Originally Posted by
shamur1
ALex mi ? çıkmasa 4-5 mi ? nası ızLedınız bu maçı anLamıyorum .. ahım şahım pozisyon buLmamışız.. Yattara 2 kişiyi oyundan düşürerek basıyor çaLımı orta ve goL aLex ın attığı ise taçtan gelen bir top ve ne yazık ki kötü defansın yardımı 2 stoper aptaL gibi aynı adama koşunca aLex e dokunmak kaLıyor.. VaLla ben dünkü maçta çıkana kadar ne aLex , MiLli kahraman yapıLan Gökhan gönüL , Aurelio,Uğur boraL bunların adını biLe duymadım spikerden. Şimdi edu-Lugano yok demeyın Yerlerinde Yasin ve Önder vardı.. Trabzonun defansı mağLum kaleciside 3.kaLeci ve karşısında Ziya Doğan'ın kesip biçtiği bir Trabzon var Ersen,Stepanov,Musampa,Szymek ,Marce gibi bircok oyuncuyu sattıran veya futboLu bıraktıran bır hocanın eserini yönetiyor Ersun YanaL.. Ve siz geLip hala hayaller içinde yaşıyorsunuz.. Bu takım karşısında Fenerbahçe üstünLüğünü gösteremiyor kendi evinde eze eze yenemiyor ve zaman geçiriyorsa oturup düşünmeniz Lazım.. Bu maçı izLeyipte süper oynadık ezdik herşey bizim eLimizde diyebiLiyorsanız zaten denilecek birşey kaLmaz.. Ayrıca hakem işini çok guzel yaptı.. Trabzon'un 2 ön Liberosuna sarı kart vererek onLarın oyununu düşürdü.. Serkan gibi Ayman gibi oyuncular koşan basan oyuncuLar sen bunLara bir sarı verirsen ister istemez tempoLarı düşer en ufak bir harekette hakem kırmızıyı verir.. İŞte bir hakem oyunun kaderiyle bu şekiLde oynar.. iLla uyduruk penaltı vermesıne gerek yok yada atıLan goLu vermemesi gibi.. Bu sadece bir detaydır.. ama çok önemLidir bir takımın elini koLunu bağLaması.. Son oLarakta Şu Yattara Fener'de oLsa dünkü maçta yaptığı hareketleri ve attığı çaLımLar için hemen akşama digiturk video hazırlardı..2 saat Sırf Yattara'nın hareketlerini gösterirdi.. Bu çaLımları iLk kez yapmıyor ki Yattara . 40 yıLda bir aLex bir çaLım atsa 2 saat onu gösteriyor Tv. KoLay geLsin seviLla önune cıkacak Fener'e .. FazLa uçmayın yinede.. Yasin'in o hata yaptı dediğiniz olayda birşey yoktu .. Umut bastırdı ve topu engelledi ki zaten Yasin hata yapsa noLacak genç adam Fener'deki iLk sezonu hiçbir tecrübesi yok .. aMa gel gör ki Hüseyin deniLen futboL özürLüsü o kadar avrupa maçı,miLli maça çıkmasına rağmen o komik hatayı yapıyor ise konu kapanmıştır zaten.. Uzun Lafın Kısası HÜSEYİN'İ DURDURAMADIK dün gece bundan ibaret..