Sayfa 57 / 447 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Geç dalganı haklısında hakkaten çıkaramadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bekir
    Futbolcular dikkat etsin Antep'in acısı çarpmasın onları

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Allah razı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tff doktorlarının yaptığı hatadan dolayı gökhan gönül 2 ay yok !
    Last edited by goosfraba : 16.Eylül.2011 at 12:34
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Şampiyon yine kazanacak yine kazanacak.Umarım ofansif bir kadroyla çıkar Aykut Hocam.Benim tahminim geçen maç ki takımda Dia-Caner değişikliği yapıp çıkacağı yönünde ama intihar gibi bir 11 olur o.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Milli Takım’dan dönen futbolcusunun gerçek sakatlığından habersiz olan F.Bahçe, Gökhan Gönül’ü Gaziantep karşılaşmasında sahaya sürse ölüm riski ile karşı karşıya kalabilirdi.

F.BAHÇE’de Gökhan Gönül’ün kaburgasında kırık çıkmasının üzüntüsü yaşanırken, sakatlığın perde arkasında çok büyük bir tehlikenin atlatıldığı ortaya çıktı. 10 gündür Milli Takım’dan gelen rapor sonucunda tedavisi sürdürülen futbolcuya önce göğüs bölgesinde kas yırtılması teşhisi konuldu. Hatta sarı lacivertlilerin kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık da oyuncuya bu doğrultuda iğneler yaptı.
    Kırığı tesadüfen öğrendiler
    Gönül’ün ağrıları dindirilerek Gaziantep maçında sahaya çıkması planlanıyordu. Ancak kaburgası kırık olan Gökhan, sahaya çıkıp ciğerlerine bir batma ve kanama olması durumunda sahada ölüm riski ile karşı karşıya kalacaktı. Doktor Karanlık, önceki gün tesadüfen gerçeği öğrendi. Futbolcunun, “Göğsümde bir batma var” demesiyle durum ortaya çıktı ve çok büyük bir riskin önüne geçilmiş oldu.
    Cengiz Dinç söylememiş
    Fenerbahçe Sağlık Heyeti, bu durumun çok büyük bir sorumsuzluk olduğunu öne sürerek Gökhan’ın ölüm riskinden şans eseri kurtulduğunu kaydetti. Sarı lacivertli kulüp, dün de resmi sitesi aracılığıyla bu durumdan Milli Takım doktorlarını sorumlu tutan bir açıklama yapmıştı.
    Sarı lacivertliler ayrıca, Milli Takım doktoru Cengiz Dinç ile yapılan telefon konuşmalarını da Aykut Kocaman’a dinlettiler. Dinç’in telefon görüşmesinde Gökhan’ın kabugasında kırık olduğunu söylememesi Kocaman’ı da çok kızdırdı.
    F.Bahçe bizden bilgi istemedi
    FUTBOL Federasyonu, Fenerbahçe’nin Gökhan Gönül’ün sakatlığı ile ilgili Milli Takım’ın sağlık ekibini suçlaması üzerine bir açıklama yaptı. Gökhan’a 10. kaburga çevresinde yumuşak dokuda ödem ve ezilme bununla birlikte “Kemik içinde darbeye bağlı ödem” tanısı konulduğu hatırlatılan açıklamada, “Milli oyuncunun filmleri ve tetkikleri kulübün sağlık ekibine oyuncu ile birlikte gönderilmiş olmasına rağmen, geçen 12 günlük süre zarfında Fenerbahçe Kulübü sağlık ekibinden tarafımıza bilgi alışverişi ile ilgili herhangi bir talepte de bulunulmamıştır” denildi.

hürriyet

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18743770.asp
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut hoca Cumartesi 22:00'de %100 Futbol'un konuğu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aykut hoca Cumartesi 22:00'de %100 Futbol'un konuğu.
    Kaçmaz.. Rıdvan Hoca ile Aykut Hoca'nın muhabbeti iyi oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sağlık olsun. 2 ay sonra canavar gibi döner.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

fabioluciano3 fabio luciano

Fener galip..Cok iyi gun!!

http://twitter.com/#!/fabioluciano3/...13557375369217
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

biz onu unutmadık, o da bizi unutmamış.

golü atıp, formasını çıkarıp yere seren, formaya secde edip öpen ve 2. sarıyı gören güzel insan.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Guzelzinho Samet Guzel

Zieglere taraftar takimi bekliyor dedim, bu saatte imkansiz dedi, peki dedim. gercekle yuzlesince İBB macinin tarihini sordu )

http://twitter.com/#!/Guzelzinho/sta...33806460059648
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hehe ziegler olayı güzelmiş Fenerle kimse başa çıkamaz la la la laa ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bilmiyor tabi Ziegler F.Bahçe taraftarının ne kadar çılgın olduğunu

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    biz onu unutmadık, o da bizi unutmamış.

golü atıp, formasını çıkarıp yere seren, formaya secde edip öpen ve 2. sarıyı gören güzel insan.
    Harbiden Luciano çok delikanlı topçuydu. Gizli forvetimiz (: Gol yeteneği çok fazla olan bi defans oyuncusuydu öyleki CM 01 de hiç unutmam bitiriciliği 20 idi (: O derece yani (:

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet Manisa maçına yetişemeyecek. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Emre yetişebilir. Maraton.com.tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

TFF artık ligde seyircisiz maç oynanmaması kararı almış, Salı gününü kapsar mı acaba bu karar?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yapılan değişikliğin neticesinde, talimatnamenin eski hükümlerine göre verilen cezalar da yeni kurallara göre uygulanacak.

