Originally Posted by Unsal123 şakaydı olum Valla mı
Originally Posted by MrRuthless Valla mı bu da şakaydı
Originally Posted by Unsal123 bu da şakaydı Akşam akşam ayran mı içtin kafayı bulmuşun
Yönetim Uyumaaaa !!! ??? Ne diyecektim la ben [YOUTUBE="XkefMrMGRtQ"]Ünsal Uyuma[/YOUTUBE] Ünsal Uyuma , Kariyere Deam Et ! Güncelleme Bekliyoruz..
Originally Posted by Lesandro Parleo Yönetim Uyumaaaa !!! ??? Ne diyecektim la ben Ünsal Uyuma , Kariyere Deam Et ! Güncelleme Bekliyoruz.. Kesin Batmıştır
Originally Posted by Lesandro Parleo Yönetim Uyumaaaa !!! ??? Ne diyecektim la ben [youtube="XkefMrMGRtQ"]Ünsal Uyuma[/youtube] Ünsal Uyuma , Kariyere Deam Et ! Güncelleme Bekliyoruz.. Pc çöktü beyler yok la ama fmyi açamıyorum silip yüklüyorum sabaha kadar uğraşıcam
Originally Posted by Unsal123 Pc çöktü beyler yok la ama fmyi açamıyorum silip yüklüyorum sabaha kadar uğraşıcam biz azimli türk insanıyız yılmadan deneriz
Boyumun ölçüsünü almaya çalıştıgın için oldu bunlar hep
Originally Posted by sowkay biz azimli türk insanıyız yılmadan deneriz : D: D komik miydi ki Originally Posted by Chakemate Boyumun ölçüsünü almaya çalıştıgın için oldu bunlar hep ya steame gel çocuk sen
Forum Rules