Sayfa 599 / 896 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
17,941 ile 17,970 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fener biriyle anlaşmıştır ki bırakmıştır Emre'yi...Bakalım kimi aldılar Topal ile Emre'nin yeri dolmaz Topal defansif olduğundan Emre'nin yerini alamaz Tino Costa olabilir heralde yabancı olma ihtimali yüksek bu ismin...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre gibi bir oyuncuyu almak için minimum 10 m € para verilmesi gerekecek. Ayrıca Emre yerli bir oyuncuydu, alınacak oyuncu kontenjandan yiyecek. Emre'ye yeni sözleşme önerilmemesi konusunda her kimin katkısı varsa hepsine yazıklar olsun. İnşallah Atletico'da çok başarılı olup, İspanya'daki gururumuz olursun Emre Belözoğlu. Yolun açık olsun.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Mehmet Emre'nin görevini yapamaz, onun yeri Selçuk'un oynadığı mevki olacaktır. Emre yerine kaliteli bir ortasaha alacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin.
    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Fener biriyle anlaşmıştır ki bırakmıştır Emre'yi...Bakalım kimi aldılar Topal ile Emre'nin yeri dolmaz Topal defansif olduğundan Emre'nin yerini alamaz Tino Costa olabilir heralde yabancı olma ihtimali yüksek bu ismin...
    Emre'nin yerine Cristian'ı çekip Topal'ı defansif kullanacak Aykut Kocaman.

Cristian'a kendi mevkisinde dünyanın sayılı oyuncularından diyen bir adamdan bu tarz olaylar beklememek yanlış olurdu zaten

Ne diyelim.

2012/2013 Dünya Karması Fenerbahçe

Serkan Kırıntılı
    Orhan Şam - Fabio Bilica - Transfer(Can Arat olabilir) - Ziegler
    Transfer(Tercihen Bank Asya'dan) - Selçuk - Cristian - Özer
    Bienvenu - Transfer(Tercihen Anadolu takımından)

Bizi yıkamazlar diyoruz ama kendi içimizden vurulacağız. İçimizdeki İrlanda'lılardan kurtulmalıyız.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    İçimizdeki İrlanda'lılardan kurtulmalıyız.
    Ne güzel söylemişsin. Taş gediğine oturdu.
    Last edited by di canio : 29.Mayıs.2012 at 20:29
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Çok fazla abartmış bazı arkadaşlar Emre'nin gidişini.Bir oyuncunun gidişiyle koskoca Fenerbahçe çökmez.Siz Fenerbahçe sevdalısı mısınız yoksa oyuncu mu?Emre çok iyi oyuncu eyvallah,ben de çok beğeniyorum , hakkımızı da sonuna kadar helal ederiz ama Aykut hoca ile aralarındaki durumu biz bilemeyiz.İnşallah İspanya'da çok başarılı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cristian'a kendi mevkisinde dünyanın sayılı oyuncularından diyen bir adamdan bu tarz olaylar beklememek yanlış olurdu zaten

Ne diyelim.

Serkan Kırıntılı

Bizi yıkamazlar diyoruz ama kendi içimizden vurulacağız. İçimizdeki İrlanda'lılardan kurtulmalıyız.
    Allah Aşkına sen neyin kafasını yaşıyosun?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ne diyelim.

Serkan Kırıntılı

Çok mu fazla abartıyorsun acaba diyorum da gerçekten çok fazla abartıyorsun.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre ile basının derdi olduğunu biliyoruz. Emre'yi göndermek için ellerinden geleni yaptılar ve bunu başardılar.

Yarın bir gün Volkan yollandığında çıkıp "1 Volkan değildir Fenerbahçe", " 1 Volkan gider, 1000 Volkan gelir" diye dolaşırsınız ortalıkta Çünkü basının bir sonraki hedefi Volkan Demirel..

Emre SK değil bu kulüp haklısınız. Fenerbahçe SK. Ama Aykut Kocaman SK'da değil.

Zaten seneye kurtulacağız. Bari kadroyu bozup gitmesin. Tek isteğim bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut hocanın gideceği falan yok , boşuna bekleme bana kalırsa. he eğer giderse kurtulan sadece sen olursun biz değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben şahsen Emre'nin gönderiliş sebebinin sadece basından kaynaklandığını sanmıyorum. takım için de de bazı dengelerin mecburen Emre için bozulduğunu biliyorum.. Gökhan ve Cristian ile yaşananların birikimi sonucunda Emre gönderildi..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Emre ve Fenerbahçemiz açısından hayırlısı olsun.

Üzüldüm iyi oyuncuydu ama Aykut Kocamanın aklındaki 3 lü büyük ihtimal Topal-Cristian-Topuz şeklinde.Cristian geçtiğimiz sezon Emreden skor ve oyun olarak daha çok katkı yaptı 2 çalışkan oyuncu Topal ve Topuz 1 tane de üretken isim Cristian bence orta saha böyle olacak.Diarra Capoune gibi egzantirik isimler artık beklemiyorum.

Gündemde oluşan haberlerden yola çıkarak bi kadro yapmak gerekirse

----------------------Volkan-----------------------
    GG---------Y.T--------------Y.T---------Hasan
    -------------------------------------------------------
    ----------------------Topal-------------------------
    -------------Topuz--------Cristian---------------
    Y.T-----------------------------------------Stoch
    ----------------------Sow---------------------------

3 tane kaliteli yabancı transfer bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emre'nin transferi bence bugün kesinleşmedi, en azından 1 aylık bir altyapısı vardır. Bence Fenerbahçe için geçen sene giden oyunculardan daha önemli bir kayıp oldu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yobo , Leicester City'ye gidebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Topuz ortada oynamaz gençler zorlamayın, Pas tekniği çok zayıf ve ileri katedemiyor.. Emre sakatken ve cezalıyken bi çok kez denedi Aykut Hoca ama olmadı topuz oraya.. Oraya da bi transfer şart..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Emre'nin gidecegi belliydi aslında Aykut Kocaman'ın kadroya almayısından filan.Taktik tercihi filan fasarya bunlar ultimatomu verdi en sonunda da gönderdi.Basında sagolsun baskıları sonuc verdi.İnşallah aynı şey Volkan icinde olmaz.Oyun tarzı filan degil de sahada Emre ruhlu bir oyuncu göremeyecegim icin üzgünüm.Umarım yerine oyuncu bulunmustur son güne kadar bırakılmaz.Yobo'da alınmayacaksa hemen yerine adam bulunmalı.Transferi ön elemelere kadar bitirmeliyiz bana kalırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre'nin Cristian'la tartışmasının sebebi: Cristian oyun durduktan sonra girer. Top bizdeyken Cristian tutup rakibe atar. Emre'de haklı olarak sen maçı izlemiyor musun? diye sitem eder.

Kaptan değil mi? Kaptanlığı geçtim Podolski Ballack'a tokat atmıştı. Podolski milli takımdan kovuldu mu? Maç içinde olur. Sonra halledilir. Kaldı ki böyle bir şey yok bizde. Bu kadar büyümedi olay.

Gökhan olayı ise BASINI ABARTMASI 1 maç sonra çıkıp el ele beraber 3'lü çektirmediler mi? Ama basın ne isterse biz onu biliriz..

O zaman Volkan'ı yollayalım. O da Emre gibi. Hiç bir farkı yok.

Hatta Bekir'i yollayalım. Her kavgada o var. Her kavgada kendi arkadaşını koruyor.

Sonuç mu? Sonuç hiç önemli değil. Yeterki oyuncumuz hırçın olmasın. Aman herkes sevsin onu Aman Aykut Kocaman bozulmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Emre'nin Cristian'la tartışmasının sebebi: Cristian oyun durduktan sonra girer. Top bizdeyken Cristian tutup rakibe atar. Emre'de haklı olarak sen maçı izlemiyor musun? diye sitem eder.

Kaptan değil mi? Kaptanlığı geçtim Podolski Ballack'a tokat atmıştı. Podolski milli takımdan kovuldu mu? Maç içinde olur. Sonra halledilir. Kaldı ki böyle bir şey yok bizde. Bu kadar büyümedi olay.

Gökhan olayı ise BASINI ABARTMASI 1 maç sonra çıkıp el ele beraber 3'lü çektirmediler mi? Ama basın ne isterse biz onu biliriz..

Hatta Bekir'i yollayalım. Her kavgada o var. Her kavgada kendi arkadaşını koruyor.

Sonuç mu? Sonuç hiç önemli değil. Yeterki oyuncumuz hırçın olmasın. Aman herkes sevsin onu Aman Aykut Kocaman bozulmasın.
    Biz sana A diyoruz sen A'dan başlayıp Z'ye gidiyosun.. Neyse anlaşamıcaz biz seninle..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Çok yanlış düşünüyorsun. Emre zaten gideceği play-off öncesinde belli olan bir oyuncuydu. Bu kadar büyütmeni anlamıyorum yarın öbür gün Alex gidince daha oynardı da Aykut Kocaman istemedi dersin.

