Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 72.41%
  • Berabere

3 10.34%
  • Kasımpaşa

5 17.24%
1 ile 30 arası toplam 278 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 23. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Peki Gs maçında verilmeseydi ne olurdu?

Ben hiç birşey demezidm çünkü pozisyon penaltı değil Gırla var bu tür pozisyonlar ister İngiltere'de ister Türkiye'de. Benzer pozisyon geçen bir maçta çalınmamıştı Kayseri maçındaydı duran topta düşülmüştü devam denilmişti.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Ben hiç birşey demezidm çünkü pozisyon penaltı değil Gırla var bu tür pozisyonlar ister İngiltere'de ister Türkiye'de. Benzer pozisyon geçen bir maçta çalınmamıştı Kayseri maçındaydı duran topta düşülmüştü devam denilmişti.
    Ben maçı ve özetleri göremediğim için bir yorumda bulunamayacağım. Ama dediğiniz gibiyle hakem kanaatine bağlı. Hakem yetersiz olabilir. Ben hakemlerin fazla art niyetli olduğunu düşünmüyorum. yetersizler ve tabi ki baskı altındalar her taraftan...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Ben maçı ve özetleri göremediğim için bir yorumda bulunamayacağım. Ama dediğiniz gibiyle hakem kanaatine bağlı. Hakem yetersiz olabilir. Ben hakemlerin fazla art niyetli olduğunu düşünmüyorum. yetersizler ve tabi ki baskı altındalar her taraftan...
    Kasımpaşa'nın penaltısında çok net bir penaltı değil, verilmesede bir tepki gelmezdi. Bence Sivasspor'unkiler çok daha net penaltılardı. Hakemler gerçekten yetersiz nereden türüyor isimlerinide ilk defa duyuyorum bu hakemlerin. Gerçekten geleceğin futbolcuları ne kadar yetersizse hakemlerde bi o kadar yetersiz.

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum. Kendi takımımda dahil. Maç kazanıldığı zaman bir düşünürüm biz bu maçı nasıl kaznadık şöyle olsa böyle olur muydu yoksa nasıl olurdu diye. Günü birlik maçlara değil geleceğe yönelik düşünürüm. Benim takımım eğer penaltı olmadan penaltı alıp 2-1 yapıp, bu moralle kalecisi açılıpta gol bulup 3-1 tamamlıyorsa bir düşünürüm. Benim takımım madem bu kadar iyi oynuyor bu kadar güzel futbol sergiliyor, ilk yarı neredeydi bu güzel futbol? Neden 1-0 iken 2-1 olmadı bu maç? Ya da koskoca takım 10 kişi kalmış bir takıma penaltı haricinde bir gol atamıyorsa, Avrupa'da diğer turu nasıl geçer. Ben böyle düşünüyorum açıkçası. Geçen maç Drogba'nın insan üstü perofrmansı olmasa acaba maç ne olurdu? Geleceğe yönelik düşünülünce gerçekten takımların günü birlik başarı gösterip taraftarında amaçsız, gözü kapalı bir şekilde savunulmasına neden olunuyor. İşte kulüpler yöneticilerde parayı böyle buluyor malesef, burası Türkiye.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri