nerdeyse türkiye'Deki çoğu teknik direktör değişiklik yansıtılmamış umarım düzeltilir bu :)
Printable View
nerdeyse türkiye'Deki çoğu teknik direktör değişiklik yansıtılmamış umarım düzeltilir bu :)
Bende mi bir sorun var yoksa bu Hazırlık maçları iptal edilmiyor mu ?
Bazı maçlar edilmiyor ama ?
Aynen oyle yaptilar. :)
Su anda hem oyuncularin dripling yaparken fazla hizli olmalari, hem de onlari savunan oyuncularin topu kapmak icin yeterince hamle yapmamalari sorunu var.
Bir yamada dripling asiriya kaciyor, digerinde cok aza iniyor. Orta noktasini bulacaklar yakinda.
Mac motorunda ufak bir degisiklik bile cok buyuk sorunlar ortaya cikartabiliyor maalesef ve en son degisiklikler gordugunuz cok kotu sonuclari ortaya cikartti. Yama cikmadan once son anda ah sunu da duzelteyim dememek lazim. :)
"sıfırı"da tüketmiş durumdalar bu update ile..
bizim demekki taktik diye debelenmemiz boşunaymış; kafamızdaki veya oynatmak istediğimiz taktiğe göre değil, maç motoruna göre taktik yapıyor olmamız gerekiyor noktasına geldik bu sene.
update den önce kullandığım taktikte harika işler çıkarırken update sonrası çuvalladı taktik.13.1.2 de başarılı olamadığım taktik ile 13.2 güncellemesinde ise coşmuş durumdayım :S oyuncular aynı,form durumları, moralleri vs aynı ama durum bu. mutlaka bazı düzeltmeler yapılmış ama çou şeyi hala düzeltemiyorlar.
Aynen kardeşim. Maç motoruna göre taktik yapmak zorunda kalmak gerçekten çok acı. Hayır Fm 12 de sadece oyuncuların pas ve kafa şutu hareketlerini değiştirseler. Kalecilerin topa reaksiyonlarını değiştirseler gerçekten kafiydi. Top fizikleri şu oynadığımız oyundan bin kat iyiydi Fm 12 de. Şimdi top resmen buzda kayıyor. Uzun pasların hepsi ya auta ya taca. Bir de anlamadığım nokta; grafik motorunda bu güncellemeleri yapan SI çalışanları 1 dk bile test etmiyorlar mı oyunun dinamiklerini değiştirdikten sonra. Bir maç bile yapmıyorlar anlaşılan ki 1 gün içerisinde herkes itiraz eder oluyor güncellemeler. İnşallah bu sorunlara bir çare bulunur oyundan soğumak üzereyim gerçekten :(
Bari sakatlıkları düzeltseydiler. Bence 13.1.3 teki en büyük sorun buydu, ama düzeltilmeyen tek sorun da bu. Sırf sakatlıklar yüzünden şu an oyunu oynamıyorum.
Sakatlık sorununu 13'de hiç yaşamadım diyecemde linç edilmekten korkuyorum :)
Hayir. Bu kadar kisa surede mac motorunun tamamen sifirdan yazilmasi mumkun degil. Yapilabilecek olsa, FM'in rakibi olurdu. :)
Bir tane onemli sey degisti. Topun hareketini etkileyen fizik kurallari.
Bunun degismesiyle de FM 2012'deki mac motorunun dengeli olmasini saglayan bazi parametreler yanlis sonuclar vermeye basladi. Simdi bu parametreleri, biraz da deneme yanilma yoluyla, bu degisiklige uydurmaya calisiyorlar.
Güncellemeyle birlikte pas organizasyonuna dayalı bir oyun oynamak imkansız hale gelmiş. Topu alan gidiyor..
Ben Galatasaray ile oynuyorum catir catir her mac garanti 400 500 pas oluyor.
Aynen öyle. :)
E bu adamlar ne zaman düzeltecekler, yani normale dönecek 2013-2014 sezonunda mı?
http://imgim.com/1812incid5794738.png
Tam bir rezillik bu güncelleme bi oyun keyfimiz vardı oda kalmadı takım iyice kötüye gidiyor 6 senedir oynuyorum bu kadar rezillik görmedim bu maçı 2-0 verdik kendi evimizde takım ligin en altında bizde playoffun içerisindeyiz ve ligin en altındaki takıma puan veriyoruz bu maçtan sonra takımdaki sakatlık sayısı 12 yi geçti bu dakikadan itibaren kayıtlı oyunu sildim ve oyunu kapattım güncelleme gelene kadarda açmayacağım REZİLLİK REZİLLİK REZİLLİK orjinal oyun aldığıma pişman oldum !
Kardeş, sakatlıklar olmadan 2-0 geriye düşmüşsün zaten. Bunda sakatlığa bağlanacak birsey yok. Ama bir maçta 4 sakatlık olması da çok abartılı tabiki. Her oyuncu için bir değişiklik yapsan bile 4.sakatını değiştiremedin. Yaklaşık 20 dk 10 kişi oynadın. Bu bile sinir bozucu birsey.
Yönetimden gelen sözleşme teklifime "sansasyonel transfer yapmak" şartını koydurdum, ünü dünya çapında olan 1 oyuncu ve 2 kıtasal üne sahip oyuncu transfer etmeme rağmen güven bölümündeki bar tırnak kadar bile oynamadı.
13.1.X'te hiç böyle olmamıştı, değişti mi? buglandı mı?
ilginç ve sinir bozucu bir olay...
maç içinde sol bekim sakatlandı dk 65, adamı oyundan almak için taktiklere girdim yedeklerde solbek olmadığı için taktik değiştirdim ve hazır taktiklerimden birini silip sıfırdan 3-5-2 ye döndüm. yeni talimatlar verdim. maç başladı maç sonuna kadar "taktik değiştiriliyor" diyip durdu her dakika, oyuncu değişikliği ise 15 dakika sonra yapıldı. Teknik bir hata olabilir, daha önce rastlamamıştım FM serilerinde bu hataya...
Bir şey daha dikkatimi çekti, uzun taç atışları olan oyuncular her maçta bir taç atışından neredeyse asist yapıyor (örneğin David Luis - Chelsea).
13.1.3 sakatlık bu kadar başıma gelmemişti, her maç 1 sakat veriyorum. Top sürme meselesine gelirsek bu kadar fazla abartılmasaydı çok güzel bir yenilik olurdu ama top alan adam boşta biri olsa bile ona vermeden dalıyor. Peşine 4-5 kişiyi takıyor. Aynen şu videodaki gibi ;
http://www.youtube.com/watch?v=zNAnvtUnofs
Bende son güncellemeden bir hayli muzdaribim. 13.1.3'e nasıl dönebilirim, ya da mümkünatı var mıdır?
Maç motorunda "itekledi" yerine "itti" yazması bile benim için yeterli bir güncellemedir valla. Ayrıca oyuncular hakkındaki antrenman raporlarında yapılan yenileme de baya güzel olmuş.
Çok farklı bir maç motoru ama ben bir önceki güncellemeyi şut falan az olmasına karşın çok seviyodum.O kadar uğraştık taktik yapıyoruz çat alakasız bir güncelleme taktik olsun çöp.Her seferinde uğraşmak zorundamıyım ben yahu