Quote:
Transfer sisteminin değişmesi konusunda, bu değişiklik oyunu çok daha gerçekçi yapacak olduğu kadar bu durum birçok FM oynayıcısını da oyundan soğutacaktır. Liste falan diyorsunuz.Oyuna yeni bir teknik direktör olarak başlayacağız ve başkana liste sunacağız, ve başkan "Bu daha dünkü çocuk, ne anlar transferden ?" demeyecek te, "Arda abi alıp geliyorum Agüero'yu bakaldan 2 şişe süt te getiriyim mi ?" mi diyecek :h:. Böyle olursa gerçekçilik yapmaya çalışırken saçmalamış olurlar. Ayrıca transferi biz yapmayalım diyip te bilet fiyatlarını , formaları biz belirleyelim diyen arkadaşlarımız var :h:. Çok saçma geliyor bana...:h:
Yazını okudum güzel cevaplar vermişsin. Ben bu saydıklarını demedim ama şu transfer seçeneği oyuna başlarken opsiyon olarak konulabilir. Mesela Transfer politikanız: Açılan kutuda Transfer Komitesi veya biz. Haa bu transfer komitesine gidip Tr'deki bir takıma Messinin ismini verirsen direk getirecekler diye bir şey söz konusu olmaz. Yani her ne kadar transferi biz yapmasakta verilen listeyi komita alacak. Bunu ayarlayacak olan yine SIGAmes. Diyelim 5 isim verdik Kayseri komitesine. Onlarda: 3 tanesi ile anlaştık diğer 2 si reddetti gelmek istemiyor derler..bunun gibi olursa saçma olmaz. Tabi bu fikir pek tutacağa benzemiyor. Ama antrenmanı maç gibi izleyebilmeliyiz. Çift kale maç, 5-e 2 top kapma istasyon vs gibi antrenmanları ayarlamalıyız. Bir menajer antrenmanı izleyip yönetemez mi yahu. Bu antrenman olursa oyun acayip tutar benim açımdan. Birde kafamda 2 yıldan beri şu fikir var: