Kural değiştiyse aynen temiz bir galibiyet. Tebrikler Fenerbahçe'ye.
Printable View
Kural değiştiyse aynen temiz bir galibiyet. Tebrikler Fenerbahçe'ye.
cristianın golü bencede ofsayt orda emenikenin topa doğru bir adım atması bile rakibin pozisyon almasını değiştirir, ama aynı hakem sowun yüzde yüzlük pozisyonunu kesti
Oh be ofsayt degilse rahatladım. :D Gayet güzel bir galibiyet oldu zevkli bir maç degildi ama pozisyon vermeden 2-0lık bir galibiyet çok güzel oldu.
Yemin ediyorum paslaşmalara doyamadık, sağdan al ortaya ver ortadan al geriye ver ordan al sola ver, bi bitmedi, penaltıyı bile pas ayarında kullandık. Sezon sonu takıma sağlam bi revizyon şart.
Tebrikler Fenerbahçe
Tahmin ettiğim gibi bitti, tebrikler Fenere.
fenerbahçe'ye tebrik. bence galatasaray oturup düşünmeli. elde başka adamlar yok ama engin baytar, aydın gibi isimlerden mucize beklememek lazımdı.. üstüne bir de burak yılmaz gerçekten sol ofansta çok etkisiz..
Çok güzel bir galibiyet oldu. Çok iyi ilerliyoruz inişe geçtiğimiz zaman da ki bu mutlaka olacaktır en az hasarla kapatırsak şampiyonluk çok yakın.
Kural değişikliği bilgisini paylaşan arkadaşlara teşekkürler, Fenerbahçelilere de tebrikler.
Kötü maç oldu, skor olarak Fenerbahçeliler tabii ki memnundur ama seyir zevki açısından onların da pek memnun olduklarını sanmıyorum. Chedjou akıl tutulması yaşamasa berabere bitecek gibiydi maç iki takım da aman yemeyeyim mantığıyla oynamaya çalışıyordu çünkü.
Bu arada maçın adamı bence Bruno Alves, çok iyi oynadı.
Kazanmak için çok çabamız olmadı. Maç boyu gümbür gümbür oynayalım diye bekledim ama bir türlü o oyunu göremedim. Maçtan önceki yorumumda tek farklı galibiyet beklediğimi o olmazsa beraberlik olabileceğini söylemiştim. Penaltı pozisyonu olmasaydı bu maç 70 hatta 80 lere kadar rahat 0-0'dı...Galip gelmek önemliydi. Bundan sonraki maçlar daha da önemli artık...
Tebrikler Fenerbahçe'ye,hiç yorulmadan,çok kolay bir 3 puan aldılar.
İki gol de temiz.Geçen yıl oynadıkları futbola göre bu yıl evrim geçirmiş Fenerbahçe,neredeyse Baroni bile sırıtmıyor.Sene başında Ersun Yanal'ın başarılı olacağını söylemiştim,haksız bırakmadı beni.Tabi bizim bu kadar kötü olacağımızı ve Aysal'ın saçma sapan bir nedenle Terim'i kovacağını hesaplamamıştım.
Şampiyonluk yarışından bu yıl için koptuk,amacımız sezonu 2. bitirip Şampiyonlar Ligi'ne gitmek olmalı artık.
Tebrikler Fenerbahceli arkadaslarim, uzerinde cok tartisilacak bi derbi degil neyse ki, her sey nizami :)
Alper'in olmaması açıkçası bizi olumsuz etkiledi. O olsaydı Emre'nin düştüğü anlarda takımı ileri taşıyabilirdi. Emre yerine Salih girdi ancak ikisinin temposu aynı değil. Emre ile Alper birbirlerinin ikamesi konumundalar. Keza Meireles-Baroni-Salih birbirinin ikameleri konumunda.
Ancak bu galibiyet çok iyi oldu. Şimdi önemli bir deplasman var. Sonra sanıyorum bir Beşiktaş derbisi var. Zor 4 virajdan ikisini döndük. Kaldı 2
Amkspor @Amkspor 13 sn
Gökhan Gönül: İlk yarıda benim bir pozisyonum vardı penaltı değil. Kendimi atmış gibi olduğum için herkesten özür diliyorum.
adam kendini atıyo yalandan yarım saat itiraz ediyo nasıl penaltı değil diye maç sonunda özür diliyo neyin kafası bu anlamıyorum tüm fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum kötü bi maçtı kötünün iyisi olan onlar kazandı bu arada sneijder a sallayanlar umarım görmüştür sneijder takımın yarısı
Salih bence fizik olarak geliştirmeli kendini. Eziliyor ikili mücadelelerde.
Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik edelim.
Şu maçta hakem konuşmanın pek bir anlamı yok. Bugün sahada futbol oynamaya çalışan bir Fenerbahçe ve curling oynamaya çalışan bir Galatasaray vardı. Fizik olarak bizden çok daha diri olan Fenerbahçe karşısında Muslera'dan çok Sneijder'in yokluğunu hissettik.
Artık toparlanmamız gerek. Zirveyle puan farkı 9 oldu. Bu farkın devre arasına kadar 5-6 civarına düşmesini beklememiz gerek, bunun olması için de devre arasına kadar olan kısımda galibiyet serisi yapmamız lazım. Mevcut şartlarda bu da mümkün görünmüyor. Dolayısıyla bu yıl Fenerbahçe şampiyon olacak gibi. En azından 2.'liği koruyup gelecek sene de Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmamız lazım.
Adam kendimi atmış gibi olduğum için özür dilerim diyor attım demiyor öyle gözüktü diyor. Sende hemen bi yerden saldır.
Çok temiz galibiyet takıma tebrikler. Artık şampiyonluk için baya bi avantaj yakaladık diyebiliriz. Gerçi daha çok erken ama çok iyi oldu bu galibiyet. Gol ofsayt yada değil ama golden yaklaşık 5-10 dakika önce Sow hemen hemen 2-3 metre geriden çıkıyor ve direk karşı karşıya o pozisyona ofsayt çalan hakemden pekte bişey beklememek lazım.
Bence de gerek yok hic boyle seylere. Kaldi ki bahsettigimiz adam belki Turkiyenin en karakterli futbolcusu Gokhan Gonul. Bosuna germeyin ortami
Kendisini atmıştı ve sonrasında ciddi şekilde itiraz etmişti oysa ki. Kur'an çarpsın lafı maç sonunda kendimi atmış gibi gözüktüm, utanıyorum haline geliyor, ilginç. Volkan, Emre, Melo, Burak, Sabri bu adamlar neyse o. Beni sinir eden yıllardır Gökhan Gönül. Yarattığı bir algı var, ama gerçekle uzaktan yakından alakası yok bence. Kısacası adam gibi adamlığına pek itibar etmiyorum Gökhan'ın.
Rakip takımlardan birisinin taraftarı olsam da Selçuk İnan'a gıcık olurdum mesela. Burak'tan fazla kendini yere atıyor ve faul alıyor ama temiz bir imajı var aynı zamanda faul aldığı yerler kritik olmadığı için kimse fark etmiyor bile.
http://www.ligtv.com.tr/haber/gokhandan-fair-play-dersi
şimdi burdan dinledim adam gayette kendini attığını kabul ediyo iyi tamam sen bunu kabul ediyosun da madem kendini attığından bu kadar eminsin neden ardından yarım saat itiraz ediyosun bildiğin millet karakterli , adam desin diye yapıyo bunları daha öncede bi futbolcuya ana bacı düz gidip maçtan sonra böyle açıklama yapmıştı
Sıkıcı bir maçtı.Chedjou gereksiz bir şekilde penaltı yapmasaydı berabere bitme olasılığı yüksekti bence.Fenerbahçe şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti,tebrikler.
Tam olarak kıyas yapmamıştım aslında. Birisi müdahale yokken kendini atıyor, sonrasında fikri sorulduğunda müdahale vardı diyor. Diğeri düşüyor diyelim -ki bana göre bariz attı kendini ama neyse- penaltı bekliyor, uzunca süre itiraz ediyor. Maç sonunda penaltı değildi vs diye konuşuyor. Valla ben ikisinde de doğru göremiyorum.
Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ederim. Camiaya 3 puan hayırlı olsun. Derbide kavga gürültü olmaması güzel ama pozisyon zenginliği olmayan bir maç olunca sıkıcı geçti :) Önümüzdeki maçlara bakacağız :p
Maç esnasında bizler ne kadar geriliyoruz , o futbolcuların ne ruh halde olduklarını tahmin etmek , empati yapmak gerek biraz , bazı oyuncular bunu sürekli bir şekilde tekrar ettikleri için çok tepki görüyorlar , Gökhan hakeme bile maç içinde lehine verilen kararda itiraz etmiş bir adam , yani durduk yere bir insandan bu kadar nefret etmeye gerek yok , biraz sakin olun , bazen sırf karşı takımlı olduğu için aşırı tepki gösteriyorsunuz , insan olduğunu unutuyorsunuz karşınızdakinin.
Chedjonun bence bileti kesildi o hatayi yapmamasi lazimdi boyle bir tecrubeli oyuncunun ve semihde kesilmeli bence gokhan-dany ikilisi daha iyi olur dany"yi bugun cok begendim harika oynadi bana gore , selcuk,burak,semih,chedjou acilen kesilmesi lazim akillarini baslarina almasi lazim pozisyonlara birsey diyemicem 2 penaltida net dogruydu. baronin attigi golde supheliyim biraz. iki takimda kotuydu ama galatasaray daha kotuydu tebrikler fenerbahceye.
Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum berbat oynadık,kimse hiç bir bahane kaçınmasın tebrik ediyorum Fenerbahçeyi.
15 yıl oldu Turksportal sitesi Galatasaray galibiyeti göremedi...
Daha ne yazayım ki... :)
Bu arada maç içinde iki yazayım Mancini kaybetti. Galatasaray'ın 2. yarı şutu yok. Koskoca maç korner atamadı. Bir derbi böyle kazanılmaz.
Maçı dışarıda izledim yeni geldim eve.Öncelikle şunu söyleyeyim sitede görev aldığımdan beri ilk kez bir derbi konusunda mesaj dahi silinmedi ve maçtaki centilmenlik buraya da yansıdı belli ki.
Hak ettik ve kazandık, rakibin oynamamasını sağladık. Selçuk'a takıldım ben maç içinde 2 tane pasını gördüm ki ibretlik. O pasları Sabri veya Selçuk Şahin atsa 1 ay konuşulur.
Selçukta büyük bir düşüş var.
Olaysız bir derbi, gelişme var futbolcularda :) sanırım sorun Sabride :)
Gs kötü oynadı zorlanmadan kazanmasını bildik.
İmparator Fatih Terim tezahuratını sadece ben duydum galiba hiç yorum yapılmamış oysaki bütün stad inledi, çok güzeldi.
Yalniz son zamanlarin en sıkıcı derbisiydi sanirim.
Bana kalirsa Mancini Galatasaray'in makus talihinden cok etkilenmis. Oyle bir oyun anlayisi vardi. Nerede United'a deplasmanda 6 atan oyun anlayisi nerede bugun korner dahi atamayan oyun anlayisi.