Acaba erkek taraftarlar bir gün aynı tezahüratı yapsa Aziz Yıldırım eline mikrofonu alıp yine azar çeker mi tribünlere?
Printable View
Acaba erkek taraftarlar bir gün aynı tezahüratı yapsa Aziz Yıldırım eline mikrofonu alıp yine azar çeker mi tribünlere?
Aziz yıldırım ın yaptığı faşizmden başka birşey değil.
Alex Fenerbahçe den elbette büyük değil, ama Aziz Yıldırım veya Aykut Kocaman da değil.
bir sene veriyorum aykut kocaman a en fazla bu kadar kötü teknik adamlık yapılmaz ne yazık ki.
Fenerbahçe 1-0 a yatacak takım değill.Hele hele iç saha maçında.
Son 15 dakika hariç Fenerbahçe çok kötüydü, daha doğrusu Antep fena değildi. Son 15 dakika dağıldı ve Fenerbahçe hemen cezayı kesti 3-0'a geldi skor.
Öte yandan bir klüp Başkan'ına yakıştıramadım sahaya kadar inip anons yapmayı.
İkinci yarı Aykut Kocaman ben buradayım diyerek sistemi yine çorbaya döndürse de Barano'nin oyuna girmesi ve Sow'un sol kanat işkencesinden kurtulması tekrar baskılı Fenerbahçe'yi ortaya çıkardı ve fark oldu. Aykut Kocaman hafif aksayan oyunu daha da beter etmesi yok mu ? Allahtan Mert çok çok iyi günündeydi ve o kötü geçen bölümde gol yemedik.
Takımın mücadelesi ve hırsı güzeldi. İnşallah Spartak maçında da öne geçtik mi alakasız bir şekilde sistem bozup geri çekilmeyiz çünkü her zaman böyle şanslı olamayız.
Bu Maç ile Birlikte Fenerbahçemiz Kadıköyde 44 Maçtır Yenilmiyor
Yobo - Egemen hattı sıkıntılı olmasa Antep bu kadar pozisyon bulamazdı. İbricic ile birşeyler yapmaya çalıştılar ama yetmedi, kaçırdılar da diyebiliriz, Mert kurtartı da, bence çoğunu iyi çıkardı Mert. Kaçırdı demek haksızlık olur.
İki takımın da orta sahası yok gibiydi, orta sahalar çok çabuk geçildi. Antep maçı alma niyetiyle gelmiş ama sahadaki oyunları buna paralel değildi. Fenerbahçe'nin ön tarafı iyi, orta sahası pasif, geri 4'lüsü vasattı, ama yine de önceki maçlara göre derli toplu bir görüntü verdiler.
başkanın yaptığı doğru. taraftara Alex'i silin demiyor bu olayda taraf olmayın diyor. büyüksün başkan..
Selçuk'u Allah nazarlardan saklasın :)
Mehmet Topal : Antep halkından özür diliyorum.
Adamsın Mehmet Topal !
Sow solda oynadigi dakikalar haric bugunku mactan cok keyif aldim. kendi sahamizda oynadigimizi uzun zaman sonra rakibe hissettirdik. ozellikle ilk yari nefes aldirmadik. topal ve selcuk cok calistilar. nihayet olu topragini uzerinden atti FB. tabii ki spartak macina daha tedbirli baslayacaktir aykut kocaman ama bu takim superligin favorisi oldugunu gosterdi. umarim spartak macinda sowu sol acikta dusunmez aykut kocaman. tek korkum o :] aziz yildirimin anonsu tamamen macin atmosferine yonelik, kimse burdan alexle ilgili bir ima dusunmemeli, tabii ki takimin arkasinda duracak. alexi mi koruyacak. tam zamaninda bir anons oldu :D o dakikadaki degisiklikle sowu forvete alinca, aykut da maci kopardi. verilen pozisyonlara da hic kizmiyorum, presli onde oynarsaniz bunlar dogal. takim da henuz bu yapiya alisik degil, pozisyon hatalari olacaktir. zamanla o kisim da hallolur.
nasil bir fasizm, aciklayabilir misin? pek anlayamadim o noktayi :]
Aykut Kocaman ilk kez güzel bir hamle yaptı, Recep Niyaz'ı oyuna alarak en azından takımda onu görmüş olduk ve Recep içinde antremanda ki isteğini artıracak bir hamle oldu.
Maçın olayı Aziz Başkan'ın 30 bin kadını susturması oldu. :) Şaka bir yana Alex konusunda son noktayı koydu, her futbolcunun aynı saygıyı hak ettiğini ve destek gerektiğini gösterdi. Sorunu gazetelerde değil, aile içinde çözüme götürmeye çalışdı.
Kuyt formda olamdığı bir maçda da gol attı, bu iyiye işaret aradığımız golcüyü bulabildik. Her dakika maç içinde olabileceğini gösterdi.
Fenerbahçe'li futbolcular bu gün sanırsam gelen eleştirilere istekleri ile yanıt verdi. Topal, Selçuk ve Hasan Ali adeta zirveye çıkan bir oyun gösterdi. Mert ise bu gün ben bu kaleyi korurum dedi.
Krasiç, Fenerbahçe tarihinde gelmiş en iyi bileklere sahip oyuncu, Ortega gibi. Büyük bir kazanç ve Moskova maçı öncesi çok güzel oldu.
