Futbol konuşmak gerekirse;
Topu hücumda aldığımızda direk kanatlara yönlendiriyoruz. Maçın başında sahada Stoch varken bu faydalı olabilirdi, çünkü ceza sahasında Kuyt ve Webo'yu bulundurabiliyorduk. Fakat Stoch, Hasan Ali ile o uyumu yakalayamadı ve çizgiye inecek uygun pozisyonu yakalayamadı. Genelde ortaları aceleydi ve kalecide kaldı.
Stoch çıkıp yerine Sow girince de orta açma işi beklere ve Kuyt'a kaldı. Gökhan hariç bu 3 oyuncudan etkili orta açabilen oyuncu yoktu. Yine başarılı olamadık. Cristian burada devreye girdi ve oyunu kanat organizasyonlarından göbeğe çekti ama tabiki hücum özellikleri yeteri kadar iyi olmadığı için çok da başarılı olamadık. Bu işleri aslında Meireles daha iyi yapar bana kalırsa. Ayrıca Topal'ı kendi sahamızda oynadığımız, özellikle yükleneceğimiz maçlarda oynatmak bence pek akıl karı değil. Çünkü top kaybı sayısı çok yüksek ve topa hakimiyet oranımız ve kaliteli pas sayımız düşüyor. İç saha maçlarında Cristian ve Emre geride, Meireles onların önünde oynamalı bana kalırsa.
Kanatlarda Krasiç ve Stoch'tan daha fazla faydalanmamız gerekiyor çünkü bu iki oyuncu 4-3-3'ün kanatları için biçilmiş kaftanlar. Performansları şu sıkışık maç haftalarında forma verilerek artırılmalı.
Takım 3 gün önce zor bi 90dk oynamasına rağmen fizik olarak çok iyiydi. Ben son haftalarda takımdan çok daha umutluyum. Aykut Kocaman da azalan baskı sayesinde daha rahat tercihler yapabiliyor. Ben 1-2 hafta içinde Krasiç'ten de faydalanacağını düşünüyorum.