Sayfa 779 / 896 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
23,341 ile 23,370 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fernandes seneye gelirse mis gibi kadro olur vallaha.. emre meireles fernandes yada salih meireles fernandes orta sahasi sowu cok iyi besler.. topalin aldigi ücrete gelince adamin mevkiisinde ondan iyi baska türk oyuncu var mi su anda dünya üzerinde? yok.. ozaman 2 milyon euro yillik gayet normal bir rakam.. topaldan ne bekliyorsunuz ben onu anlamiyorum adamin görevi kesicilik savunmaya yardimda bulunmak.. zaman zaman isabetsiz uzun paslari benide deli ediyor ama azaltti onlari sezon basiyla kiyaslarsak

Topal - Emre - Fernandes diyorum ve bir adım geri çekiliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Belki ön yargı diyebilirsiniz Aykut Kocaman'ın Stoch Santos Alex hatta Emre gibi oyuncular ile cvsinden ötürü Fernandes ile iyi çalışabileceğini sanmıyorum ben
    Gelirse kağıt üstünde çok iyi iş ama önce Fenerbahçe de başka şeyler değişmeli. En başta yönetim..

Aziz Yıldırım önce kasaya bir milyar koyacağı projeleri bir açıklasın zahmet olmazsa mesela. Fernandes transferi eğer Aziz çok bastırırsa bitirilebilir, olursa da yine klasik taraftarın gözünü boyamaya yönelik bir hamle olarak görürüm bunu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben mevcut yönetimin parayı çar çur etmesinden yana değilim rakibimiz borçlarını su gibi eritirken biz onca gelire rağmen 10 senedir ne doğru düzgün borç erittik ne de bir şey. 3 Temmuz sonrası Gördük işte Aziz efendinin müthiş ekonomik kalkınmasını, kıldan köprü yaptığı dengeler hafif sarsılınca eldeki bütün yıldızları sattık. Bize zaten bir şey olmaz kafasıyla parayı çar çur eden bir yönetim istemiyorum. Cepte para yok zaten, Eğer bankalardan sağlam kredi çekebilirse 2-3 hafta içinde taraftarı susturma politikası adı altında kafaya göre transfer yapacaklar ve bu film aynen devam edecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ferdi transferi 2014 yılına kadar olmaz diye düşünüyorum herhangi bir Türk takımına karşı. Alacakları düzenli yatıyor, klüpte kalan parası yok. Sözleşmesi bitmeden herhangi bir Türk takımına satarlarsa Fikret Orman ve yönetimi barındırmaz taraftar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Fernandes Fenerbahçede oynamak için can atar ama beşiktaş satmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Erdal Şahbaz : Alper için Fenerbahçe’den de çok yüksek bir teklif aldık. Biz 10 milyon avro istiyoruz. Galatasaray’a bu transfer için söz verdik. Şu an ne olacağını kestirmek güç.”

Şahbaz, “Fenerbahçe 9 milyon avro mu önerdi?” sorusuna ise, "Rakamları açıklama doğru değil ama ona yakın bir bonservis bedel önerdiler" diye konuştu.

http://tr.eurosport.com/futbol/super...06/story.shtml

Nesil
    2007

Alper'e 9 mu 10 mu istiyorlarmış

GSnin elinden alabiliyorsak alalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Para arttırma yöntemleri bunlar. Eskişehirspor, " Galatasaray'dan ne kadar para koparırsak kârdır " diyor kısacası.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçuk'un bedava, Fernandes'in 2.5, Emre'nin 3.5 olduğu dünyada Alper'e 10 milyon.
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Selçuk'un bedava, Fernandes'in 2.5, Emre'nin 3.5 olduğu dünyada Alper'e 10 milyon.
    O şekilde kıyaslama yaparsan topçu alamayız. Özellikle Selçuk'un bedava olduğu dünyada dersen Alper'in üstüne para almak gerekir . Eskişehir Alper'i her türlü satacak, paraya ihtiyacı var. FB almak istiyorsa kulübe 2-3 milyon fazla oyuncuya da yıllık en az 700-800 bin fazla vermek zorunda bunlar gerçekler. Zaten geçen seneki başarısız girişim sonucunda da ben bu transferin olacağını hiç zannetmiyorum. Ama alınabiliyorsa maliyete bakılmadan alınmalı, 2-3 yıl sonra orada oynatacak yerli oyuncu bulamayınca acısını çok çekeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Fernandes Fenerbahçede oynamak için can atar ama beşiktaş satmaz.
    neden fenerde oynamak icin can atsın ki???
    adam düzenli parasını alıyor ki iyide para alıyor onu cok seven taraftar da var nesi eksik??
    tek sanssızlıgı kadro kalitesi cok iyi degil o yzden sampiyonluk göremedi.
    ben fernandesin satılmasına karsı degilim fenerede gidebilir hatta yurt dısına 15-20 arası teklif olursa satılır ama fener olursa 20m versin alsın fernandesi tepe tepe kullansın

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

alpere 10m istemek sacmalık. ah ya yabancı sınırı düsüyor işte olanlara bak artık sivrilen her adam icin bonservisi şişirirler..

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    neden fenerde oynamak icin can atsın ki???
    adam düzenli parasını alıyor ki iyide para alıyor onu cok seven taraftar da var nesi eksik??
    tek sanssızlıgı kadro kalitesi cok iyi degil o yzden sampiyonluk göremedi.
    ben fernandesin satılmasına karsı degilim fenerede gidebilir hatta yurt dısına 15-20 arası teklif olursa satılır ama fener olursa 20m versin alsın fernandesi tepe tepe kullansın
    Yanlış anlaşılmasın.Sadece Aybaba ile olan sorunları ve seninde dediğin gibi Fenerbahçenin şampiyonluğa daha yakın olması.Meireles,Kuyt vs. gibi faktörlerde var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@himone

Dünyada oyuncu mu kalmadı Alper'e kaldı Fenerbahçe ? O kadar vizyonsuz ve dar bir transfer politikamız var ki resmen keriz yerine konuluyoruz. Mehmet Topuz transferinde de aynı tongaya düşmüştük. 10 milyon € ne demek yahu. Çok değil 1 sene önce sabah akşam beni arayıp 1 taraftar kart daha almam için telefon açan kulübün parayı böyle çarçur etmesine hayret ediyorum.
    ...

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Abi 10 nedir ya.Ribery için 8-9 konuşuluyor dünyada Alper için 10 nedir?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oha ribery 8-9m mu hemen kaçirmadan alalim ozman.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Geçen gün bi yazıda görmüştüm 9m anlaşmışız ama Riberynin kendisi çok para istiyormuş.Ne kadar yanlış ne kadar doğru bilemem.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

@balde_mir_07
    Dünyada Alper gibi bir sürü oyuncu var ama hangisi Türk statüsünde oynayabiliyor ve yaşı da 22. Bence ederi 6 civarı ama almak istiyorsan ve pazarlık gücün yoksa mecbur 10 milyon. Ama 10 Alper'e verene kadar Belhanda'yı alırdı FB, yani 1o vermeyiz merak etmeyin.

Alper için 10 tabiki fazla ama şimdi almak istiyorsan adamlar maliyeti bu diyor, eğer fazla diyorsan almazsın politikayı bu şekilde belirlemişler. Zaten 5 dedikten sonra alıcı her türlü var önemli olan daha yüsek fiyata satabilmek.

Ribery 9 milyon kesinlikle yalandır, öyle olsa 35 takım birden teklif yapardı Ribery'e.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Emenike ile anlaşıldı diyorlar o konuda bir bilginiz var mı? Stoch,Krasic de kesin yolcuymuş.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Emenike ile anlaşıldı diyorlar o konuda bir bilginiz var mı? Stoch,Krasic de kesin yolcuymuş.
    Emenike kesin geliyor dedikleri dönemde sakatlık geçirdi ve dizinden ameliyat oldu. Birkaç ay antreman bile yapamayacak, bence oyuncu sakatlıktan dönüp 10 maç yapmadan kesinlikle alınammalı çünkü çok kötü bir sakatlık. Krasic de kesinlikle gitmeli. Kalacağı varsa da son maçlardaki performansından dolayı şansı kalmamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Yanlış anlaşılmasın.Sadece Aybaba ile olan sorunları ve seninde dediğin gibi Fenerbahçenin şampiyonluğa daha yakın olması.Meireles,Kuyt vs. gibi faktörlerde var.
    kadro kalitesi kabul daha iyi ama biz bu dar bogazda bu kadroyla fenerin sadece 3 puan gerisindeyiz bunuda unutma o yüzden gitmesi icin sebep göremiyorum ancak dedigim gibi 20m versin hemen satalım fernandesi..

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by himone View Post
    Emenike kesin geliyor dedikleri dönemde sakatlık geçirdi ve dizinden ameliyat oldu. Birkaç ay antreman bile yapamayacak, bence oyuncu sakatlıktan dönüp 10 maç yapmadan kesinlikle alınammalı çünkü çok kötü bir sakatlık. Krasic de kesinlikle gitmeli. Kalacağı varsa da son maçlardaki performansından dolayı şansı kalmamıştır.
    Evet diz ameliyatı çok tehlikeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Ben de Alper'e 10 m. avro verilmesine karşıyım. Alınabiliyorsa alt liglerden ve Avrupa'dan yetenekli oyuncular alınmalı.(Yerli statüsünde)

Gelme Emenike .... Geleceksen de Andreye , Diegoyu , Mamadouyu al da gel...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    sakatlığı 2 aylık kaldı 1.5 ayı

alpere gelince bizimkiler topuza parayı bastılar alpere mi vermicekler başımızdaki adam aynı sonuçta
    Last edited by Önder HOCA : 08.Mayıs.2013 at 22:11

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    kadro kalitesi kabul daha iyi ama biz bu dar bogazda bu kadroyla fenerin sadece 3 puan gerisindeyiz bunuda unutma o yüzden gitmesi icin sebep göremiyorum ancak dedigim gibi 20m versin hemen satalım fernandesi..
    Fernandes çok belli etti gitmek istediğini. Bu kadroda oynamamak istemesi de normal. Kadro kalitesi ligin üst takımlarının altında kaldı. Fernandes olmayınca bir kaç seviye aşağıya düşüyor Beşiktaş. Aşırı baskı altında oynuyor. Takımın ilerleyemeceğini görünce gitmek istemesi çok normal.

20M hayal. 1 sezon sonra gidince hiç para alamayacaksınız.Gerçekten Fenerbahçe, Stoch+Sezer'i önermişse balıklama atlaması lazım Beşiktaş'ın. 10M Euro (7+3) yapar ki Beşiktaş'ın kazanabileceğini en yüksek rakam bu 1 sezon sonra gidecek bir oyuncu için. Stoch ve Sezer ise eksiklerini giderecek nokta transferler olur Beşiktaş'ın. Win-Win olur. 2 takım da kazanır. Aksi taktirde Beşiktaş istediği ölçüde transfer yapamayacak.

Beşiktaş reddederse hata yapar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sezer ve Stoch olayına ben inanmıyorum

Sezer + 7 - 8 M iş bitirir bence .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Stoch çok fazla gelir takasta... Adamı satsak ölüsü 7-8 eder kaldıki Ruslar 11-12 veriyorlardı en son..

Mesaj Yetkileri