Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 503 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Ön Sipariş Açıldı

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Bu akşam D&R dan alıyorum

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kutulu, kutusuz, kartlı, kartsız hiçbir şekil farketmeden en ucuz nerede satılıyor şuan ?

http://www.greenmangaming.com/s/tr/e...-manager-2013/

%25 indirim kodu ile 30 dolara denk geliyor ve steame aktarabiliyorsunuz.

Ürünler KDV Adet Birim Fiyat (TL) Toplam Fiyat (TL)
    Football Manager 2013 Pc 18 1 62,89 62,89
    indirimler
    0,00
    Ara Toplam
    53,30
    KDV
    9,59
    Kargo Ücreti
    4,18
    Genel Toplam
    67,07

Steam'den alacaktım ama hepsiburada ve dr fiyatları çok uygun. Kargo dahil 67 TL ye aldım Türkçe çıkmasa almayacaktım.

Quote Originally Posted by Lestad View Post
    http://www.greenmangaming.com/s/tr/e...-manager-2013/

%25 indirim kodu ile 30 dolara denk geliyor ve steame aktarabiliyorsunuz.
    steam e nasıl aktarıyoruz acaba bu konuda bilgi verebilrmisin.. teşekkürler şimdiden

Quote Originally Posted by 15cnbrk12345 View Post
    steam e nasıl aktarıyoruz acaba bu konuda bilgi verebilrmisin.. teşekkürler şimdiden
    Türkçe dil destekli sürüm yok o sitede,belki eklerken algılayıp Türkçe yapabilir diyeceğim ama garantisi yok riske girmeyin derim.
    Oyun steamwork nereden alırsanız steame gelirsiniz.Bu yüzden o siteden aldığınızda size key vericek onuda steame ekleyeceksiniz

Playstore'den ön sipariş vereceğim ve fiyatı faturaya yansıyacak. Merak ettiğim oyun çıktığında ben İzmir'de,-sipariş verdiğim yerde- olmayacağım yine de gittiğim yerde oyunu indirebilir miyim ? Bilgi verirseniz sevinirim.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by batu21 View Post
    Playstore'den ön sipariş vereceğim ve fiyatı faturaya yansıyacak. Merak ettiğim oyun çıktığında ben İzmir'de,-sipariş verdiğim yerde- olmayacağım yine de gittiğim yerde oyunu indirebilir miyim ? Bilgi verirseniz sevinirim.
    KEY'i internet ortamında kaydederseniz istediğiniz yerde oyunu indirip oynama şansınız olacaktır.

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    KEY'i internet ortamında kaydederseniz istediğiniz yerde oyunu indirip oynama şansınız olacaktır.
    Siparişi veriyorum öyleyse buradan. Teşekkür ederim.

9. Default

d&r de kargo ve kdv dahil 62 tl ye geliyor.

D&R'dan, İngilizce dil seçeneğinin olup olmadığını sorduğum maile "var" cevabını aldım. Bugün de "Diğer standart dilleri içermektedir." bilgisini gördüm. Oyunu İngilizce oynamak isteyenler gönül rahatlığı ile alabilir.

D&R'dan ön sipariş versem kredi kartı gerekir mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kredi kartı ve havale oluyor sadece.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri

Diğer başlıktaki sorumu alıntılayayım:

Quote Originally Posted by amateur View Post
    Şu noktaları netleştirelim:

- Steam üzerinden alınan oyunlarda İngilizce seçeneği olmayacak.

- D&R'ın sitesi üzerinden satılan sürümde hem Türkçe, hem diğer standart dillerin desteği olacak.

- Steam sürümü $39,99 iken D&R'ın sattığı sürüm şu an 62,99; değil mi?

Eğer bu üç bilgi doğruysa, Steam pre-order'ımı iptal etme konusunda yardım istiyorum.

14. Default

üç bilgide dorudur arkadaşım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım Steam'deki FM versiyonlarının( bir tane yok satılan ) hiç birisinde Türkçe ile diğer standart diller bir arada yokken nasıl D&R öyle satabiliyor.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

16. Default

D&R böyle satmıyor arkadaşım. oyunu tedarikçi firma getiriyor.tedarikçi firmanın verdiği bilgiye görede sizi bu şekilde bilgilendiriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İyi güzel fakat tedarikçi firma ARAL. ARAL'ın sitesinde böyle bir bilgi yokken D&R'da olması ilginç.

