Sayfa 6 / 29 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 870 sonuç

Konu: TBL Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kerem hakikatten müthiş transfer olur. Andric'le yolları ayrıldı maalesef, Eurocup'ı götürürdü rahatlıkla Andric. Tutku da büyük ihtimal ayrılacak. İyi yabancı bir uzun ve Kerem Gönlüm'ü alıp mevcut kadroyu korusak bile çok iyi olur.

Ama ben kesinlikle Ergin Ataman'la başarılı olacağımızı düşünmüyorum. 3'ünü almak için bonservis vermemiz lazım ve saçma bir hamle olur 3 oyuncuya bonservis ödemek. Hawkins-Bonsu gelebilse güzel olurdu aslında. Arroyo müthiş bir oyuncu ama Gordon'a yazık ederiz. Gordon bu takımda öyle böyle kalmalı. Shipp de dönecek. Shumpert giderse eğer Türk pasaportu olacak bir de.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

MEDICANA'DAN AÇIKLAMA

Yeni sezonda sponsorumuz olması beklenen ve yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydedilen Medicana Sağlık Grubu, bugün konuyla ilgili olarak bir açıklama yayınladı.

Yapılan yazılı açıklamada, konuyla ilgili olarak şu ifadeler yer aldı:

“Medicana Sağlık Grubu hakkında son günlerde medyada ve sosyal mecralarda, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün amatör takımlarına, basket takımına ve genel olarak sağlık sponsorluğuna aday olduğu yönünde haberler yayınlanmaktadır.

Bu konuda Beşiktaş Jimnastik Kulübü, İkinci Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ ve Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer ile görüşülmüş, karşılıklı son derece sıcak bir temas sağlanmıştır.

Toplantıda genel olarak Medicana Sağlık Grubu ve Beşiktaş Kulübü’nün hangi alanlarda çalışabilecekleri esasları üzerinde durulmuş, herhangi bir bütçe karşılıklı olarak telaffuz edilmemiştir. Medicana Sağlık Grubu, sektörün öncü sağlık kuruluşlarından biri olarak spor sponsorluğuna önem vermektedir. Bu vizyon ile Beşiktaş Spor Kulübü ile yan yana spora ve sporcu sağlığına hizmet etmekten ve uzun soluklu destek olmaktan onur duyacaktır.

Medicana Sağlık Grubu, 25 Haziran 2012 Pazartesi günü gerçekleştireceği olağan Yönetim Kurulu toplantısında Beşiktaş Kulübü ile sponsorluk çalışmalarını gündemine alacaktır.

Toplantı ardından alınan karar, kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla siz değerli basın mensupları ile paylaşılacaktır.”

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yolun Açik Olsun Aslan Yurekli Hocam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonu hüzünlü oldu.Yolu açık olsun.Taraftarın her zaman bir numarasıdır bundan sonra.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ergin Ataman'a kanım kaynamadı henüz, Oktay hocayı çok sevdiğimden belki... Bana göre Türkiye'nin 1 numarası Oktay Mahmuti, çok büyük bir kayıp oldu bizim için.

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Medicana sponsor olmaktan vazgeçmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın işi zor bundan sonra.

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    Medicana sponsor olmaktan vazgeçmiş.

Bilindiği üzere; Medicana Sağlık Grubu ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü görüşmelerinde ele alınan spor sponsorlukları çerçevesinde; Beşiktaş Kulübü sağlık sponsorluğu, Amatör Takımlar Sponsorluğu ve Basketbol Şubesi Sponsorluğu gündeme gelmiş ve Medicana Sağlık Grubu olağan Yönetim Kurulunda görüşüleceği bilgisi paylaşılmıştı. Medicana Sağlık Grubu ve Beşiktaş yöneticileri arasında temas sağlanmış, sponsorluk bütçesi netleştirilmemişti.

Beşiktaş Basketbol takımı gibi değeri her geçen gün yükselen ve Euro Lig düzeyinde uluslararası iddiada bir takımın sponsorluk maliyetleri, kamuoyunun da takdir ettiği üzere yüksektir. Bu kabul ile konuyu değerlendiren Yönetim Kurulumuz, Medicana Sağlık Grubu 2012 ve 2013 yılları için set edilmiş iletişim ve sponsorluk bütçesinin, yıl içerisinde söz konusu sponsorluk bedeli düzeyinde artırılmasının mümkün olmadığına karar vermiştir.

