Arkadaşlar oyun gmgde 26 dolar şu an ve ben de ilk orijinal fm mi aldım :)
Voucher code: GMGFM-C7BEY-U0PMY(%35 indirim)
Printable View
Arkadaşlar oyun gmgde 26 dolar şu an ve ben de ilk orijinal fm mi aldım :)
Voucher code: GMGFM-C7BEY-U0PMY(%35 indirim)
arkadaşlar yarın dr dan ön sipariş verenlere ne hediye verileceğine dair bilgi paylaşımı yapılacakmış :)
ön sipariş vermenin faydasını görücez sanırım.
Ne hediyesi la :n:
Ben En Güzeli Çıkana Kadar Bekleyecem Çıktıktan En Fazla 1 Ay Sonra Alacam O Zaman 69 mu 65 mi Öyle Bir Fiyata Düşüyor
Geçen sene t-shirt verilmişti, dışarıda giyilecek gibi değil ama ister evde giy ister hatıra olarak sakla :)
bu oyunu kutulu yani dvd li alıp kurduğumuz zaman, her oyunu açdtığımızda dvd takılı olmak zorundamı? yoksa sadece kurulum için yeterlimi. bu çok önemli bernim için.
Kurulum içim yeterlidir.
peki bir dvd alınıp 2 bilgisayara yüklendikten sonra ortak kariyer açılabilir mi iki kişiyle
ben bu oyunla büyüdüm cm02-03 den başladım fm 2010 e kadar aralıksız oynadım yeri geldi sabahladım bi maç bi maç diye sabah oldu 2 oyundur hiç oyunu yüklemedim bile eski tadı vermiyodu ama Türkçe olması sebebiyle bu sene alıcam şunu sormak istiyorum steam alınca kutudan daha ucuz oluyodu dimi ? 2. sorum ise ön sipariş fiyatları ile normal oyun çıktıktan sonraki fiyatları farklı oluyo dimi daha sonra bekleyip daha ucuza almak daha iyi
son olarak turksportal ekibine teşekkür ederim zamnında Türkçe olsun oyun diye çok çalışmalar ypıldı imza kampanyaları yapıldı edildi en sonunda başarmışlar :)
arkadaşlar oyun ne zaman elimize geçiyor peki. mesela atıyorum 15 ekim. resmi çıkış tarihi. steamda hemen yayınlanıyor. bu dr aral vatan dan falan aldığımızda elimize ne zaman geçiyor. 15 ekimdemi yoksa 1 2 hafta falan sonramı
Steam 44.99$ a çekmiş fiyatı? Fiyat değişmez dediniz acele etmedik sipariş vermekte.. :)
arkadaşlar dr sitesinden açıklamaş yapmış aynen kopyalıyorum. :) ben size demiştim :)
ÖN SİPARİŞ VEREN TÜM MÜŞTERİLERİMİZ OYUN ÇIKMADAN YAKLAŞIK 2 HAFTA ÖNCE BETA VERSİYONUNU OYNAMAYA HAK KAZANACAKTIR!
DR ön sipariş verdiğim için çok mutluyum. bu kadarda müşterileriyle ilgililer. :)))
2 hafta önceden mi gelecek yani oyun ? Nasıl edineceğiz beta versiyorununu.
Muhtemelen e-posta adreslerine bir 'beta keyi' yollarlar.
gmg steam gibi birşey mi ?
http://www.greenmangaming.com/s/tr/t...-manager-2013/
sepete ekledikten sonra yanda voucher yazan yere GMGFM-C7BEY-U0PMY kodunu giriyosun..oyun 26 dolara düşüyo :)
evet sanırım bir avantajı yok..kutulu istiyosan o da gayet iyi bir fiyat :)
Burdan FM alırsan, FM çıktığı zaman sana kod veriyo ve steama ekliyosun ordan indirip oynuyorsun..
Oyun ilk çıktığı zamanlarda kutulu şekilde ne fiyatta olur tahminen?
gmg den kutulu alıırsam yükledikten sonra kodu filan nerden alıcam cdde onla ilgli program varmı
Gmg sadece key veriyor steame eklenmen için. Kutulu değil sanırım.
Yabancı sitelerden kutulu alırsanız-ki öyle bir imkan olacağını sanmıyorum- hem kargo parası hem gümrükteki işlemleri falan derken 47 tl olur size 147 tl.Zaten o sitede sadece key satıyordur.
peki gmg den alırsam steam filan nası olucak steamdan alışveeriş yapmadım daha önce bilmyrm
gmg mantığı nedir ? Millet enayi mi steam dan alsın o zaman , steam nasıl izin veriyor buna ?
Bu Gmg bildiğiniz satış sitesine benziyor.Yani D&R'dan hepsiburada'dan Vatan'dan bir farkı yok gibi.
oyun çıkış tarihi 2 kasım biz kutulu ön sipariş verdikten sonra elimize ne zaman gecer oyun.
evet arkadaşlar sonunda bende hayatımda ilk defa orjinal bir oyun aldım. d&r dan ön sipariş verdim. hayırlı olur inşallah. güzel bir duygu :)
GMG , steam gibidir.Yani kutulu oyun falan alınmaz.Bazı oyunları capsule diye bir program yardımıyla bazılarını da steam kodu vererek steam üzerinden oynarız.Fm çıktığı an bize kod verecek biz desteam e ekleyip steam üzerinden oynayacağız.
Steam de fiyatı 45 dolara çıkarmasına rağmen çok satılanlarda 10. sırada fm13 :) Ekstra avantajı var mıdır bilmiyorum Steamdan almanın ama zannetmiyorm olduğunu.
Arkadaşlar vatandaki önsipariş DVD li oyun (kutulu) için midir yoksa sadece key şifresi için mi? Biliyorum ikisi de aynı yola çıkıyor ama alacağım ilk orjinal oyun dvd li olsun istiyorum. O yüzden soruyorum.