Emenike ile anlaşıldı diyorlar o konuda bir bilginiz var mı? Stoch,Krasic de kesin yolcuymuş.
Printable View
Emenike ile anlaşıldı diyorlar o konuda bir bilginiz var mı? Stoch,Krasic de kesin yolcuymuş.
Emenike kesin geliyor dedikleri dönemde sakatlık geçirdi ve dizinden ameliyat oldu. Birkaç ay antreman bile yapamayacak, bence oyuncu sakatlıktan dönüp 10 maç yapmadan kesinlikle alınammalı çünkü çok kötü bir sakatlık. Krasic de kesinlikle gitmeli. Kalacağı varsa da son maçlardaki performansından dolayı şansı kalmamıştır.
Ben de Alper'e 10 m. avro verilmesine karşıyım. Alınabiliyorsa alt liglerden ve Avrupa'dan yetenekli oyuncular alınmalı.(Yerli statüsünde)
http://l1305.hizliresim.com/19/8/mvswv.jpg
Gelme Emenike .... Geleceksen de Andreye , Diegoyu , Mamadouyu al da gel...
Fernandes çok belli etti gitmek istediğini. Bu kadroda oynamamak istemesi de normal. Kadro kalitesi ligin üst takımlarının altında kaldı. Fernandes olmayınca bir kaç seviye aşağıya düşüyor Beşiktaş. Aşırı baskı altında oynuyor. Takımın ilerleyemeceğini görünce gitmek istemesi çok normal.
20M hayal. 1 sezon sonra gidince hiç para alamayacaksınız.Gerçekten Fenerbahçe, Stoch+Sezer'i önermişse balıklama atlaması lazım Beşiktaş'ın. 10M Euro (7+3) yapar ki Beşiktaş'ın kazanabileceğini en yüksek rakam bu 1 sezon sonra gidecek bir oyuncu için. Stoch ve Sezer ise eksiklerini giderecek nokta transferler olur Beşiktaş'ın. Win-Win olur. 2 takım da kazanır. Aksi taktirde Beşiktaş istediği ölçüde transfer yapamayacak.
Beşiktaş reddederse hata yapar.
Sezer ve Stoch olayına ben inanmıyorum
Sezer + 7 - 8 M iş bitirir bence .
Stoch çok fazla gelir takasta... Adamı satsak ölüsü 7-8 eder kaldıki Ruslar 11-12 veriyorlardı en son..
Ben Fernandes'i istemem açıkçası. İstikrarsız bir oyuncu ve büyk maçların çoğunda saklanarak oynuyor. Tabi yanındaki adamların da etkisi var ama, bize de çok faydalı olacağını zannetmiyorum.
sezer ve stoch mu kurtaracak bizi??? sezer fenerde oynamıyor bizi mi kurtaracak biz hazır oynayan adamı verelim sizden oynamayan adamları alalım bence böyle birsey olursa fikret orman baskıyı kaldıramaz..
bize para lazım para..
Cim Bom'un imza aşamasına getirdiği transferde Fenerbahçe son dakika golü atmaya çok yaklaştı. Sarı-Lacivertliler, Eskişehir'i 8 milyon Euro'luk teklifle ikna etti ancak genç yıldız, “Ben Galatasaray'a gideceğim” dedi!
Kayank : Fanatik.com.tr
Sadece o tarz gazetelerin ne kadar güvenilir olduğunu göstermek için paylaştım. Alır alamaz meselesine gönderme değil :n:
Ama orada İtalyanın Tuttosport gazetesinden alıntı yapmışlar bizim gazetemizin bir şeyi yok :D
Bu arada twitter da Alper'in menejerinin Fenerbahçe ile anlaştığı haberi çıktı. Hatta Eskişehir'ede 7MN + Sezer'in bir senelik kiralık verildiği yazıyor.
Dün akşamı gördükten sonra Alper'in Fenerbahçe'ye transferini %0.1 bile olasılıkta görmüyorum.
Bencede dünkü olaylardan sonra Alper bize gelmez.
Alper yalanlandı
Alper çok iyi futbolcu ama transferi olmayacak gibi
Dün Eskişehir basın sözcüsü teklif var diyor, bugün Fenerbahçe yalanlıyor. Ortada iki ihtimal var, Eskişehirspor fiyat arttırmak için böyle yapmış olabilir veya Fenerbahçe oyuncu ile anlaşamadığı için bu yalanlamayı yapmış olabilir. Neden dün değil bugün onu anlamamakla birlikte, daha önce de yalandığı futbolcuyu transfer etmişti diye hatırlıyorum Fenerbahçe, yeniden devreye girerlerse şaşırmam.
Fiyat arttırmak için yapıyorlar tabii ki, dünde yazmıştım hatta.
Fenerbahçe'nin yalanlamasını ciddiye almıyorum ben. Daha önce de görüşüldüğü dedikoduları çıkmasına rağmen yalanlanan, daha sonra da transfer edilen oyuncular oldu. Yalanlamanın arkasında başka planlar, düşünceler vardır. Bence görüşülmüştür, görüşülmeye de devam edilecektir. Benim düşünceme gçre büyük ihtimalle de Alper transferi gerçekleşecektir.
Ben Sezer'e çok üzülüyorum.
Aşağıda da bir arkadaş yedek demiş. Haklı şuan baktığında yedek ancak transfer olursa değerini bileceklerdir.
Umarım satarlar biz bilemiyoruz değerini oynatan yararlanan çıkar.
Bizimkiler Alper değilde Veysel Sarı'yı alacaklar gibi geliyor bana. Adam her pozisyonda oynayabiliyor bence iyi transfer olur. Zaten Alper de bize gelmez ama GS için fiyatı mümkün olduu kadar yukarı çekelim :).
Adam hep sakat
Mollo haberleri var 3 4 maçını izledim bu sene etkili oyuncu
Bencede Veysel Sarı bizim için çok daha yararlı olur.Resmen joker adam heryerde oynuyor.Yohan Mollo yumuşak topçu pek sanmıyorum burda verimli olacağına :)
Veysel yararlı falan olmaz, vasat bir oyuncu.
Orhan mı Veysel mi? Selçuk mu Veysel mi? Serdar mı Veysel mi? Krasic mi Veysel mi? Veysel vasatsa bu saydıklarım topçu değil.(Şuanki performanslara göre)
Eskişehir'den hiç bir oyuncuyu almamalıyız. Yanlış transfer politikaları, günü kurtarma çabaları, taraftarın gözünü boyama hareketleri... Bu anlayışı protesto ediyorum.
Fenerbahçe'ye faydası olabilecek iki isim var Eskişehir'de, Veysel ve dün akşam mükemmele yakın oynayan Akaminko.
Akaminko o performansı defans çizgisini orta sahaya çıkartan büyük bir takımda 5 maç sürdürebilir mi? Veya karşısında formda bir Sow veya Drogba olsa o şekilde oynayabilir mi? Bunlara evet derseniz alalım, oyuncu bir maçta iyi oynadı diye hemen transfer ettiniz. Bilmem dikkat ediyor musunuz bize karşı her takımın stoperi süper oynuyor!
Veysel Sarı'yı da alıp 11'e koymayız herhalde, takımın yedek kulübesi rezalet ve Veysel gibi oyunculara ihtiyacı var. Bu sene ilk 11'e 2 transfer gerekiyorsa yedek kulübesine 4 tane lazım.