Manisa maçında bir ilk yaşanacak, güzel bir uygulama ama hani olmaz da, bu uygulamanın yapıldığı maçlarda küfürlü tezahürat olursa ne garip bir durum olur değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok garip olacak doğrusu. Bundan sonra TFF seyircisiz oynama cezası vermek yerine Kadınlı ve çocuklu oynama cezası verecek. Eski verilen cezalarıda kapsadığı için bu haftaki Manisaspor maçımız sadece kadın ve çocuklara açılacak.

Maça giren kadınlarda küfür ederse bilemiyorum artık ne ceza verilir

Seyircisiz maç artık tarih oldu!
    Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, "maçlarını seyircisiz oynama" cezasını tamamen kaldırdığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, aldığı yeni kararla Türk futbolunda seyircisiz maç dönemini sona erdirdi. Disiplin talimatının ilgili maddelerine uymayan takımlara verilen "maçlarını seyircisiz oynama" cezası, yapılan değişikliklerin ardından artık uygulanmayacak.

Bugünden itibaren, kuralları ihlal ederek seyircisiz maç oynama cezası alan takımların karşılaşmalarını; kadın izleyiciler ile yanlarında anneleri olmak şartıyla on iki yaş ve altı çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecek. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklarımız da resmi refakatçileriyle birlikte bu maçları tribünden takip edebilecek.

Dünya futbolunda bir ilk olma özelliğini taşıyan bu kararla, Türk futbolunda seyircisiz maç oynanmayacak. Tribünlerin boş kaldığı, sessiz ve coşkudan yoksun karşılaşmalar futbolumuzda artık yaşanmayacak. Yapılan değişikliğin neticesinde, talimatnamenin eski hükümlerine göre verilen cezalar da yeni kurallara göre uygulanacak.

Yapılan bu değişiklikle, futbolun güzelliklerinin unutulduğu olaylı karşılaşmaların ardından "cezalı" takımlar, kadınlarımız ve çocuklarımız sayesinde futbolun güzelliklerini ve değerlerini hatırlayacak.

Talimatnamenin revize edilen 102. maddesine göre, karşılaşmalar için hiçbir ücret talep edilemeyeceğinden kuralları ihlal eden kulüpler, maç hasılatından eskiden olduğu gibi yine mahrum kalacaklar.

Bu arada Fenerbahçe'nin Manisaspor ile oynayacağı seyircisiz maçta kadın ve çocuklar tribünde yerlerini alabilecek. İlk uygulama bu karşılaşma ile başlayacak.

sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Cinsiyetçilik yanlış bir şey ama bakalım ne kadar işleyecek düşünceleri

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut Kocaman'lı %100 Futbol programı

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-aykut-kocaman
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dün izledim hocayı, çok net ve doğru şeyler konuştu. Gurur duydum bir kez daha

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emenike yine müthiş bir gol atmış.

http://www.sporxtv.com/futbol/rusya/...3SXTVQ27153SXQ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet Topuz büyük ihtinalle olmayacak
    Serdar Kesimal,Özer ve Gökhan Gönülde yok

Şöyle bir kadro

Volkan
    Orhan-Yobo-Bilica-Ziegler
    Dia-Selçuk-Emre-Caner
    Alex-Henri

ideal olur, Stoch sağ kanatta pek iş yapamıyor ama Dia hazırlık maçlarında mükemmeldi artık tempo tutmaları gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Emenike yine müthiş bir gol atmış.

http://www.sporxtv.com/futbol/rusya/...3SXTVQ27153SXQ
    Güzel oyuncuydu kalmasını isterdim ama artık Henri'miz var ve ondan çok umutluyum...
    Futbolu severek oynayan herkes gerçekten bu formaya bu armaya yakışıyor
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu emenike cok büyük patlama yapacak bizim yöneticiler kafalarini duvarlara vuracaklar... ayrica henriden cok memnunum diyorsun adam daha 2 maca cikti 2 macta neyini gördünde cok memnun kaldin merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Emenikenin kisiliginden suphem var acikcasi. Karabukteki Fb macina cikmayisi gibi FB den de mucadele etmeden kacarcasina ayrilmasi yakisik almadi. Durumun yoneticilerle alakasi yok. Oyuncunun kendi tercihiydi. Geleceginin pek parlak olacagini dusunmuyorum. Yoneticiler engel olmayarak en dogru isi yaptilar. Kalsaydi da hic bi zaman zaten motivasyonunu koruyamazdi. Uzerine cok gidilecekti. Bi yandan hakveriyorum yaptigina ama mucadele ederek, basarisini percinleyerek burdan ayrilsaydi her iki tarafin da menfaatine olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

durumun yöneticilerle alakasi var kenara cekip emenikeyle konusarak durumu halledebilirlerdi teklif gelir gelmez kabul ettiler... emenikenin tek korkusu ifadeye tekrardan cagirilmakti fakat gördükki ifadeye cagirilipta serbest birakilan hicbir futbolcu su ana kadar cagirilmadi... acikcasi tekrardan cagirilacaklarinida düsünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bu emenike cok büyük patlama yapacak bizim yöneticiler kafalarini duvarlara vuracaklar... ayrica henriden cok memnunum diyorsun adam daha 2 maca cikti 2 macta neyini gördünde cok memnun kaldin merak ediyorum
    bir futbolcunun kumaşını anlamak için 30 maç oynamasına gerek yok (:
    gökhan gönül'ün ilk çıktıgı macı hatırlıyorum aynı şeyleri onun içinde söylemiştim eğer takıma alışma döneminde talihsiz bir sakatlık yaşamazsa tadından yenmez
    ...

Mesaj Yetkileri