Melo her geçen gün karakterini biraz daha iyi ortaya koyuyor. O hareketi kendisine iade ediyorum.
Printable View
Melo her geçen gün karakterini biraz daha iyi ortaya koyuyor. O hareketi kendisine iade ediyorum.
Cenk'in kulagından bile kan gelmisken oynatılması inanılmaz bir riskti.Neye güvenerek böyle birşey yaptılar anlamadım.
galatasaray acaba chelsea macinin da provasini mi yapti, kazanmasi gereken hem de evinde oynadigi bir macta insiyatifi besiktasa birakti uzun sure. dinlendirmekten cok chelsea oyun plani denenmis gibiydi.
gs hic oyun kurmak derdinde olmadi, surekli defans arkasina adam kacirmak istediler. uzun toplarla oynadilar daha cok. defansta cok daha dikkatli ve pozisyon alarak oynadilar. sampiyonluk yolunda onemli bir macta rakibi prese bogarak erken skor almak ister diye dusunmustum aslinda galatasaray icin.
besiktas da 60-70 civari oyundan dusuyor genel olarak, kondusyon eksikligi cok bariz. belki de konsantrasyonlari bozuluyor. ilk yarilari cok iyi oynuyorlar, gollerin de cogunu ilk45te atiyorlar zaten. atibayi ve oguzhani cok begendim. dany de fena degildi ama yaptigi hata yenilgiye sebep oldu.
Sürekli zaten elini kafasına tutup kan geliyor mu diye kontrol ediyordu. Ardından kafasını sallayıp arkasındaki sağlık görevlilerine bakıyordu. Ama Beşiktaş'ın sağlık görevlileri elleriyle oyunu işaret ederek "Oyuna bak oyuna" tarzında hareketler yapıp durdu.
Şampiyonluğu geçtim Şampiyonlar Ligine katılma şansını bile kaybedebileceği bir maçtı Galatasaray'ın. Sezonun şu ana kadar ki en önemli maçıydı bence. O yüzden ben bir prova düşüncesiyle çıktığını sanmıyorum. Daha çok son paragrafta yazdıklarına bağlıyorum Galatasaray'ın oyununu. Beşiktaş hep ilk yarıda işi bitirip ikinci yarıda rakipten baskı yedi son dönemde. Kimi zaman eksik kaldığından, kimi zaman ise belki kondisyon eksikliğinden... Erciyes, Kasımpaşa, Antep ve Bursa hepsi birbirinin kopyası gibiydi.
Mancini önceki maçlardaki gibi önde baskıyla başlarsam Beşiktaş atar 1-2 tane ondan sonrada maçı çeviremeyiz. Tedbirli başlayıp, rakibin yorulmasını bekleyip 60'tan sonra gol için yükleniriz. Ha bu arada gol bulur öne geçersek skoru korumaya oynarız diye düşünmüş olabilir bence. Nitekim ilk yarıda gol gelince rakip beraberliği bulmadıkça risk almaya gerek görmedi ve tedbirli oyunu sürdürdü diye düşünüyorum.
Bu yüz ifadesi her şeyi anlatıyor. :icon_sad:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...79729377_n.jpg
Bir futbolcunun hayatı söz konusuyken nasıl böyle birşeye kalkışırlar aklım almıyor.Zaten son 10 dk Beşiktaş kalesine top bile gelmedi.Ayrıca gelip 3-5 tane gol yese ne olacak kaleye geçen oyuncu? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu yahu? Ya tekrar bir karambol yaşansa ve bir oyuncuyla çarpışsa,Allah muhafaza daha kötü şeyler olsa?Melo,Dany,Semih falan değil gerçekten en çok buna taktım maçı izlerken.
İlk yardım ekibi maçta yaşanan ufak tefek sakatlıklar içindir. Böyle çok ciddi bir travmada ne yapabilir ki futbolcuya? Arkadaşların dediklerine katılıyorum, bir gol daha yese ne değişecekti ki? Tedbir amaçlıda olsa bence oyundan çıkmalıydı Cenk.
Çok zevksiz maçtı penaltı olmasa büyük bi ihtimal 0-0 biter gol olsa bile 1-0, 0-1 biten bir maç olurdu bana göre.
Melo yine her zamanki terbiyesizliğini konuşturmuş. Bana ters gelen Galatasaray taraftarı nasıl olurda bu terbiyesize sahip çıkar anlamıyorum. Şahsen ben Beşiktaş taraftarı olarak Ramon Motta ya kıl oluyorum. Henüz çok büyük bir olaya karışmadı ancak bu adamda çirkef abi. Bir gün başımızı fena yakcak. Çok şükür kiraladık. Sezon sonu gider. Bizim takımda böyle futbolculara yer yok bunu hepimiz biliyoruz.
Edit: Semih Kaya ile ilgili yorum yapmayı unutmuşum. Futbolunu çok severdim kendisinin artık kişiliğini de çok seviyorum helal olsun. Başarılarının devamını diliyorum.
