Hasan Ali bir İsmail Köybaşı bile değil. Kanser eder valla.
Printable View
Hasan Ali bir İsmail Köybaşı bile değil. Kanser eder valla.
benim gördügüm aykut hoca ona bagiriyordu oda aykut hocaya el kol hareketleri yaparak karsilik verdi :) hangi derdini anlatmaya calisiyordu acaba benim gördügüm daha cok aykut hocaya tepki gösteriyordu hadi gördügü kirmiziyi görmezden gelelim bu kadar önemli bir macta, adama sormazlarmi bu dia 2 senedir ne verdi bu takima diye 2 senedir kendini gelistiremedi yedekte kalip sorun yapmadigini nerden biliyorsunuz takimin malzemecisimisiniz yardimci antrenörümüsünüz takimin icindeki iliskileri bizler bilemeyiz.
Bugün bir gazetede Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a , Fernandes ve İsmail için 20milyon€ teklif ettiği söyleniyor:)
Milliyet'te :)
Milliyet daha önce de Arda için Anzhi'nin 24 MN Euro, Tottenham'ın M. Fernandes için 17 MN Euro verdiğini söylemişti :) Sanırım Euro'nun değerinden haberleri yok :)
M. Fernandes iyi transfer olurda bu kadar pahalı olmassa. Beşiktaş zaten ezeli rakibine satmaz öyle bir adamı işin bu boyutuda var...
Fernandesin Baroniden farkı yok ikiside günündeyse müthiş oynuyor,gününde değilsede öyle dolanıyorlar,zaten haber yalandır
Fernandes Türkiye'de mevkisinin en iyi adamı.
konuşmaya bile değmez bir haber ordaki habere göre real madrid de fernandezi izliyor
Fernandes-İsmail haberi yalandır, yok artık!
hasa ali bizim beyler birakin lutfen pesini :D
melo fernandez e bide kolman eksik onu neden almıyoruz ki :D
Ben kendi bakımımdan isterim Fernandes'i çok sağlam olur.
-------------------volkan--------------------
Gökhan --- Zapata -- Yobo --- Hasan ali
--------Emre-------Topuz------Lassana-------
Krasic----------------------------------------Stoch
------------------------Sow------------------------
Çok şeymi istiyorum acaba :D :D
Krasic Juve'den kesin ayriliyormus. Vilarreal de küme düstü Zapata da gelebilir. Gelmemeleri icin pek bi neden yok aslinda. Ikisini ben de cok isterim GS'ye. Gelirlerse tozunu attirirlar ligin. Gerci ben Zapata'yi canli izlemedim. Hic canli izleyen var mi nasi topcudur?
Kaptanımızın artık veda etme zamanı geldi bence tek isteğim futbolu saracoğlunda bırakması
Bence de önümüzdeki sezon Alex'siz 4-3-3 veya 4-4-2 oynamalıyız.. Oyun sıkıntıya girdiği zamanlar 45-60'tan sonra kullanılmalı artık Alex. Ertesi sezon Alex futbolu bırakınca çok fazla hissetmemeliyiz.
ben 2 3 maçını izledim iyi oynamıştı
FM deki profilini koyarmısınız arkadaşlar bende oyun yüklü değil malesef :D
Zapata gecen yaz oynanan Amerika kupasinda rezalet oynamisti. Kolombiya ile ciktigi maclarda skora etki eden cok fazla hata yamisti. O yuzden Zapata ismine pek guvenemiyorum. Ustelik kume dusen bir takimin stoperiydi gectigimiz sezon. Krasic de Juvede dogru duzgun oynamadi bile, su anki formu soru isareti. Dususe gecebilir.
Bir stoper, bir ortasaha ve bir sol bek(ziegler gitmezse) alınması gerektiğini düşünüyorum. Birde alternatif Türk forvet alınırsa baya iyi olur
Orhan da bir şekilde değerlendirilmeli kadroda, Gökhan elbette her zaman önde fakat Orhan da son dönemde şans bulduğu maçlarda, gelişime açık olduğunu ve iyi bir modern bek olabileceğini bizlere gösterdi.
Selçuk yerine orta sahada Serdar denense keşke. O da kendini geliştirebilir. Yobo takımda kalacaktır ve avrupa düşünülüyorsa mutlaka yanına da iyi bir stoper getirilmeli.
Orta sahaya hem yerli hem yabancı takviyesi yapılmalı. Emre'nin durumu henüz netleşmedi, başkan çıkarsa Emre'yi göndermez ama Aykut Kocaman istemiyorum derse de ısrarcı olmaz, Aykut Kocaman'ın kararına saygı duyar, eğer hala içeride olursa. Dışarı çıkarsa her türlü ikna eder kalması için Aykut Kocaman'ı.
Geçen sene Gökhan İnler ve Lass takviyeleri olacaktı. Orta sahamız seneler sonra çağ atlayacaktı. Hem yerli hem de yabancı takviyesi mükemmel gerçekleştirilmiş olacaktı. Bu sezon tercihler nasıl olur bilemiyoruz, kendini ispatlamış isimlere mi bakılacak, potansiyeli olan isimlere mi yoksa yeniden çıkış peşinde olan isimlere mi bilmiyorum.
Orta saha ve stopere Fransa'dan takviye olacaktır diye düşünüyorum.
Dia bu sezon istenilen seviyeye gelemedi, takımda tutulmalı elbette 1 sezon daha ama orada, hücum anlamında o kanadı iyi kullanabilecek bir isim de gerekli mutlaka. Mehmet Topuz görev adamı, takımda kendine yer bulacaktır.
Forvet takviyesi şart. Sow elbette önemli bir isim ama arkasındakiler çok güvenilir değil. Farklı meziyetleri olan bir forvet gerekli, benzer tipte değil.
Fenerbahçe'nin her maçını neredeyse izlerim uzun uzun yıllardır ve bu formayı giymesine tahammül edemediğim ender oyunculardan birisidir Ziegler. Kesinlikle geri gönderilmeli, yerine herhangi bir Türk oyuncu bile oynayabilir.
Emre ve Semih'in durumları harici takımdan kimse gönderilsin istemiyorum, özellikle yerlilerden. Yedek kaldığında bunu sorun yapacak oyuncular değiller hiçbiri. Kadroya zenginlik katarlar en azından.