Fener biriyle anlaşmıştır ki bırakmıştır Emre'yi...Bakalım kimi aldılar Topal ile Emre'nin yeri dolmaz Topal defansif olduğundan Emre'nin yerini alamaz Tino Costa olabilir heralde yabancı olma ihtimali yüksek bu ismin...
Printable View
Fener biriyle anlaşmıştır ki bırakmıştır Emre'yi...Bakalım kimi aldılar Topal ile Emre'nin yeri dolmaz Topal defansif olduğundan Emre'nin yerini alamaz Tino Costa olabilir heralde yabancı olma ihtimali yüksek bu ismin...
Emre gibi bir oyuncuyu almak için minimum 10 m € para verilmesi gerekecek. Ayrıca Emre yerli bir oyuncuydu, alınacak oyuncu kontenjandan yiyecek. Emre'ye yeni sözleşme önerilmemesi konusunda her kimin katkısı varsa hepsine yazıklar olsun. İnşallah Atletico'da çok başarılı olup, İspanya'daki gururumuz olursun Emre Belözoğlu. Yolun açık olsun.
http://www.yukleresim.com/di-BDMP.jpg
http://www.yukleresim.com/di-EFT6.jpg
Emre'nin yerine Cristian'ı çekip Topal'ı defansif kullanacak Aykut Kocaman.
Cristian'a kendi mevkisinde dünyanın sayılı oyuncularından diyen bir adamdan bu tarz olaylar beklememek yanlış olurdu zaten :)
Ne diyelim.
2012/2013 Dünya Karması Fenerbahçe
Serkan Kırıntılı
Orhan Şam - Fabio Bilica - Transfer(Can Arat olabilir) - Ziegler
Transfer(Tercihen Bank Asya'dan) - Selçuk - Cristian - Özer
Bienvenu - Transfer(Tercihen Anadolu takımından)
Bizi yıkamazlar diyoruz ama kendi içimizden vurulacağız. İçimizdeki İrlanda'lılardan kurtulmalıyız.
Çok fazla abartmış bazı arkadaşlar Emre'nin gidişini.Bir oyuncunun gidişiyle koskoca Fenerbahçe çökmez.Siz Fenerbahçe sevdalısı mısınız yoksa oyuncu mu?Emre çok iyi oyuncu eyvallah,ben de çok beğeniyorum , hakkımızı da sonuna kadar helal ederiz ama Aykut hoca ile aralarındaki durumu biz bilemeyiz.İnşallah İspanya'da çok başarılı olur
Emre ile basının derdi olduğunu biliyoruz. Emre'yi göndermek için ellerinden geleni yaptılar ve bunu başardılar.
Yarın bir gün Volkan yollandığında çıkıp "1 Volkan değildir Fenerbahçe", " 1 Volkan gider, 1000 Volkan gelir" diye dolaşırsınız ortalıkta :) Çünkü basının bir sonraki hedefi Volkan Demirel..
Emre SK değil bu kulüp haklısınız. Fenerbahçe SK. Ama Aykut Kocaman SK'da değil.
Zaten seneye kurtulacağız. Bari kadroyu bozup gitmesin. Tek isteğim bu.
Aykut hocanın gideceği falan yok , boşuna bekleme bana kalırsa. he eğer giderse kurtulan sadece sen olursun biz değil.
Ben şahsen Emre'nin gönderiliş sebebinin sadece basından kaynaklandığını sanmıyorum. takım için de de bazı dengelerin mecburen Emre için bozulduğunu biliyorum.. Gökhan ve Cristian ile yaşananların birikimi sonucunda Emre gönderildi..
Emre ve Fenerbahçemiz açısından hayırlısı olsun.
Üzüldüm iyi oyuncuydu ama Aykut Kocamanın aklındaki 3 lü büyük ihtimal Topal-Cristian-Topuz şeklinde.Cristian geçtiğimiz sezon Emreden skor ve oyun olarak daha çok katkı yaptı 2 çalışkan oyuncu Topal ve Topuz 1 tane de üretken isim Cristian bence orta saha böyle olacak.Diarra Capoune gibi egzantirik isimler artık beklemiyorum.
Gündemde oluşan haberlerden yola çıkarak bi kadro yapmak gerekirse
----------------------Volkan-----------------------
GG---------Y.T--------------Y.T---------Hasan
-------------------------------------------------------
----------------------Topal-------------------------
-------------Topuz--------Cristian---------------
Y.T-----------------------------------------Stoch
----------------------Sow---------------------------
3 tane kaliteli yabancı transfer bekliyorum.
Emre'nin transferi bence bugün kesinleşmedi, en azından 1 aylık bir altyapısı vardır. Bence Fenerbahçe için geçen sene giden oyunculardan daha önemli bir kayıp oldu.
Yobo , Leicester City'ye gidebilir.
Topuz ortada oynamaz gençler zorlamayın, Pas tekniği çok zayıf ve ileri katedemiyor.. Emre sakatken ve cezalıyken bi çok kez denedi Aykut Hoca ama olmadı topuz oraya.. Oraya da bi transfer şart..