Benim basit hemde çok basit bir olayda kulağımdan kan gelmesiyle bile 2 güne yakın müşade altında tutmuşlardı. Ne olursa olsun hastaneye gitmeliydi çok şükür ki bişey olmadı.
Açıkçası Şampiyonlar Ligi'nden önceki maçın derbi maçı olması bence çok kötü.Derbinin zevki belki başka olacaktı daha önce veya daha sonra oynansa.Mancini 'zaten tek gol olsun bizim olsun' felsefesini savunan biri.Man. City'de iken de aynı şeyi söylüyordu.Golü bulunca savunmaya çekti takımı.Ama Beşiktaş gerçekten güzel mücadele etti.Aynı fm'de inanılmaz potansiyelli regenler gibi.''Potansiyel var ama tecrübe yok henüz''.Bu Beşiktaş kadrosu önümüzdeki yıllarda çok daha iyi işler yapar benden söylemesi.
Lazer tutan adamdaki mutlulugu gordunuzmu ?
Utanmiyormu acaba bu goruntuleri izledikten sonra. Yanindaki yasini basini almis adama ne demeli, guluyor yandan yandan.
Cenk'in sakatlığından sonra devam ettiren sağlık ekibi çok büyük bir risk aldı.Adamın hayatı söz konusuyken maç kaybedilse ne olacak ?
MELO konusunda hemen saldırıya geçen Fenerliler, önce kendi takımınızda hemen hemen her maçta rakibi direk sakatlamaya giren ve futbolcu sağlığını hiçe sayan Meireless ,Alves ve bazen de Emre Belözoğlu'na bakın. Melo maç sonunda kendi taraftarına o hareketi yapmış ama sizin elemanlar rakip taraftara ve futbolculara yapıyordu yahu.
Asıl Emre'nin hareketinden sonra emreye saldıranlar nerede ? Hani gercekten sevmiyorsanız böyle şeyleri bunu da eleştirmeniz gerekir, tıpkı emreyi eleştirdiğiniz gibi.
Yanlış olmasın ben ikisini de normal karşılıyorum. Ama emreye gelince saldıranlar şimdi susuyorlar.
Bir de Emre ve Caner hep hakemler tarafından korunuyor diye bir söylem vardı. Bu ülkede melo kadar hakemler tarafından korunan başka biri de yok.
Melo'nun hareketi hoş değil. Bunu bir şahsa yapmıyor ama o yüzden kellesini almaya gerek yok. Kendisine iftira atan Oğuzhan için yaptıysa bilemem tabii. Bana göre sadece seviniyor.
Dün hakem sarı kart kullanmamayı tercih etmiş, bu Cüneyt Çakır'ın sorunu. Sürekli kırmızı çıkardığı için özellikle dikkat etmiş olabilir. Genel olarak Melo özellikle bu sezon temiz oynuyor. Korunma durumuna gerek yok yani.
Bu ülkede nasıl oynuyor sorusunun cevabı da basit. Ara sıra bu tarz hareketler yaptığı için bu ülkede, yoksa performans ve kaliteye bakılsa onun yeri çok daha iyi bir lig. Sezonun adamı benim için Melo, Aslan parçası.
Semih'in yaptığı centilmenliğe bak, Melo'nun yaptığı pisliğe bak, Beşiktaş sağlık(!) ekibinin yaptığına bak. Karakter meselesi.
Maçı izlemedim. Pek iyi oynamamışız ama Chelsea maçı öncesi yorgunluk olmaması sevindirici. 1-0 olsun bizim olsun diyorum; bu saatten sonra çok iyi oynadık, çok kötü oynadık beni ilgilendirmiyor. Kazanmamız gerek. Daha da önemlisi deplasmanda kazanmamız gerek.
Korktuğum da gerçekleşmiş Dany efendi hata yapıp maçı bize kazandırmış.
Melo'nun ülkesinde dans figürü o hareket :)
Çok sıkıcı bir maçtı. Bu maç şunu gösterdi Beşiktaş pili biten bir takım bu kadro ile Avrupa'da filan mücadele etmesi çok zor.
Galatasaray eğer Chelsea maçını bu hava ile geçirirse kimse kusura bakmasın Chelsea dümdüz eder. Bir de golden sonra sevinmeyen bir takım vardı. Derbi maçındasın gol atıyorsun o sevinç yüzlerde yok.
Şu ligde Salzburg oynasa bu ligi dümdüz eder onu fark ettim.
Zamanında pascal'ı asıp kesenler şimdi neredeler ? Herkes işine geldiği gibi davranıyor.