Steam ID: fotosuki

18. Default

valla aralıda aradım onlarda aynı bilgiyi verdiler. sitelerinde ürün bilgisinin altında türkçe olduğuda yazmıyor.

19. Default

Bugüne kadar korsan oynadığım bu oyunu, sırf türkçe çıkacağı için bugün ttnet playstore'dan ön siparişimi verdim. Benim gibi önce türkçe sonra orjinal oyun diyen çoğu kişi orjinal alıcaktır oyunu.

D&R'den 62.99'a sipariş verdim. Bu yılda orjinal alıma katkıda bulundum. Oyunumuzun Türkçe çıkmaya devamı için sizlerde orjinale başvurun arkadaşlar.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Bayram dönemine gelirse oyun çıkışı kargo ve gümrükte baya sıkıntı yaşanabilir.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by harun26180 View Post
    Bugüne kadar korsan oynadığım bu oyunu, sırf türkçe çıkacağı için bugün ttnet playstore'dan ön siparişimi verdim. Benim gibi önce türkçe sonra orjinal oyun diyen çoğu kişi orjinal alıcaktır oyunu.
    Bugün Playstore & TTNET yetkilileri ile toplantıdaydım. Misyonumuz olan orijinal oyun kullanımını arttırmak için kendileriyle ortak bir faaliyet yürüteceğiz. Bu ileriki yıllarda hem daha uygun fiyatlara hem de daha iyi şartlarda oyun satış kanalı olmamız açısından da önem arz etti. Kısa bir süre sonra satış kanalımız açılacak.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by timsah83 View Post
    D&R böyle satmıyor arkadaşım. oyunu tedarikçi firma getiriyor.tedarikçi firmanın verdiği bilgiye görede sizi bu şekilde bilgilendiriyor.
    Anlıyorum fakat sorum değişmiyor sadece isim değişiyor. Tekrar yazayım, Aral nasıl bu şekilde satabiliyor Steam'deki farklı versiyonlar içerisinde hiç birinin hem Türkçe hem diğer standart diller olmamasına rağmen.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

24. Default

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Anlıyorum fakat sorum değişmiyor sadece isim değişiyor. Tekrar yazayım, Aral nasıl bu şekilde satabiliyor Steam'deki farklı versiyonlar içerisinde hiç birinin hem Türkçe hem diğer standart diller olmamasına rağmen.
    telefon açıp sorabilirsin.

1) Steamde eklenen sürümde dil seçeneği olarak sadece Türkçe gözüküyor.Ama bu tam olarak net sayılmaz çünkü Türkçe denmediği halde Türkçe dil desteğiyle steamde olan oyunlar var.

2) D&R'e özel bir sürüm yok.D&R'den aldığınız oyunuda steamden aktifleştireceksiniz bir nevi steamlli sürüm sahibi oluyorsunuz.Eğer D&R'den aktifleştirdiğinizde ingilizce olursa Steamdekinde de ingilizce seçeneği olur kafana takılmasın

3) Bu doğrudur şuanda en avantajlısı D&R ama ben fazla para veririm çıktığında anında oynarım diyorsanız Steam en avantajlısı çünkü D&R'oyun çıktığı gün kargolar yani bir kaç gün feraget edebilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de hepsiburada'dan vereceğim ön sipariş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar d&r a bende mail atmıştım cevap gelmiş.İngilizce dili var mı diye sormuştum,ingilizce ve diğer standart diller var demişler.Gönül rahatlığı ile d&r'dan sipariş verebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar en ucuz d&r da bulabildim ben. 62 tl ye. bu adamlardan yaklaşık 500 tl lik alışveriş yapan biri olarak söylemeliyim güvenilir ve sistematikler. Bence d&r..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene de D&R'dan satın almıştım. Çıktığı günün sabahı getirmişlerdi oyunu. Memnun kaldığım için ve ucuz olduğu için yine oradan aldım ben.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

D&R dan havale ile 61,73 TL karşılığı siparişimi vermiş bulundum. Bu mutlu anımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Aha buda dekont

EDIT: Ayrıca burdan ING'ye bütün kötü niyetli duygularımı bildirmek istiyorum. Hatta ****** ****** ******* ****** ****** ****** bankası diyerek sözlerime son noktayı koymak istiyorum.
    Last edited by kasım akdemir : 19.Eylül.2012 at 15:52 Reason: Hakaret

Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri