Printable View
Quote: Originally Posted by Unsal123 şakaydı olum :D Valla mı :D
Quote: Originally Posted by MrRuthless Valla mı :D bu da şakaydı :(
Quote: Originally Posted by Unsal123 bu da şakaydı :( Akşam akşam ayran mı içtin kafayı bulmuşun :D
Yönetim Uyumaaaa !!! ??? Ne diyecektim la ben :D [YOUTUBE="XkefMrMGRtQ"]Ünsal Uyuma[/YOUTUBE] Ünsal Uyuma , Kariyere Deam Et ! :D Güncelleme Bekliyoruz..
Quote: Originally Posted by Lesandro Parleo Yönetim Uyumaaaa !!! ??? Ne diyecektim la ben :D Ünsal Uyuma , Kariyere Deam Et ! :D Güncelleme Bekliyoruz.. Kesin Batmıştır :D
Quote: Originally Posted by Lesandro Parleo Yönetim Uyumaaaa !!! ??? Ne diyecektim la ben :D [youtube="XkefMrMGRtQ"]Ünsal Uyuma[/youtube] Ünsal Uyuma , Kariyere Deam Et ! :D Güncelleme Bekliyoruz.. Pc çöktü beyler :D :D :D yok la ama fmyi açamıyorum silip yüklüyorum sabaha kadar uğraşıcam :D
Quote: Originally Posted by Unsal123 Pc çöktü beyler :D :D :D yok la ama fmyi açamıyorum silip yüklüyorum sabaha kadar uğraşıcam :D biz azimli türk insanıyız yılmadan deneriz :D
Boyumun ölçüsünü almaya çalıştıgın için oldu bunlar hep :D
Quote: Originally Posted by sowkay biz azimli türk insanıyız yılmadan deneriz :D :D :D :D :D :D: D: D komik miydi ki :D Quote: Originally Posted by Chakemate Boyumun ölçüsünü almaya çalıştıgın için oldu bunlar hep :D ya steame gel çocuk sen :D