Aykut Kocaman'dan kurtulma isteğini de anlamış değilim. İyi sonuçlarda takdir et kötü sonuçlarda nasılsa kurtulcaz. Çok yanlış bir psikoloji.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Arkadaşın Aykut Kocaman'la ilgili özel bir durumu var. Kutuplardaki penguen katliamlarından konuşsak, Aykut Kocaman'a bir şekilde bağlayacak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

@barahir

Valla Topuz ortada iş yapamaz diyorsak,stopere Ömer Toprağı alsın orta sahaya alsın yabancıyı yabancı sınırlamasından dolayı biryerlerden keseceğiz elimizde Topuz olduğu için en mantıklısı öyle bir kadro görünüyor ama tut kolundan getir yerli stoperi ozaman Topuz otursun kulübede

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu yılın tamamında birlik ve beraber olunduğu süreçte Aykut Kocaman'ı yargılayanlara hiç bir şekilde hak vermiyorum vermicemde. Ha 2012-2013 sezonu gelir Fenerbahçe oynayamıyordur. Sorun Aykut Kocamandadır. O zaman eleştirirsin ama sen bu dönemde her kötü maç sonrası bunu yapıyorsan ya bazı şeylerin farkında değilsindir ya da kişiye art niyetli yaklaşıyorsundur.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Arkadaşın Aykut Kocaman'la ilgili özel bir durumu var. Kutuplardaki penguen katliamlarından konuşsak, Aykut Kocaman'a bir şekilde bağlayacak.
    Haha aynen bende cevap verecem ona ama hiç takmıyorum yazdığı mesajları okumadan hızlıca sayfayı aşağıya getiriyorum,boşuna sinir olmaya gerek yok sizde öyle yapın

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Emre'nin gitmesine inanılmaz üzüldüm.Alex gitse bu kadar olurdu heralde.

Acaba Mehmet Topal'ı (geldi olarak düsünüyorum artık) Emre'nin yerine mi monte edicekler yoksa birini daha alıcaklar mı
    Topal oldukça defansif hemde hiç çıkmayan tarzda asla yerini doldurmaz.

Bende çok sağlam birinin geleceğini düşünüyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet Topal'a artık kesin gözüyle bakıyorum, Emre yerine değil ama kadroda yer alacak bir isim, orta sahaya da yabancı oyuncu alınacaktır.

Tabi bu hafta Tahkim Kurulu sonucu açıklayacak, mahkemede artık bir şeyler belli olacak, bu duruma göre transferler gerçekleşir. Avrupaya yine alınmazsak ha Emre olmuş ha olmamış, çok önemli değil.

Bir sıkıntı olmazsa transfer bombaları gelir, hem yerli hem yabancı, muhtemelen bu kararı bekleyen son aşamaya gelmiş transferler vardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mehmet Topal ile ilgili bir transfer girişimi olmadığını söyledi menajeri.Ama buna rağmen transfer ihtimali %50'ymiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Emre ile basının derdi olduğunu biliyoruz. Emre'yi göndermek için ellerinden geleni yaptılar ve bunu başardılar.

Yarın bir gün Volkan yollandığında çıkıp "1 Volkan değildir Fenerbahçe", " 1 Volkan gider, 1000 Volkan gelir" diye dolaşırsınız ortalıkta Çünkü basının bir sonraki hedefi Volkan Demirel..

Emre SK değil bu kulüp haklısınız. Fenerbahçe SK. Ama Aykut Kocaman SK'da değil.

Zaten seneye kurtulacağız. Bari kadroyu bozup gitmesin. Tek isteğim bu.
    Emre'yi basın gönderdi ha Çok ilginç bir tespit daha.
    Aykut Kocaman şu anda takımın teknik direktörü.Emre ise takımın bir oyuncusuydu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Emre'yi basın gönderdi ha Çok ilginç bir tespit daha.
    Aykut Kocaman şu anda takımın teknik direktörü.Emre ise takımın bir oyuncusuydu.
    O tam bir Aykut Kocaman düşmanıdır
    Bişey anlatamazsın yani bende çok sevmiyorum yönetimini ama bu derece nefrete vurmuyorum bu işi boşver.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İspanya’da Valencia forması giyen Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak, Spor Servisi programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Altıparmak, Fenerbahçe’nin milli futbolcu ile ilgilendiğini, ancak Valencia kulübüne teklif yapılmadığını söyledi.

Beklediğim gibi, şu kararlar açıklanmadan adım atılmaz, hele bir şu haftayı bir atlatalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hey Allah'ım ya. Biri gelir burada Emre'ye kin kusar. Aynı şeyi ben Aykut Kocaman'a yapınca olay olur.

O okumadan hızlıca aşağıya geçiyorum lafına çok güldüm. Teşekkürler

Çok değil sadece 2-3 sene önce burada Aragones'e sadece küfür edilmediği kalmıştı. Çok net hatırlıyorum bunu. Keza Daum'un 2 sene önce gördüğü tepkiler aynı yöndeydi.

Değişen tek şey isim. Daum - Aragones yerine Aykut Kocaman o kadar. Ben sevmiyorum bu adamı ve kulüpte kalmasını istemiyorum. Kendisini sevdirmek istiyorsada çıkıp sene başında Başbakan ile ne konuştuğunu açıklasın. Böylece bir yerden başlamış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bak yine konunun içine başkalarını çekiyosun örnek olarak ama örnek olamayacaklarını sen de biliyosun..

Senin bulunduğun zihniyet zamanında Lucescu'ya "Korkak futbol oynatıyor" diyenlerle aynı..

Mesaj Yetkileri