Beşiktaş Kulübü yöneticileri ve Beşiktaş camiası ile yan yana olmaya çok önem veren ve uzun soluklu bir işbirliğini arzu eden Grubumuz, Beşiktaş Kulübü’nün diğer amatör takımlarının sponsorluğuna ve kulübün sağlık sponsorluğuna adaylığını sürdürecek ve Beşiktaş Kulübü ile yan yana spora ve sporcu sağlığına destek vermekten onur duyacaktır.

Siz değerli Basın Mensupları aracılığı ile spor kamuoyunun bilgisine sunarız.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Önceki akşam Oktay'la(Mahmuti) karşılaştım.Yıllardır tanırım. Ağzından küfür duymadığım için sordum."Senin küfür ettiğini hayatımda duymadım. Ne oldu da yönetime küfür ettin?"

Gözleri doldu bir anda

Küfretmedim. Asla da etmem. Niye böyle bir şey uydurdular anlamak da mümkün değil. Herhalde taraftar karşısında kendilerini haklı konuma geçirmek isteyenler oldu yönetimde. Emin ol bilmiyorum.En üzüldüğüm, 10 yaşındaki kızımda öyle zannediyor.Etmedim etmemde.. "dedi.."

Kızdım Oktay'a
    "Kabahat sende" dedim. "Hak edene Küfür edeceksin."
    biraz önce böyle bişey gördüm dogruluk payı nedir valla dogruysa bi hesap vermeli yönetim bu konu hakkında

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kobe: ''Türkiye en iyisi''

Dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant, Türkiye Basketbol Ligi'ne övgüler yağdırdı.

Avrupa’da oynanan basketbol seviyesinin çok yükseldiğini belirten Kobe Bryant, “Avrupa’nın şu anda en çekişmeli ligi Türkiye’ye ait. Yıllardır İspanya Ligi bu alanda başı çekse de Türkiye şu anda Avrupa’nın en iyi ligine sahip olabilir” dedi.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=29212

Buram buram reklam kokuyor Kobe'nin açıklamaları.TBL'yi izlememiştir dahi.Türk Hava Yolları ile sponsorluk anlaşmaları var tamamen bu yüzden.Söyledikleri her ne kadar gerçekten uzak olmasa bile inandırıcı değil.Zaten son zamanlar da performansı ve popüleritesi düştü ne kadar reklam o kadar ekmek hesabında Kobe...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kobenin demesine gerek yok ama ligimiz gerçektende çogu ligden kaliteli gelen oyuncular vs onu gosteriyor.

Katılıyorum.Artık ciddi yatırımlar var basketbola.Sadece kulüpler değil Federasyon da iyi götürüyor işi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    Önceki akşam Oktay'la(Mahmuti) karşılaştım.Yıllardır tanırım. Ağzından küfür duymadığım için sordum."Senin küfür ettiğini hayatımda duymadım. Ne oldu da yönetime küfür ettin?"

Gözleri doldu bir anda

Küfretmedim. Asla da etmem. Niye böyle bir şey uydurdular anlamak da mümkün değil. Herhalde taraftar karşısında kendilerini haklı konuma geçirmek isteyenler oldu yönetimde. Emin ol bilmiyorum.En üzüldüğüm, 10 yaşındaki kızımda öyle zannediyor.Etmedim etmemde.. "dedi.."

Kızdım Oktay'a
    biraz önce böyle bişey gördüm dogruluk payı nedir valla dogruysa bi hesap vermeli yönetim bu konu hakkında
    Bunu yeni gördüm de Oktay Mahmuti gayet küfürbaz bir insandır, inşallah birgün bench'in arkasında oturursunuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by semih99999 View Post

Gözleri doldu bir anda

Kızdım Oktay'a
    Son satırı okuyana kadar inanmıştım ama başkasının yazdığını anlayınca "amaan" dedim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Fatih Altaylı'nın yazısıydı bu Cihan ben de okumuştum daha önce. Ama küfür etmeme olayına ben inanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ergin Ataman: BJK' de sezon sonunda beklentiler karşılanmadı. Bende gurur duyduğum Türkiye'nin en büyük camiası Galatasaray' a geldim.

Ergin Ataman: Erceg ile ilgilendik ama CSKA devreye girince vazgeçmek zorunda kaldık. Ondan daha iyi bir oyuncu olan Macvan ile anlaştık.

Ergin Ataman: Gordon' u çok tutmak istedik ama Efes büyük bir teklif yaptı. Lucas hem Oktay hoca ile çalışmak hemde EL' de oynamak istedi.