Emre'nin gidecegi belliydi aslında Aykut Kocaman'ın kadroya almayısından filan.Taktik tercihi filan fasarya bunlar ultimatomu verdi en sonunda da gönderdi.Basında sagolsun baskıları sonuc verdi.İnşallah aynı şey Volkan icinde olmaz.Oyun tarzı filan degil de sahada Emre ruhlu bir oyuncu göremeyecegim icin üzgünüm.Umarım yerine oyuncu bulunmustur son güne kadar bırakılmaz.Yobo'da alınmayacaksa hemen yerine adam bulunmalı.Transferi ön elemelere kadar bitirmeliyiz bana kalırsa.
Emre'nin Cristian'la tartışmasının sebebi: Cristian oyun durduktan sonra girer. Top bizdeyken Cristian tutup rakibe atar. Emre'de haklı olarak sen maçı izlemiyor musun? diye sitem eder.
Kaptan değil mi? Kaptanlığı geçtim Podolski Ballack'a tokat atmıştı. Podolski milli takımdan kovuldu mu? Maç içinde olur. Sonra halledilir. Kaldı ki böyle bir şey yok bizde. Bu kadar büyümedi olay.
Gökhan olayı ise BASINI ABARTMASI :) 1 maç sonra çıkıp el ele beraber 3'lü çektirmediler mi? Ama basın ne isterse biz onu biliriz..
O zaman Volkan'ı yollayalım. O da Emre gibi. Hiç bir farkı yok.
Hatta Bekir'i yollayalım. Her kavgada o var. Her kavgada kendi arkadaşını koruyor.
Sonuç mu? Sonuç hiç önemli değil. Yeterki oyuncumuz hırçın olmasın. Aman herkes sevsin onu :) Aman Aykut Kocaman bozulmasın.
Çok yanlış düşünüyorsun. Emre zaten gideceği play-off öncesinde belli olan bir oyuncuydu. Bu kadar büyütmeni anlamıyorum yarın öbür gün Alex gidince daha oynardı da Aykut Kocaman istemedi dersin.
Aykut Kocaman'dan kurtulma isteğini de anlamış değilim. İyi sonuçlarda takdir et kötü sonuçlarda nasılsa kurtulcaz. Çok yanlış bir psikoloji.
Arkadaşın Aykut Kocaman'la ilgili özel bir durumu var. Kutuplardaki penguen katliamlarından konuşsak, Aykut Kocaman'a bir şekilde bağlayacak.
@barahir
Valla Topuz ortada iş yapamaz diyorsak,stopere Ömer Toprağı alsın orta sahaya alsın yabancıyı :) yabancı sınırlamasından dolayı biryerlerden keseceğiz elimizde Topuz olduğu için en mantıklısı öyle bir kadro görünüyor ama tut kolundan getir yerli stoperi ozaman Topuz otursun kulübede :)
Bu yılın tamamında birlik ve beraber olunduğu süreçte Aykut Kocaman'ı yargılayanlara hiç bir şekilde hak vermiyorum vermicemde. Ha 2012-2013 sezonu gelir Fenerbahçe oynayamıyordur. Sorun Aykut Kocamandadır. O zaman eleştirirsin ama sen bu dönemde her kötü maç sonrası bunu yapıyorsan ya bazı şeylerin farkında değilsindir ya da kişiye art niyetli yaklaşıyorsundur.
Mehmet Topal'a artık kesin gözüyle bakıyorum, Emre yerine değil ama kadroda yer alacak bir isim, orta sahaya da yabancı oyuncu alınacaktır.
Tabi bu hafta Tahkim Kurulu sonucu açıklayacak, mahkemede artık bir şeyler belli olacak, bu duruma göre transferler gerçekleşir. Avrupaya yine alınmazsak ha Emre olmuş ha olmamış, çok önemli değil.
Bir sıkıntı olmazsa transfer bombaları gelir, hem yerli hem yabancı, muhtemelen bu kararı bekleyen son aşamaya gelmiş transferler vardır.
Mehmet Topal ile ilgili bir transfer girişimi olmadığını söyledi menajeri.Ama buna rağmen transfer ihtimali %50'ymiş.
İspanya’da Valencia forması giyen Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak, Spor Servisi programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Altıparmak, Fenerbahçe’nin milli futbolcu ile ilgilendiğini, ancak Valencia kulübüne teklif yapılmadığını söyledi.
Beklediğim gibi, şu kararlar açıklanmadan adım atılmaz, hele bir şu haftayı bir atlatalım.
Hey Allah'ım ya. Biri gelir burada Emre'ye kin kusar. Aynı şeyi ben Aykut Kocaman'a yapınca olay olur.
O okumadan hızlıca aşağıya geçiyorum lafına çok güldüm. Teşekkürler :D
Çok değil sadece 2-3 sene önce burada Aragones'e sadece küfür edilmediği kalmıştı. Çok net hatırlıyorum bunu. Keza Daum'un 2 sene önce gördüğü tepkiler aynı yöndeydi.
Değişen tek şey isim. Daum - Aragones yerine Aykut Kocaman o kadar. Ben sevmiyorum bu adamı ve kulüpte kalmasını istemiyorum. Kendisini sevdirmek istiyorsada çıkıp sene başında Başbakan ile ne konuştuğunu açıklasın. Böylece bir yerden başlamış olur.
Bak yine konunun içine başkalarını çekiyosun örnek olarak ama örnek olamayacaklarını sen de biliyosun..
Senin bulunduğun zihniyet zamanında Lucescu'ya "Korkak futbol oynatıyor" diyenlerle aynı..