Sayfa 584 / 896 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
17,491 ile 17,520 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hasan Ali bir İsmail Köybaşı bile değil. Kanser eder valla.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Nokta zaten o andan sonra keşke 2-3 kişi daha görse dedim içimden Dia sahanın en iyisi idi forma şansını düzenli bulursa kanatlarımız çok sağlam olur.

Orda Aykut hocaya derdini anlatmaya çalıştı boşuna yapmadı el kolu
    benim gördügüm aykut hoca ona bagiriyordu oda aykut hocaya el kol hareketleri yaparak karsilik verdi hangi derdini anlatmaya calisiyordu acaba benim gördügüm daha cok aykut hocaya tepki gösteriyordu hadi gördügü kirmiziyi görmezden gelelim bu kadar önemli bir macta, adama sormazlarmi bu dia 2 senedir ne verdi bu takima diye 2 senedir kendini gelistiremedi yedekte kalip sorun yapmadigini nerden biliyorsunuz takimin malzemecisimisiniz yardimci antrenörümüsünüz takimin icindeki iliskileri bizler bilemeyiz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    benim gördügüm aykut hoca ona bagiriyordu oda aykut hocaya el kol hareketleri yaparak karsilik verdi hangi derdini anlatmaya calisiyordu acaba benim gördügüm daha cok aykut hocaya tepki gösteriyordu hadi gördügü kirmiziyi görmezden gelelim bu kadar önemli bir macta, adama sormazlarmi bu dia 2 senedir ne verdi bu takima diye 2 senedir kendini gelistiremedi yedekte kalip sorun yapmadigini nerden biliyorsunuz takimin malzemecisimisiniz yardimci antrenörümüsünüz takimin icindeki iliskileri bizler bilemeyiz.
    O pozisyonda aykut hoca yardimci hakeme ve 4.hakeme bagiriyordu. Dia ile tartismadi. Dia hocaya konusuyodu ama. Gerci gecti gitti sampiyonluk.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bugün bir gazetede Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a , Fernandes ve İsmail için 20milyon€ teklif ettiği söyleniyor

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bugün bir gazetede Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a , Fernandes ve İsmail için 20milyon€ teklif ettiği söyleniyor
    Milliyet'te

Milliyet daha önce de Arda için Anzhi'nin 24 MN Euro, Tottenham'ın M. Fernandes için 17 MN Euro verdiğini söylemişti Sanırım Euro'nun değerinden haberleri yok

M. Fernandes iyi transfer olurda bu kadar pahalı olmassa. Beşiktaş zaten ezeli rakibine satmaz öyle bir adamı işin bu boyutuda var...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bugün bir gazetede Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a , Fernandes ve İsmail için 20milyon�teklif ettiği söyleniyor
    bize fernandes lazım değil daha devamlılığı olan oyuncu lazım

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fernandesin Baroniden farkı yok ikiside günündeyse müthiş oynuyor,gününde değilsede öyle dolanıyorlar,zaten haber yalandır

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Fernandesin Baroniden farkı yok ikiside günündeyse müthiş oynuyor,gününde değilsede öyle dolanıyorlar,zaten haber yalandır
    Fernandes'in Baroni'den farkı yok derken!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Fernandes Türkiye'de mevkisinin en iyi adamı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fernandes'in Baroni'den farkı yok derken!!!!
    !!!! bu ne ? Böyle yazınca Fernandes daha iyi topçu,kesin gelsinmi diyeceğim,ikisininde stili aynı bi takımın ilk 11ine 2 aynı tarz oyuncu fazla,bize ısıran oyuncu lazım Fernandes değil

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

konuşmaya bile değmez bir haber ordaki habere göre real madrid de fernandezi izliyor

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Fernandes Türkiye'de mevkisinin en iyi adamı.

biz kötü topçu demedikki

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    biz kötü topçu demedikki
    Baroniden farkı yok dedi de arkadaş, fernandes melo'dan da selçuk'dan da baroni'den de iyi orta saha.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    !!!! bu ne ? Böyle yazınca Fernandes daha iyi topçu,kesin gelsinmi diyeceğim,ikisininde stili aynı bi takımın ilk 11ine 2 aynı tarz oyuncu fazla,bize ısıran oyuncu lazım Fernandes değil
    Ben de illa ki bize gelsin demedim.Burası Fenerbahçe transfer haberleri bölümü bende çıkan bir haberi paylaştım.Ayrıca Fernandes,Baroni'den kat kat iyi bir futbolcu.Bunu hiç tartışmaya gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fernandes-İsmail haberi yalandır, yok artık!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hasa ali bizim beyler birakin lutfen pesini

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

melo fernandez e bide kolman eksik onu neden almıyoruz ki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hasa ali bizim beyler birakin lutfen pesini
    Kayseri'nin size oyuncu satma ihtimali yok ki

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben kendi bakımımdan isterim Fernandes'i çok sağlam olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

