1 ile 30 arası toplam 228 sonuç

Konu: FM 13.2 Güncellemesi

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by Papi44 View Post

Tam bir rezillik bu güncelleme bi oyun keyfimiz vardı oda kalmadı takım iyice kötüye gidiyor 6 senedir oynuyorum bu kadar rezillik görmedim bu maçı 2-0 verdik kendi evimizde takım ligin en altında bizde playoffun içerisindeyiz ve ligin en altındaki takıma puan veriyoruz bu maçtan sonra takımdaki sakatlık sayısı 12 yi geçti bu dakikadan itibaren kayıtlı oyunu sildim ve oyunu kapattım güncelleme gelene kadarda açmayacağım REZİLLİK REZİLLİK REZİLLİK orjinal oyun aldığıma pişman oldum !
    Kardeş, sakatlıklar olmadan 2-0 geriye düşmüşsün zaten. Bunda sakatlığa bağlanacak birsey yok. Ama bir maçta 4 sakatlık olması da çok abartılı tabiki. Her oyuncu için bir değişiklik yapsan bile 4.sakatını değiştiremedin. Yaklaşık 20 dk 10 kişi oynadın. Bu bile sinir bozucu birsey.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Kardeş, sakatlıklar olmadan 2-0 geriye düşmüşsün zaten. Bunda sakatlığa bağlanacak birsey yok. Ama bir maçta 4 sakatlık olması da çok abartılı tabiki. Her oyuncu için bir değişiklik yapsan bile 4.sakatını değiştiremedin. Yaklaşık 20 dk 10 kişi oynadın. Bu bile sinir bozucu birsey.
    Kardeşim önemli olan o değil zaten ligde üst sıralardayım son güncellemeyle birlikte sakatlıklar çığrından çıktı saçma sapan maçları kaybediyorum her şey altüst oldu
    malatyAdana!

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Yönetimden gelen sözleşme teklifime "sansasyonel transfer yapmak" şartını koydurdum, ünü dünya çapında olan 1 oyuncu ve 2 kıtasal üne sahip oyuncu transfer etmeme rağmen güven bölümündeki bar tırnak kadar bile oynamadı.

13.1.X'te hiç böyle olmamıştı, değişti mi? buglandı mı?

Mesaj Yetkileri