporx.com
Cinsiyetçilik yanlış bir şey ama bakalım ne kadar işleyecek düşünceleri:)
Aykut Kocaman'lı %100 Futbol programı
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-aykut-kocaman
Dün izledim hocayı, çok net ve doğru şeyler konuştu. Gurur duydum bir kez daha :)
Emenike yine müthiş bir gol atmış.
http://www.sporxtv.com/futbol/rusya/...3SXTVQ27153SXQ
Mehmet Topuz büyük ihtinalle olmayacak
Serdar Kesimal,Özer ve Gökhan Gönülde yok
Şöyle bir kadro
Volkan
Orhan-Yobo-Bilica-Ziegler
Dia-Selçuk-Emre-Caner
Alex-Henri
ideal olur, Stoch sağ kanatta pek iş yapamıyor ama Dia hazırlık maçlarında mükemmeldi artık tempo tutmaları gerek.
bu emenike cok büyük patlama yapacak bizim yöneticiler kafalarini duvarlara vuracaklar... ayrica henriden cok memnunum diyorsun adam daha 2 maca cikti 2 macta neyini gördünde cok memnun kaldin merak ediyorum :)
Emenikenin kisiliginden suphem var acikcasi. Karabukteki Fb macina cikmayisi gibi FB den de mucadele etmeden kacarcasina ayrilmasi yakisik almadi. Durumun yoneticilerle alakasi yok. Oyuncunun kendi tercihiydi. Geleceginin pek parlak olacagini dusunmuyorum. Yoneticiler engel olmayarak en dogru isi yaptilar. Kalsaydi da hic bi zaman zaten motivasyonunu koruyamazdi. Uzerine cok gidilecekti. Bi yandan hakveriyorum yaptigina ama mucadele ederek, basarisini percinleyerek burdan ayrilsaydi her iki tarafin da menfaatine olurdu.
durumun yöneticilerle alakasi var kenara cekip emenikeyle konusarak durumu halledebilirlerdi teklif gelir gelmez kabul ettiler... emenikenin tek korkusu ifadeye tekrardan cagirilmakti fakat gördükki ifadeye cagirilipta serbest birakilan hicbir futbolcu su ana kadar cagirilmadi... acikcasi tekrardan cagirilacaklarinida düsünmüyorum.