Direk aklıma sen geldin abi :) Bekliyordum bunu söylemesini. Caner Eler var diye izledim programı zaten. Adam G.SarayLı ama çok aklı selim bi insan :)
Proğramda 3 tane arkadaşımız vardı. Marko (İlker) Tozlu Parkeler (Aydın) ve Neozepron (Fatih). Bende onlar için izledim.
Fatih'in Kaya için beslediği duyguları haykırdığı program oldu :)
Marko'nun "Kaya sayı atınca refleksle alkışladık mı, birbirimize bakıyor ve asisti alkışladık diyoruz" sözüne çok güldüm.
Ona 10 yıl şube kaptanlığı yaptıranlar utansın kardeşim. Biz diyeceğimizi çok dedik zaten. Ben artık haklı çıkmaktan bıktım.
Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker |17 - 21|
Bu kadar sayı vermememiz lazımdı.
8de başlamıyormu maç
2.periyotta fenerbahçe çok kötü başladı umarım kendilerine gelirler
Geri döndük. Rüzgar arkamızda. Böyle devam eder inşallah.
Ukic'e sportmenlik dışı faul, Spahija da çok itiraz ediyor, ona da gelmesi lazım bir teknik faul.
Şükür doğru karar. Ömer Onan'a teknik faul itirazlardan dolayı. Spahija konuşmaya devam ederse o da yiyecek. Bu faulle ilk yarı bitmeden 4 faule ulaştı Ömer Onan. Bizim için iyi haber Ömer'in faul probleminde olması.
O kadar ribaund veriyoruz ki sanki 5 kısayla sahadayız.
ikinci periyot sonucu güzel bi geri dönüş yaptık ve öne geçtik
derbiye yakışır bi maç oluyor bakalım :)
Galatasaray düştü oyundan.
emir gerçekten güzel oynuyo bu dakikalarda fark 12 sayı
64-49 önde kapattık.Buradan vermemiz zor görünüyor.
Fark 8e indi. Rüzgar arkamızda tekrardan, bunu iyi değerlendirmek lazım.
JJ'den br üçlük daha fark 5e indi.
Tutku'dan bir 3lük bu sefer, yağmur gibi. Fark 4 oldu.
Ömer'den bir 3lük bu sefer.Fark 8 oldu.
maç bizim gibi artık burdan dönmez herhalde
Emir'in şansı, baselinedan bir şut ve şans eseri elinde kalan topu Ömer'e asist ile tamamladı, maçı kopardı. Tamamen şans.
Ukiç bitirdi maçı...
oğuzun smacı yakışmadı yapmasa iyi olurdu
Galatasaraylı taraftarlar yabancı madde atıyor.
Oğuz Savaş, helal olsun. Yakışır... :)
Bu takıma da helal olsun. 4 kat bütçe farkıyla anca bu kadar 3-1 oldu seri. Sadece: "BU TARAFTAR SİZİNLE GURUR DUYUYOR!"
7 sayı farktan maçı vermemiz garip :/
27 olsa garip olurdu da 7 pek garip değil malesef.
Oğuz Savaş'ın tamamen çirkeflik amacı ile yaptığı hareket sonucu ortam gerildi, sahaya yabancı maddeler atıldı. Tam ona yakışır hareket gerçekten.
Ortadaki güç farkına rağmen, dar rotasyona rağmen, sakatlıklara rağmen, hakemlere rağmen, bu adamlar başa baş, dişe diş mücadele ettiler. Her türlü desteği sonuna kadar hakediyor bu adamlar. Hepsine tek tek helal olsun helal.
Bende bunu anlamıyorum. Şimdi yani bütçe farkı olsun olmasın. Ezeli rakibin ile oynuyosun. Ne bileyim adamlar yendi işte. Yani daha pek laf yapmanın anlamı kalmıyo bana göre.
Bizede tebrik etmek düşer. Tebrikler Fenerbahçe. Yani demek istediğim bütçe farkı olsun olmasın bahaneden başka bişi olmaz gibi bu saatten sonra.