Kadinlar da erkekler gibi baslasin turk sporu bos stadlarda oynamaya devam etsin , evet aziz baskan bunu istiyoruz sen kendi evinin onunu supurme , sorumluluk alma ki feyz almasinlar , stadlar eski bos haline donsun , dunyanin gozune girmis bu uygulama da sen , ben , o , sustugumuz icin rafa kalksin.
kuyt böyle giderse benim gözümde avrupada yilin transferidir adam kac mac oynadi 1 mac bile bos gecmedi helal olsun :)
Fenerbahçe belki güzel top oynamadı ama dikine gitmeye çalıştı devamlı bunu özlemiştim özellikle krasicin bindirmeleri yıllaerdır özlediğimiz bir şeydi :)
sadri şener hep ele çarpınca napsın adam kolunumu kesip atsın diyordu bence abartılacak bir şey değildi.
krasic akilli oynuyor.. iyi oyuncu oldugu hemen belli oluyor top ayagina gelir gelmez.
Aykut Kocaman Alexli takımla Alexsiz takım arasındaki fark sorusuna "Hiç umrumda değil" dedi şimdi. Vay arkadaş Aykut Kocaman'a ne olmuş böyle be.
Aykut Kocaman: Benim bakış açıma göre Başkan'ın müdahale etmeye çalışması çok hazin bir durum.
Amma dert olmuş bazılarına başkanımızın konuşması ya :) Takdir ettim çok güzel konuşma yaptı, sahadaki oyunculara sahip çıkın dedi ve sanırım Aykut hocamızla ilgili de bir şeyler söyledi.
Maç öncesi hatırladığım kadarıyla
Muhabir Hocam alexin olmayışı taktiksel m yönetimsel mi
A.K. Taktiksel derken
Muhabir yani s.moskovaya mı sakladınız
A.K. yok hayır tamamen alexin kafasının karışık olması ile gelişen bi durum
maç sonu "umrumda değil"
alexin böyle silinmesini istemezdim ama sanırım fenerbahçenin iyiliği için silinecek
Umarım en kısa zamanda dönerler bu büyük yanlıştan. Bir takım eğer ceza alıyorsa bu "gerçek" bir ceza olmalı. Çığlık çığlığa Tarkan konserinde gibi bağıran binlerce kadın... Yetmiyor erkeklerden gördüklerinin aynısını tekrar ediyorlar. Sahaya atlamak nedir yahu? Nasıl bir gerizekalılıktır? Oraya atladın, koştun gözün tavana mı baktı afedersin? Fenerbahçe sevgisi, futbolcu sevgisi o sevdiği takıma ceza aldıracak şimdi...
Maça gelince, Mert ve Gökhan Gönül harikaydılar bugün. Fenerbahçe maçı kazandı ama bu iki oyuncunun hatasız oyunu sayesinde skoru tuttular. Hücum hattı gerçekten çok iyi Fenerbahçe'nin, her takıma karşı çok rahat gol bulabilecek isimlere sahipler. Ama bir maçta yıldız kalecin oluyorsa, çok pozisyon verdin demektir, iyi savunma yapamadın demektir. Spartak Moskova maçında Egemen'i kenara alabilir Aykut Kocaman. Geçen sene birlikte başarılı maçlar çıkaran Bekir-Yobo savunmasının daha sağlam duracağına eminim.
Hiç umrumda degil dedikten sonra içime oturdu yemin ediyorum.Adamı göndermek ayrı böyle küfür eder gibi cümleler kurmak ayrı.Kendinden igrendiricek böyle şeyler yaparak.
Aziz Yıldırım yayında.
aziz yıldırım resmen alexin fişini çekti :)
Aziz Yıldırım'da kızmış baya Alex'e.
Maç içerisinde anons yapmak serbest mi kafasına göre ? Buna benzer bir şey yine olmuştu Saraçoğlu'nda, Bursaspor'un şampiyon olduğu sene, anonsçu tribünleri gaza getirmeye çalışıyordu tezahürat yapsınlar diye, o zaman da aklıma takılmıştı bu durum.
ötekilerin hakkının yenmesi işin masalı.
taraftarın böyle tepki koyması cok normal.
gündem bu konu, üstüne alex nerede diye sormasında ne var taraftarın,
eğer rahatsızsa ve alex in takımda yada kadroda olmasını düşünüyorsa
aziz yıldırım da aldı mikrofonu fırçaladı resmen taraftarı bu görüşünüzü kabul etmiyorum yapmayacaksınız dedi.
bunu bunu yapın dedi.
taraftar protesto yapmak istiyorsa protesto yapar.
tuncay şanlı zico tezahüratlarıyla az inlemedi o stad.
alex i unutturacak futbol oynatırsın o taraftarın sesi çıkmaz o zaman.
kimseye nefretim yok ben geçen sene aziz yıldırım için çağlayanda kaç kez biber gazı plastik mermi yedim
yalnız bu iş böyle devam ederse ve bu korkak futbola aykut kocaman ın hatalarına rağmen bu kadar arkasında durursa taraftarı aykut kocaman için karşısına alırsa aziz yıldırım'ın da yeri sallanır.
Aykut hoca spekülasyonlar mı umrumda değil dedi yoksa Alex mi ? dinlemedim ondan soruyorum ama ilkiyse sıkınt yok. başkan dedi zaten pazartesi çözeceğiz. 2 proje ne acaba ? biri kongre üyeliği de diğeri ne ?
bu alex neymiş arkadaş bu ne öfke adama karşı ne oluyoruz yahuuuu
her fenerbahce maci olay oluyor, ne klupmusuz biz boyle.
Alex'in profiline girilip conversation yapılması lazım. Önce 2. seçenek daha sonra 3. seçeneğe basınca mutlu olur sanıyorum :)