Bu akşam D&R dan alıyorum :)
Printable View
Bu akşam D&R dan alıyorum :)
http://www.greenmangaming.com/s/tr/e...-manager-2013/
%25 indirim kodu ile 30 dolara denk geliyor ve steame aktarabiliyorsunuz.
Ürünler KDV Adet Birim Fiyat (TL) Toplam Fiyat (TL)
Football Manager 2013 Pc 18 1 62,89 62,89
indirimler
0,00
Ara Toplam
53,30
KDV
9,59
Kargo Ücreti
4,18
Genel Toplam
67,07
Steam'den alacaktım ama hepsiburada ve dr fiyatları çok uygun. Kargo dahil 67 TL ye aldım :) Türkçe çıkmasa almayacaktım.
Playstore'den ön sipariş vereceğim ve fiyatı faturaya yansıyacak. Merak ettiğim oyun çıktığında ben İzmir'de,-sipariş verdiğim yerde- olmayacağım yine de gittiğim yerde oyunu indirebilir miyim ? Bilgi verirseniz sevinirim.
d&r de kargo ve kdv dahil 62 tl ye geliyor.
D&R'dan, İngilizce dil seçeneğinin olup olmadığını sorduğum maile "var" cevabını aldım. Bugün de "Diğer standart dilleri içermektedir." bilgisini gördüm. Oyunu İngilizce oynamak isteyenler gönül rahatlığı ile alabilir.
D&R'dan ön sipariş versem kredi kartı gerekir mi?
Kredi kartı ve havale oluyor sadece.
Benim anlamadığım Steam'deki FM versiyonlarının( bir tane yok satılan ) hiç birisinde Türkçe ile diğer standart diller bir arada yokken nasıl D&R öyle satabiliyor.
D&R böyle satmıyor arkadaşım. oyunu tedarikçi firma getiriyor.tedarikçi firmanın verdiği bilgiye görede sizi bu şekilde bilgilendiriyor.
İyi güzel fakat tedarikçi firma ARAL. ARAL'ın sitesinde böyle bir bilgi yokken D&R'da olması ilginç.
valla aralıda aradım onlarda aynı bilgiyi verdiler. sitelerinde ürün bilgisinin altında türkçe olduğuda yazmıyor.
Bugüne kadar korsan oynadığım bu oyunu, sırf türkçe çıkacağı için bugün ttnet playstore'dan ön siparişimi verdim. Benim gibi önce türkçe sonra orjinal oyun diyen çoğu kişi orjinal alıcaktır oyunu.
D&R'den 62.99'a sipariş verdim. Bu yılda orjinal alıma katkıda bulundum. Oyunumuzun Türkçe çıkmaya devamı için sizlerde orjinale başvurun arkadaşlar.
Bayram dönemine gelirse oyun çıkışı kargo ve gümrükte baya sıkıntı yaşanabilir.
Bugün Playstore & TTNET yetkilileri ile toplantıdaydım. Misyonumuz olan orijinal oyun kullanımını arttırmak için kendileriyle ortak bir faaliyet yürüteceğiz. Bu ileriki yıllarda hem daha uygun fiyatlara hem de daha iyi şartlarda oyun satış kanalı olmamız açısından da önem arz etti. Kısa bir süre sonra satış kanalımız açılacak.
1) Steamde eklenen sürümde dil seçeneği olarak sadece Türkçe gözüküyor.Ama bu tam olarak net sayılmaz çünkü Türkçe denmediği halde Türkçe dil desteğiyle steamde olan oyunlar var.
2) D&R'e özel bir sürüm yok.D&R'den aldığınız oyunuda steamden aktifleştireceksiniz bir nevi steamlli sürüm sahibi oluyorsunuz.Eğer D&R'den aktifleştirdiğinizde ingilizce olursa Steamdekinde de ingilizce seçeneği olur kafana takılmasın
3) Bu doğrudur şuanda en avantajlısı D&R ama ben fazla para veririm çıktığında anında oynarım diyorsanız Steam en avantajlısı çünkü D&R'oyun çıktığı gün kargolar yani bir kaç gün feraget edebilirsiniz
Ben de hepsiburada'dan vereceğim ön sipariş.
arkadaşlar d&r a bende mail atmıştım cevap gelmiş.İngilizce dili var mı diye sormuştum,ingilizce ve diğer standart diller var demişler.Gönül rahatlığı ile d&r'dan sipariş verebilirsiniz.
Arkadaşlar en ucuz d&r da bulabildim ben. 62 tl ye. bu adamlardan yaklaşık 500 tl lik alışveriş yapan biri olarak söylemeliyim güvenilir ve sistematikler. Bence d&r..
Geçen sene de D&R'dan satın almıştım. Çıktığı günün sabahı getirmişlerdi oyunu. Memnun kaldığım için ve ucuz olduğu için yine oradan aldım ben.
D&R dan havale ile 61,73 TL karşılığı siparişimi vermiş bulundum. Bu mutlu anımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Aha buda dekont
http://f1209.hizliresim.com/11/m/d6516.png
EDIT: Ayrıca burdan ING'ye bütün kötü niyetli duygularımı bildirmek istiyorum. Hatta ****** ****** ******* ****** ****** ****** bankası diyerek sözlerime son noktayı koymak istiyorum. :D:D:D