Ergin Ataman: Lakovic geçen sene çok katkı veremedi. Benim sistemimde çok fazla verimli olamayacağını düşünüyorum. Domercant'ı tercih ettik.

Ergin Ataman: Shipp' in sakatlığı konusunda endişelerimiz vardı,Hawkins' i geçen seneki performansı, winner özelliği nedeniyle tercih ettik.

Ergin Ataman: Kaimakoglu ile anlaşmaya yakındık fakat EL takımları devreye girince sabırla beklediğimiz Macvan ile anlaştık.

Ergin Ataman: İstediğim bütün oyuncuları alma şansım oldu. Galatasaray yönetimine bu güvenden ve desteğinden dolayı çok teşekkür ederim.

Ergin Ataman: Oktay Mahmuti' yi kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Çok iyi bir yerli ve genç oyuncu kadromuz var.

Bu genç yerli kadronun üstüne İlkan, Engin, Cenk gibi eklemelerde oldu. Önümüzdeki 5-6 yıl milli takımın çekirdeğini oluşturacak bir kadro.

Ergin Ataman: Bir Galatasaraylı olarak Oktay Mahmuti'ye teşekkür ediyorum. Çok iyi iki sezon geçirdiler, EL' de büyük işler yaptılar.

Ergin Ataman: Bu büyük kulüp yapımız ve vizyonumuzla kısa bir süre içinde EL' de daimi olacağımız düşünüyorum.

Ergin Ataman: Galatasaray basketbol takımı katılacağı her kupada şampiyonluk hedefleyecektir.

Ergin Ataman: 2 yaşında ki oğlum bile 3 kupa diye baskı yapıyor. Bunu başarmış biri olarak yine yapacağıma inanıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ergin Ataman: Çocukluğumdan beri Galatasaraylıyım. UEFA zaferini statta yaşadım.

Ergin Ataman: Eskiye nazaran daha sakin olarak maçları yönetiyorum. Galatasaray taraftarı gereken heyecanı yaratıyor zaten.

Ergin Ataman: Geçen seneki EL maçlarını izledim, inanılmaz bir atmosfer vardı. Böyle bir atmofesle ilk defa karşılaştım.

Ergin Ataman: Galatasaray taraftarının geçen sene yarattığı atmosferi bu sene hem EuroCup' ta hemde ligde yaratacağına inanıyorum.

Ergin Ataman: O atmosferin rakiplere yaşattığı psikolojik baskıyı iyi yaşadığım için çok iyi biliyorum.

Ergin Ataman: Türkiye' ye ilk basketbolu getiren kulüp Galatasaray. Galatasaray'ın önemli bir basketbol geçmişi var.

Ergin Ataman: Basketbolun içinden gelmiş Lütfi Arıboğan ve Murat Özyer ile çalışmak bana da büyük bir heyecan veriyor.

Ergin Ataman: Avrupada son 10 yılın en iyi koçları düşünüldüğünde Türkiyeden iki koç girer, biride benim.

Ergin Ataman: Başkanımızın stadın arka tarafını gösterip buraya salon yapacağız demesi beni çok mutlu etti.

Ergin Ataman: Stadımızda yeni yapılan localardan alma isteğimi Pazarlama AŞ' ye ilettim.

Ergin Ataman: UEFA kupası döneminde iç sahadaki bütün maçlara gittim.

Ergin Ataman: Fatih hoca ile aynı çatı altında çalışmak benim için büyür bir onur. Beni etkileyen iki isim Fatih Terim ve Aydın Örs'tür.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Pianigiani Ergin Atamanın yardımcısıydı bakalım boynuz kulağı geçebilecekmi bu oyuncularla geçer diyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ergin Ataman: Çocukluğumdan beri Galatasaraylıyım. UEFA zaferini statta yaşadım.

Ergin Ataman: Eskiye nazaran daha sakin olarak maçları yönetiyorum. Galatasaray taraftarı gereken heyecanı yaratıyor zaten.

Ergin Ataman: Geçen seneki EL maçlarını izledim, inanılmaz bir atmosfer vardı. Böyle bir atmofesle ilk defa karşılaştım.

Ergin Ataman: Galatasaray taraftarının geçen sene yarattığı atmosferi bu sene hem EuroCup' ta hemde ligde yaratacağına inanıyorum.

Ergin Ataman: O atmosferin rakiplere yaşattığı psikolojik baskıyı iyi yaşadığım için çok iyi biliyorum.

Ergin Ataman: Türkiye' ye ilk basketbolu getiren kulüp Galatasaray. Galatasaray'ın önemli bir basketbol geçmişi var.