[YOUTUBE="bw3qEZZHeMU"]Melo. [/YOUTUBE]
pascal gibi tombala cekmedi ki melo ? , hem besiktas taraftarinami yapiyor hayir ? adamin ulkesindeki dans oyleyse biz ne yapalim?
edit : 1.10 dan sonra bakabilir istiyen ulkesindeki dansa ait.
http://www.youtube.com/watch?v=B0tzLVlocjs
Yukarıda koyduğum video beşiktaş taraftarına yapılıyor, dediğim gibi herkes işine göre. Tartışmanın manası yok, bakış açısı düz.
Orada Eboue'ye yapılan ırkçılığa tepki veriyor Melo,hareketi yanlış ama o tipler bundan anlar.
Abi Melo'nun o hareketinin dans figürü olduğunu bilmeyenler var mı cidden ai se eu te pego sarkısında o dans yapılır her zaman ve Melo o dansı maçlarda hep yapardı Eboue ile beraber.
Bırak abi ya Kasımpaşa maçında taraftara tekme atan Almeida ile Motta'yı savunduk biz,arkadaş ırkçılık yapılan Eboue'ye destek çıkan Melo'ya saldırıyor.Üstelik üstünden 2,5 yıl geçmiş bir olaydan bahsediyor.
Arkadaş yazmayım yazmayım diyorum ama GS her türlü centilmenliği yapıyor , Semih Kaya'nın yanı sıra taraftar da dostluk içinde geçmesine katkı sağlıyor maçın ve BJKnin sahasındaki son 2-3 maçtır BJK taraftarlarının sahaya girmesine bakmadan bir de gelmiş adamlar Melo'nun dans figürünü eleştiriyor. (Eleştriilecek tek şey lazeri tutan adamdı ki her maçta yapılıyor bu da) Kesinlikle altta kalmama çabaları bunlar , şu fanatik BJKliler yüzünden BJKden nefret ettim. FB ve GS taraftarı basit olayları bu kadar büyütmüyor , BJK üzerinde ise her zaman oyunlar oynanıyor , ne hikmetse !
http://i60.tinypic.com/aaby9u.gif
hala adamın haraketini normal karşılıyorsunuz adam 3-4 senedir bu ülkede gerçi bunda bu tip haraketlerin cezasız kalmasında sorunu aramak lazım
Banane abi ülkesindeki dansa aitse, burada garip karşılanır tabi o hareket. Soyunma odasında başkanının önünde çırılçıplak dolaşan bir oyuncuyu mu savunuyorsunuz bir de?
Kendi adıma konuşayım adamı değil bugünkü hareketinin yanlış olmadığını savundum. Ama BJKliler eminim maçtan çok Melo'yu izlemiştir bir ters hareket yapsa da eleştirsek diye.
Ayrıca 'ilk golü kim atar'da parayı Selçuk İnan'a basmak çok mantıklı olurdu , zaten penaltı büyük ihtimaldi bir de oranı da iyidir kesin. :)
Hahahahahaha :n:
Soyunma odasında ne yapılır yahu ? Soyunulur.
@Önder HOCA
Şarkının figürü o,şarkının figürü o olduğuna göre Gangnam Style yapmayacaklar herhalde.Ben arkadaşımla sınıfımda da yaptım o hareketi.Gayet zevkli oynaması güzel bir dans,bizim ülkemizde çirkin bir anlama geliyorsa ben ne yapabilirim,Melo ne yapabilir ? Adam ne yapsa batıyor,çünkü böyle bir oyuncu yok Türkiye'de,bu kadar mükemmel oynanmaz.
Hepiniz Gangnam Style yapıyordunuz,o da Kore'nin dansı bizim ülkemizin değil.Her şey işinize göre.
Harbi Melo'nun o haraketine mi takıldınız siz yahu? Adamın dans figürlerinden birisi. Gidip Beşiktaş taraftarına mı yaptı? Yok. Taraftar Cimbom buraya diye bağırdı takımcak gittiler o da sevinç gösterisini dans ederek yaptı. Ha bunda bir şey bulanlar sahaya atlayan taraftarlar ya hiç bişe demiyorum. Cenk ayağa kalktığında tüm taraftar alkışladı. Cenk teşekkür etti taraftara. Kardeşim gözlüklerle bakmayın şu olaylara.
Taraftarda takımda çok kötüydü malesef. Hiç bağırmadı taraftar. Takımda golü attı ki Muslera olmasa yenemezdik, sonra yattık. Muslera beşiktaş maçlarında çok ekstra oynuyor.
Galatasarayda Riera gittiğinden beri bilerek tekme atan oyuncu görmedim
Her yanlış harekete bir kılıf bulan galatasaraylı arkadaşlar komik görünüyorsunuz. Gerçi bizim her zaman bu konuyu dile getirmemiz bile yanlış. İnsanlardaki ve takımdaki kişilik meselesi görüldüğü gibi bunu olumlu karşılayanlarda varmış.
Acaba diyorumda melo bizde olsaydı aynı hareketi yapsaydı siz yine '' dans figürü '' dermiydiniz.
Nouma örneği? Aynı kefeye mi koydunuz. Tebrikler. Bayağı güzelmiş.