-------------------volkan--------------------

Gökhan --- Zapata -- Yobo --- Hasan ali

--------Emre-------Topuz------Lassana-------

Krasic----------------------------------------Stoch

------------------------Sow------------------------

Çok şeymi istiyorum acaba

Krasic Juve'den kesin ayriliyormus. Vilarreal de küme düstü Zapata da gelebilir. Gelmemeleri icin pek bi neden yok aslinda. Ikisini ben de cok isterim GS'ye. Gelirlerse tozunu attirirlar ligin. Gerci ben Zapata'yi canli izlemedim. Hic canli izleyen var mi nasi topcudur?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    -------------------volkan--------------------

Gökhan --- Zapata -- Yobo --- Hasan ali

--------Emre-------Topuz------Lassana-------

Krasic----------------------------------------Stoch

------------------------Sow------------------------

Çok şeymi istiyorum acaba
    Alex'siz bi fener ha vay be. 8 yıl aradan sonra

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kaptanımızın artık veda etme zamanı geldi bence tek isteğim futbolu saracoğlunda bırakması

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence de önümüzdeki sezon Alex'siz 4-3-3 veya 4-4-2 oynamalıyız.. Oyun sıkıntıya girdiği zamanlar 45-60'tan sonra kullanılmalı artık Alex. Ertesi sezon Alex futbolu bırakınca çok fazla hissetmemeliyiz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Krasic Juve'den kesin ayriliyormus. Vilarreal de küme düstü Zapata da gelebilir. Gelmemeleri icin pek bi neden yok aslinda. Ikisini ben de cok isterim GS'ye. Gelirlerse tozunu attirirlar ligin. Gerci ben Zapata'yi canli izlemedim. Hic canli izleyen var mi nasi topcudur?
    FM'deki kadar iyi Utku...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben 2 3 maçını izledim iyi oynamıştı

FM deki profilini koyarmısınız arkadaşlar bende oyun yüklü değil malesef

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Zapata gecen yaz oynanan Amerika kupasinda rezalet oynamisti. Kolombiya ile ciktigi maclarda skora etki eden cok fazla hata yamisti. O yuzden Zapata ismine pek guvenemiyorum. Ustelik kume dusen bir takimin stoperiydi gectigimiz sezon. Krasic de Juvede dogru duzgun oynamadi bile, su anki formu soru isareti. Dususe gecebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bir stoper, bir ortasaha ve bir sol bek(ziegler gitmezse) alınması gerektiğini düşünüyorum. Birde alternatif Türk forvet alınırsa baya iyi olur
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bir stoper, bir ortasaha ve bir sol bek(ziegler gitmezse) alınması gerektiğini düşünüyorum. Birde alternatif Türk forvet alınırsa baya iyi olur
    Birde sağ kanat.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Orhan da bir şekilde değerlendirilmeli kadroda, Gökhan elbette her zaman önde fakat Orhan da son dönemde şans bulduğu maçlarda, gelişime açık olduğunu ve iyi bir modern bek olabileceğini bizlere gösterdi.

Selçuk yerine orta sahada Serdar denense keşke. O da kendini geliştirebilir. Yobo takımda kalacaktır ve avrupa düşünülüyorsa mutlaka yanına da iyi bir stoper getirilmeli.

Orta sahaya hem yerli hem yabancı takviyesi yapılmalı. Emre'nin durumu henüz netleşmedi, başkan çıkarsa Emre'yi göndermez ama Aykut Kocaman istemiyorum derse de ısrarcı olmaz, Aykut Kocaman'ın kararına saygı duyar, eğer hala içeride olursa. Dışarı çıkarsa her türlü ikna eder kalması için Aykut Kocaman'ı.

Geçen sene Gökhan İnler ve Lass takviyeleri olacaktı. Orta sahamız seneler sonra çağ atlayacaktı. Hem yerli hem de yabancı takviyesi mükemmel gerçekleştirilmiş olacaktı. Bu sezon tercihler nasıl olur bilemiyoruz, kendini ispatlamış isimlere mi bakılacak, potansiyeli olan isimlere mi yoksa yeniden çıkış peşinde olan isimlere mi bilmiyorum.

Orta saha ve stopere Fransa'dan takviye olacaktır diye düşünüyorum.

Dia bu sezon istenilen seviyeye gelemedi, takımda tutulmalı elbette 1 sezon daha ama orada, hücum anlamında o kanadı iyi kullanabilecek bir isim de gerekli mutlaka. Mehmet Topuz görev adamı, takımda kendine yer bulacaktır.

Forvet takviyesi şart. Sow elbette önemli bir isim ama arkasındakiler çok güvenilir değil. Farklı meziyetleri olan bir forvet gerekli, benzer tipte değil.

Fenerbahçe'nin her maçını neredeyse izlerim uzun uzun yıllardır ve bu formayı giymesine tahammül edemediğim ender oyunculardan birisidir Ziegler. Kesinlikle geri gönderilmeli, yerine herhangi bir Türk oyuncu bile oynayabilir.

Emre ve Semih'in durumları harici takımdan kimse gönderilsin istemiyorum, özellikle yerlilerden. Yedek kaldığında bunu sorun yapacak oyuncular değiller hiçbiri. Kadroya zenginlik katarlar en azından.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri