Originally Posted by
byariff
Ergin Ataman: Çocukluğumdan beri Galatasaraylıyım. UEFA zaferini statta yaşadım.
Ergin Ataman: Eskiye nazaran daha sakin olarak maçları yönetiyorum. Galatasaray taraftarı gereken heyecanı yaratıyor zaten.
Ergin Ataman: Geçen seneki EL maçlarını izledim, inanılmaz bir atmosfer vardı. Böyle bir atmofesle ilk defa karşılaştım.
Ergin Ataman: Galatasaray taraftarının geçen sene yarattığı atmosferi bu sene hem EuroCup' ta hemde ligde yaratacağına inanıyorum.
Ergin Ataman: O atmosferin rakiplere yaşattığı psikolojik baskıyı iyi yaşadığım için çok iyi biliyorum.
Ergin Ataman: Türkiye' ye ilk basketbolu getiren kulüp Galatasaray. Galatasaray'ın önemli bir basketbol geçmişi var.
Ergin Ataman: Basketbolun içinden gelmiş Lütfi Arıboğan ve Murat Özyer ile çalışmak bana da büyük bir heyecan veriyor.
Ergin Ataman: Avrupada son 10 yılın en iyi koçları düşünüldüğünde Türkiyeden iki koç girer, biride benim.
Ergin Ataman: Başkanımızın stadın arka tarafını gösterip buraya salon yapacağız demesi beni çok mutlu etti.
Ergin Ataman: Stadımızda yeni yapılan localardan alma isteğimi Pazarlama AŞ' ye ilettim.
Ergin Ataman: UEFA kupası döneminde iç sahadaki bütün maçlara gittim.
Ergin Ataman: Fatih hoca ile aynı çatı altında çalışmak benim için büyür bir onur. Beni etkileyen iki isim Fatih Terim ve Aydın Örs'tür.