Ergin Ataman: Basketbolun içinden gelmiş Lütfi Arıboğan ve Murat Özyer ile çalışmak bana da büyük bir heyecan veriyor.

Ergin Ataman: Avrupada son 10 yılın en iyi koçları düşünüldüğünde Türkiyeden iki koç girer, biride benim.

Ergin Ataman: Başkanımızın stadın arka tarafını gösterip buraya salon yapacağız demesi beni çok mutlu etti.

Ergin Ataman: Stadımızda yeni yapılan localardan alma isteğimi Pazarlama AŞ' ye ilettim.

Ergin Ataman: UEFA kupası döneminde iç sahadaki bütün maçlara gittim.

Ergin Ataman: Fatih hoca ile aynı çatı altında çalışmak benim için büyür bir onur. Beni etkileyen iki isim Fatih Terim ve Aydın Örs'tür.
    Baya ısındım Ergin Ataman'a.Fatih Terim gibi efsane olabilir bizde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Murat Ozyer : Milli takimi alet etmeyin !

Murat hocada yazmis milli takimdaki staff ve fenerbahceden 2 oyuncu , galatasaraydaki furkan ve gokseni"ni ayartmaya calisiyorlarmis

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Murat Ozyer : Milli takimi alet etmeyin !

Murat hocada yazmis milli takimdaki staff ve fenerbahceden 2 oyuncu , galatasaraydaki furkan ve gokseni"ni ayartmaya calisiyorlarmis
    Murat Özyer'de Milli takımı alet etmesin adam gibi çıkıp Kaptırdık İlkan'ı desin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Murat Özyer'de Milli takımı alet etmesin adam gibi çıkıp Kaptırdık İlkan'ı desin.
    Algıda seçicilik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlkan olayından sonra böyle haberlerin çıkmasına şaşırmıyorum.

Çoğu sitede aynı haber, haberde belirtilen işte İlkan ve Emir 'orada süre bulamazsınız Fener'e gelin' falan diye baskı kuruyormuş. Süre bulamayacağı takım geçen sene ilk 5 çıktığı takım, gelip de süre bulacağı takımın kadrosu geldiği takımdan daha iyi oyuncularla dolu, mantıksız haber.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

harun erdanay dan yalanlama geldi bende sanmıyorum kampta böyle işler dönecegini ya da dogru olmadıgına kendimi inandırmak istiyorum yoksa durum çok vahim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Keşke Murat Özyere bunların asılsız olduğu söylenseymiş.. Delinin biri kuyuya taş atıyo, çıkar çıkarabilirsen..
    ergin ataman ‏@erginataman
    Arkadaslar milli takimimiz cok onemli maclar oynuyor asilsiz spekulasyonlara kulak asmayin, oyuncularimizin moralini bozmayalim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Göksenin KÖKSAL ‏@61goksenin
    Cikan iddalar tamamiyle gercek disidir hepimiz milli takimin basarisi icin buradayiz ve buraya gelirken klup formalarimizi cikarip geliyoruz
    Göksenin de bizzat yalanladığına göre bu konu fazla uzamaz umarım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spekülasyonlar umurumda değil. Sadece İlkan'ın Fenerbahçe formasıyla Abdi İpekçi'ye gelmesini bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Geçen sene Reina’da yapılan şampiyonluk kutlamasının faturasını fazla bulan Beşiktaş yönetimi ödemesi için Ergin Ataman’a gönderdi. (AMK)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Geçen sene Reina’da yapılan şampiyonluk kutlamasının faturasını fazla bulan Beşiktaş yönetimi ödemesi için Ergin Ataman’a gönderdi. (AMK)
    Ergin Ataman yalanladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray Medical Park 87 - Montepaschi Siena 82

Yeni transferlerimizden Ersin Dağlı karşılaşmayı 4/11 saha içi ve 10/12 serbest atış isabetiy bulup 18 sayıyla tamamlarken Henry Domercant 5/9 saha içi isabetiyle 17 sayı, 4 ribaund üretti. Genç pivot Sertaç Şanlı 26 dakika süre alıp 7/9 saha içi isabetiyle 14 sayı, 5 asist, David Hawkins 5/14 saha içi isabetiyle 11 sayı, 9 ribaund, 2 top çalma, 2 blok, 3 asist, Jamont Gordon 4/6 saha içi isabetiyle 9 sayı, 5 ribaund, 4 asist kaydetti. Cenk Akyol 9, Engin Atsür de maçı 8 sayıyla tamamladı.

Sayfa 6 / 29 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri